«Сьогодні ви – один із символів мужності, стійкості і непереможності для кожного українця»: вітаємо з прийдешнім Днем працівників освіти

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > «Сьогодні ви – один із символів мужності, стійкості і непереможності для кожного українця»: вітаємо з прийдешнім Днем працівників освіти

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначають День працівників освіти. Для Університету Григорія Сковороди в Переяславі це чи не найбільш вагома дата в календарі. Науково-педагогічні кадри та випускники УГСП спостережливі, уважні, витончені, толерантні, терплячі, зразкові, послідовні, справедливі, наполегливі і найголовніше – щирі, добрі, людяні світочі щасливого завтра нашої Батьківщини. Тож сьогодні усі найтепліші слова і найщиріші вітання лише для Вас!

На превеликий жаль, цього року ця пам’ятна дата проходить в умовах повномасштабного вторгнення росії. Країна-агресор зруйнувала чимало закладів освіти, через загрозу обстрілів та вибухів багато українських учнів й студентів змушені вчитися у бомбосховищах, переходити на дистанційну форму навчання, або здобувати освіту далеко від рідної домівки. Втім, українські вчителі і викладачі демонструють мужність, не кидають дітей у важкі часи, продовжують давати їм знання та підтримку. Ми чудово знаємо історії освітян, які ведуть уроки чи пари з окопів, знаходячись на передовій і навіть на руїнах власних будинків. Ми пишаємося вами! Сьогодні ви – один із символів мужності, стійкості і непереможності для кожного українця.

Дорогі освітяни!

Ваша робота – це не просто праця, це справжнє покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Вам вірять, вас люблять і шанують. Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни!

Нехай кожен день приносить вам щось нове, а доля дарує численні шанси для реалізації найпотаємніших побажань. Бажаємо вам щастя та здоров’я, невгасного запалу та пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління. Пам’ятайте, що без вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту