«GG ГуляйГород» приїде до УГСП в рамках «Відкритого університету» та запалить благодійний вечір етнічними DJ-міксами

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «GG ГуляйГород» приїде до УГСП в рамках «Відкритого університету» та запалить благодійний вечір етнічними DJ-міксами

«Відкритий університет», який минулого тижня відзначив 5-річчя, продовжує свій поступ і розширює формати проведення. Наступний четвер, 6 жовтня, проведемо музично – запрошуємо вас на благодійний музичний вечір на підтримку ЗСУ з відомим українським етно-електро проєктом «GG ГуляйГород», що поєднав український фольк із сучасною денс музикою EDM.

За сприятливої погоди зустрінемося о 18:00 біля пам’ятника Григорію Сковороді навпроти центрального корпусу університету, якщо задощить або буде тривога – в укритті під корпусом №2, яке у цей вечір стане музичним.

За плечима проєкту «GG ГуляйГород» – три альбоми, відеокліпи, концерти у Польщі, Естонії, Греції, Єгипті та Індії, участь у великих українських фестах, зокрема Atlas Weekend, Respubica FEST, Faine Misto, Gogol Fest, Khortytsia Freedom, Країна Мрій та інших. Крім того, ви могли бачити їх як учасників телепроєкту «Голос країни 2022» та музичних конкурсів М2 Хітконвеєр 2021, 2018 і Українська Пісня 2021, 2016. Вперше гурт став відомий широкій аудиторії з випуском спільного альбому Тартак – ГуляйГород (2005). Його треки неодноразово були в ротації найвідоміших радіостанцій України (KissFM, DJFM, Країна ФМ та інших). Особлива енергетична суміш проєкту – це запальні DJ-мікси у поєднанні з народним вокалом, скрипкою та сопілкою.

Слухайте треки гурту та готуйтесь до запального вечора на улюбленій платформі:

YouTube Music: https://bit.ly/3y116CG

Spotify: https://spoti.fi/3UOKMOP

Apple Music: https://apple.co/3UMqPs4

«Це буде неймовірне благодійне музичне шоу наскрізь пронизане атмосферою автентичного українського духу. Ви не можете прогавити це свято музики, єднання у спільному пориві допомоги Збройним Силам України. 100% зібраних коштів розділимо між волонтерськими ініціативами міста – їх буде спрямовано на потреби переяславців, які захищають нашу Батьківщину на Сході. Про усі витрати буде прозвітовано», – зазначають організатори.

Якщо у вас немає можливості відвідати благодійний вечір або ж вам зручніше перераховувати кошти онлайн, можете зробити донат за волонтерськими рахунками організаторів:

 Банка: https://send.monobank.ua/jar/9K3PisVg8w

 MONO: 5375 4141 3245 7028

 ПРИВАТ: 4149 4993 9122 2757

 PayPal для донатів з-за кордону: levchenkopaypal@gmail.com

Вечір відбудеться за ініціативи Університету Григорія Сковороди в Переяславі, зокрема Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю, Наукового товариства університету, соціально-гуманітарного відділу, а також молодіжного простору «Зустріч» і ГО «Серця Переяславщини». Інформаційно захід підтримують «ProSlav», «Інформатор» та «Переяслав.City».

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту