Спартак Суббота стане гостем університету в рамках повернення проєкту «Платформа можливостей» – зустріч відбудеться 14 листопада

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Спартак Суббота стане гостем університету в рамках повернення проєкту «Платформа можливостей» – зустріч відбудеться 14 листопада

Навіть у веремії воєнних дій на території України, проблем з енергопостачанням, хиткої епідеміологічної ситуації та інших не менш важливих суспільних перипетій у сковородинівському життєплині не бракує місця для приємних новин та змістовних повернень улюблених проєктів альма-матер

Середина листопада буде багатою на довгоочікуване повернення «Платформи можливостей» – партнерського проєкту, заснованого у 2019 році за ініціативи Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю та Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених. Відтоді і донині він ставить на меті познайомити студентів та викладачів Університету Григорія Сковороди в Переяславі з успішними роботодавцями, лідерами ринку, впливовими громадськими організаціями та ініціативами, представниками неформальної освіти, молодіжними лідерами.

14 листопада 2022 року у рамках проєкту відбудеться перша у 2022 році розмова з співзасновником та головою дирекції Національного інституту доказової психотерапії, психотерапевтом з когнітивно-поведінкової терапії, кандидатом психологічних наук (доктором філософії) та співавтором відомого youtube-проєкту «Подкаст терапія» Спартаком Субботою.

Початок о 12:00 в укритті під корпусом №1 Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Приєднатися онлайн за допомогою платформи Microsoft Teams.

У ході зустрічі з Субботою сковородинівці розбиратимуть психологічний портрет українців і росіян, говоритимуть про посттравматичний стресовий розлад, філософію стоїцизму в сучасних умовах та багато іншого. У блоці відповідей на питання ви зможете поспілкуватися з відомим психологом на теми стресу, депресії чи професійного вигорання – про усе що вас цікавить неодмінно почуєте думку відомого гостя.

«Робота в мінливих умовах, зіткнення з непередбачуваними обставинами і в приватному, і в професійному житті можуть провокувати вигорання, відчуття постійної втоми, емоційне та фізичне виснаження. Нині більшість людей живуть саме в таких умовах – давайте, серед іншого, говорити про це з відомим гостем, що знайшов час аби еклюзивно завітати до УГСП. Після військового вторгнення Росії в Україну з’явилася більша кількість людей, котрі сумніваються в адекватності президента країни-агресора Володимира Путіна. Чи підтвердить ці сумніви Спартак Суббота – екслюзивно довідаються учасники зустрічі. Ми дотримаємося усіх безпекових та епідеміологічних вимог – з вас присутність та активність» – анонсують організатори зустрічі.

Довідково. Від початку війни Спартак Суббота працює над серією методичок з практичними порадами про надання психологічної допомоги й підтримки іншим та собі. Перша – про допомогу під час переживання таких симптомів як галюцинації, апатія, ступор, нервове тремтіння, плач, істерика та інші. Вона доступна за лінком. А методичку про психологічну допомогу дітям можна завантажити за цим покликанням. Третю методичку про те, як говорити з жертвами рятувальникам і психологам, можна знайти за цим лінком. Четверта методичка про відчуття сорому та провини під час війни доступна за лінком. Переглянути випуски популярної нині «Подкаст терапії» можна тут.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту