«Start Up!»: першокурсникам УГСП розповіли про шляхи задіяння їх креативу, активності та ініціативності

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Start Up!»: першокурсникам УГСП розповіли про шляхи задіяння їх креативу, активності та ініціативності

У минулу середу, 21 вересня 2022 року, у конференц-залі ім. В. Сухомлинського Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбувся захід «Start Up», присвячений знайомству першокурсників зі складом Студентської ради та Соціально-гуманітарного відділу університету та їх діяльністю.

У ході зібрання першокурсники познайомилися із керівниками різних відділів. Анонсовано, що з будь-якими ініціативами новоприбулі сковородинівці можуть звертатися саме до них. У разі відсутності ідей завжди можна підтримати своєю активністю та небайдужістю вже існуючі.

Голова Студентської ради університету Роман Беркут розповів першокурсникам про студентське управління у контексті важливої сполучної ланки між керівництвом університету й здобувачами закладу.

«Кожен може звертатися до Студентської колегії з приводу порушення прав, проблем iз гуртожитком тощо. Це – орган, що, насамперед, представляє інтереси студентства, тому у своїй діяльності ставить завдання найкраще ці інтереси врахувати» – додав Роман та, від імені всієї сковородинівської родини, побажав першокурсникам успіхів, натхнення, цілеспрямованості та активності.

Нагадаємо, нині університетське «Radio Savych», яке нещодавно відновило своє мовлення, чекає пропозицій щодо пісень, які б сковородинівці хотіли чути в етері й збирає команду охочих допомагати робити контент, бути сценаристами та ведучими. Надсилати пропозиції та зголошуватися можна написавши на електронну скриньку radiosavych@gmail.com або на сторінку університету в будь якій з соціальних мереж.

 

Пресцентр Студентської ради університету

Перейти до вмісту