Щирий патріот своєї держави, талановитий керівник і освітянин за покликанням – ректор УГСП Віталій Коцур сьогодні відзначає день народження

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Щирий патріот своєї держави, талановитий керівник і освітянин за покликанням – ректор УГСП Віталій Коцур сьогодні відзначає день народження

Близько року тому Університет Григорія Сковороди в Переяславі майже одноголосно обрав нового ректора – ним став доктор історичних наук, кандидат політичних наук, доцент Віталій Коцур. За такий короткий термін Ви встигли заслужити повагу і довіру сковородинівців. Своєю самовідданою працею Ви кожного дня створюєте позитивний імідж УГСП, а також робите вагомий внесок у розвиток вищої освіти в нашій державі та виховання молодого покоління справжньої еліти українського суспільства.

Сьогодні людина, без якої вже неможливо уявити життєдіяльність переяславського університету, людина, яка заряджає позитивом і надихає на високі досягнення, відзначає свій 36-ий день народження.

Дорогий Віталіє Вікторовичу!

Перш за все, хочемо подякувати Вам за все, що уже було зроблено Вами задля розвитку УГСП. Ваша життєва мудрість, справедливість та відданість справі є запорукою успіху нашого ЗВО, попри усі виклики сьогодення. Навіть у перші дні повномасштабного вторгнення рф Ви не розгубилися, завдяки чому університет продовжував свою роботу, а вже незабаром сковородинівці мали зможу повернутися в стіни альма-матер і здобувати освіту, незважаючи на такі непрості часи. Ба більше, Ви взяли до рук зброю, аби стояти на варті спокою у нашій громаді і сприяти обороні Бориспільщини.

«Наймолодший ректор вищого навчального закладу в Україні» – це не просто звання, а Ваше покликання. Ваші патріотизм, стійкість духу, внутрішня сила та управлінський талант у поєднанні з повагою до своїх колег і студентів дали змогу в такому молодому віці досягти значних успіхів у Вашій діяльності.

Міцного здоров’я Вам, благополуччя, щедрої долі, творчої наснаги у відповідальній роботі, здійснення заповітних мрій та сподівань! Успіхів у всьому задуманому та нових плідних здобутків. Ми безмежно цінуємо Вашу людяність і щирість. Зичимо і надалі зберігати та примножувати традиції нашого університету, сприяти прогресу наукової думки, робити вагомий внесок у розвиток української вищої школи, а головне – мирного неба над нашою державою!

 

Колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі

Перейти до вмісту