Чудова можливість здобути корисні знання та навички і потрапити на оплачуване стажування: долучайся до проєкту «Кращі – з Укртелекомом»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Чудова можливість здобути корисні знання та навички і потрапити на оплачуване стажування: долучайся до проєкту «Кращі – з Укртелекомом»

Телекомунікаційна компанія «Укртелеком» запрошує студентів ІІ-VІ курсів будь-яких спеціальностей до участі в освітньому проєкті «Кращі – з Укртелекомом». Тут на вас чекають: навчання з бізнес-тренерами компанії, зустрічі з ТОП-менеджерами, робота в команді над проєктом.

Метою проєкту є розвиток сильної, здорової, свідомої молоді, яка здатна відбудувати нову, сучасну, незалежну Україну!

Учасники матимуть змогу отримати безкоштовно знання та навички, необхідні у майбутній роботі, і потрапити на оплачуване стажування під наставництвом досвідчених експертів.

«Ми потурбувались про гнучкий графік, який дозволить поєднувати участь у проєкті із навчанням у ВНЗ», – кажуть ініціатори.

Старт проєкту: 24 жовтня 2022.

Формат: онлайн.

Тривалість: чотири тижні.

Крім того, учасники зможуть зробити власний внесок в перемогу України. Усі, зароблені бали під час навчання, будуть конвертовані в гроші і передані на потреби ЗСУ.

Заповнити анкету і долучитися до проєкту можна за посиланням.

Відбір триватиме до 14 жовтня – поспішай отримати свій щасливий квиток!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту