Сковородинівці вкотре згуртувалися навколо осінньої толоки – атмосферні світлини від Сергія Коваленка

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Сковородинівці вкотре згуртувалися навколо осінньої толоки – атмосферні світлини від Сергія Коваленка

Вчорашній жовтневий день сковородинівська родина провела з предметною користю для території альма-матер. Здобувачі та викладачі, співробітники та небайдужі мешканці студмістечка об’єднали свої сили, аби зробити територію, де живуть і працюють, зразково чистою. Такі заходи для Університету Григорія Сковороди в Переяславі є традиційними – вони зазвичай проходять восени або ж весною.

Роботу було організовано досить чітко – кожному структурному підрозділу виділили свою територію, яку сковородинівці у дружній невимушеній атмосфері очищали від сміття, листя та гілок.

Детальніше про цей захід пресслужбі УГСП розповів ректор Віталій Коцур:

«Територія університетського кампусу досить велика і для нас дуже важливо, аби вона завжди була охайною і чистою. Звичайно, кожного дня над цим працюють чимало людей з технічного персоналу. Проте толока – це ще й нагода більше згуртувати колектив. Кожен факультет і кожен структурний підрозділ мають свою закріплену територію, де вони можуть не тільки прибирати, але й впорядковувати і озеленювати її. Цей рік не став винятком, ми прибрали навіть ту територію, де раніше не мали змоги цього зробити. Я думаю, ми будемо і надалі проводити схожі заходи. До того ж, завдяки толокам сковородинівці мають можливість поспілкуватись не лише в офіційній робочій атмосфері, а і у більш дружній, проводячи спільне дозвілля, тому це так важливо».

Приємно, що така традиція ще кілька років тому прижилася в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Ба більше, вона продовжує жити навіть у такі непрості часи. Ділимося з вами атмосферними світлинами вчорашньої толоки – знаходьте на них себе і діліться осіннім настроєм у соцмережах.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту