У Переяславі прощаються зі спортсменкою, тренеркою з баскетболу Іриною Биковою – вона випускниця нашого університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Співчуття > У Переяславі прощаються зі спортсменкою, тренеркою з баскетболу Іриною Биковою – вона випускниця нашого університету

Учора Переяслав сколихнула гірка звістка – на 39-му році життя раптово пішла у засвіти відома переяславська спортсменка, тренерка баскетбольної команди «Переяслав», випускниця факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Ірина Бикова. Напередодні переяславська спортсменка потрапила до реанімації і боролася за життя з підступною хворобою. Без мами лишилася шестирічна доня.

 

«Менше місяця тому ми мали змогу поспілкуватися особисто, ми ділилися спортивними планами на майбутнє,  з посмішками на обличчі згадували часи коли грали в одній команді.  Не вірю, і до останнього сподівалась що це помилка. Нам тебе не вистачатиме, ми тебе завжди пам’ятатимемо. Мої співчуття родині Бикових та усій баскетбольній родині Переяслава» – поділилися у соцмережах майстер спорту міжнародного класу, член збірної команди Київської області та Збірної України з сумо, викладач кафедра спортивних дисциплін, ігор і туризму Вікторія Царук.

Колеги з Федерації баскетболу України пригадують, що Ірина Сергіївна завжди надихала оточуючих своїм ставленням до справи та любов’ю до баскетболу. Багато своєї енергії віддала організації обласної дитячої ліги.

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі з теплом і сумом згадуватиме свою випускницю як майстра спорту, тренерку вищої категорії, чемпіонку Європи з баскетболу серед кадетів – талановиту представницю спортивної династії, вихованці якої ставали чемпіонами та призерами змагань. Врешті – зірки спортивної школи Переяслава, де Ірина працювала з 2002 року пліч-о-пліч з матір’ю та сестрою.

Висловлюємо найщиріші слова співчуття родині Ірини Бикової, усім тим хто знав зірку баскетболу та в кому формувала зірок вона.

Будемо пам’ятати. Світла пам’ять!

 Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я

Перейти до вмісту