Позаду – роки боротьби за незалежність, попереду – перемога і світле майбутнє: вітаємо з Днем Гідності та Свободи

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Позаду – роки боротьби за незалежність, попереду – перемога і світле майбутнє: вітаємо з Днем Гідності та Свободи

Цьогоріч День Гідності та Свободи українці відзначають в умовах повномасштабного вторгнення рф. Наша Батьківщина вкотре бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора. Знаковим є те, що значна частина учасників Помаранчевої революції і Революції гідності нині перебувають на фронті, служать в лавах ТрО чи волонтерять, продовжуючи демонструвати всьому світу, що Україна – вільна демократична держава. Серед таких людей чимало сковородинівців, якими ми щиро пишаємося.

Дорога сковородинівська родино!

Хочемо вкотре нагадати вам, що за свободу та гідність віддали свої життя тисячі українців. Тож нині не час опускати руки! Велика шана та подяка всім, хто почав шлях, який ми зараз продовжуємо. Вічна пам’ять усім, хто загинув у боротьбі за Гідність та Свободу! Низький уклін бійцям, які захищали та нині захищають нашу територіальну цілісність. Низький уклін волонтерам і всім тим, хто наближає перемогу в тилу.

Ми уже продемонстрували, як гуртують нас непрості часи, і що ми готові відстоювати свою свободу не лише у боротьбі із деспотичною владою, але й у війні із безпринципним та кровожерливим загарбником. Давайте ж разом здолаємо цей шлях до перемоги і миру.

Бажаємо кожному з вас злагоди і непохитної віри у те, що ми пройдемо крізь усі перешкоди як єдиний великий народ!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту