«Разом до перемоги»: у четвер в університеті відбудеться благодійна мистецька акція. Долучитися можуть усі охочі.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Разом до перемоги»: у четвер в університеті відбудеться благодійна мистецька акція. Долучитися можуть усі охочі.

Факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі в особі кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання запрошує усіх сковородинівців долучитися до благодійної мистецької акції «Разом до перемоги». Вона розгорне свою роботу у прийдешній четвер, 29 вересня 2022 року з 11:00 у фойє першого корпусу університету.

Захід приурочено до прийдешніх Дня працівників освіти та Міжнародного дня музики. Зібрані у благочинну скриньку передадуть на потреби наших земляків, що захищають Батьківщину у лавах Збройних Сил України. Про зібрані кошти прозвітують.

На учасників акції чекає виставка виробів зроблених руками сковородинівців усіх факультетів університету (організатори просять не залишитися байдужими усіх охочих), виставка творінь сковородинівців-образотворців та живий музичний супровід, міні-концерт студентів та викладачів кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання факультету. Лайн-ап виступаючих поки тримають у таємниці, але розмаїття талантів і номерів вас приємно здивує.

Головною метою акції є збір коштів на потреби ЗСУ та підняття патріотичного та творчого духу сковородинівців та гостей альма-матер. Кожна гривня важлива. Не оминіть!

Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання

Перейти до вмісту