Студенти УГСП навчатимуться дистанційно до кінця тижня – це пов’язано з безпековою ситуацією на Київщині

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Студенти УГСП навчатимуться дистанційно до кінця тижня – це пов’язано з безпековою ситуацією на Київщині

З огляду на безпекову ситуацію у зв’язку з масованими ракетними атаками, що відбулися 15 листопада 2022 року, заклади освіти Київської області з 16 листопада до кінця тижня працюватимуть у дистанційному режимі. Університет Григорія Сковороди в Переяславі – не виключення.

Таке рішення прийнято наказом №268 від 16.11.2022 р. «Про організацію освітнього процесу період з 16 листопада 2022 року».

Зміни стосуються здобувачів освіти усіх курсів та форм навчання

«Будь ласка, не нехтуйте правилами поведінки під час сигналу «повітряна тривога», у будь-який час доби відповідально спускайтеся в укриття, які знаходяться під навчальними корпусами №1 та №2. Бережіть себе та своїх рідних», – наголошує керівництво університету.

У разі будь-яких змін в навчальному процесі пресслужба УГСП обов’язково проінформує вас, тож слідкуйте за нашими публікаціями.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту