В УГСП розпочали листопад вже другою осінньою толокою: студмістечко наново стало ошатнішим (світлини)

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > В УГСП розпочали листопад вже другою осінньою толокою: студмістечко наново стало ошатнішим (світлини)

Щонайменше за перший рік ректорства Віталія Коцура, однією з добрих неперервних традицій Університету Григорія Сковороди в Переяславі стало проведення кількох загальноуніверситетських толок – восени та навесні. От і нині, у перші дні листопада, наново було анонсовано спільну гуртівню що об’єднала у єдиний господарчий кулак усіх охочих сковородинівців: здобувачів, співробітників та науково-педагогічний складу. Вони розділили між собою чотирнадцять ділянок та зробили територію студмістечка ще гарнішою і чистішою.

Як прибиралося цього разу – дивіться у новому фоторепортажі від Сергія Коваленка:

«Сьогодні ми продовжили традицію загальноуніверситетської толоки, яку попередньо організовували минулоріч, коли прибирали стадіон університету. Приємно, що члени нашого колективу не шукають причин відмовитись – розуміють, що це наша спільна відповідальність і спільна насолода – жити і працювати в ошатному куточку нашого міста. Такі ініціативи доводять єднання нашої сковородинівської родини та спільне бачення у розбудові благоустрою студмістечка УГСП. Разом виконувати будь-яку роботу і рухатися до певних цілей, екосвідомими кроками наближати нашу перемогу – одна з характерних рис сковородинівців», – підкреслює ректор Університету Віталій Коцур.

А атмосферні світлини від Сергія Коваленка можуть нагадати про те, якою була толока менше ніж місяць тому.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту