«Радіо Савич» повертається до ефіру з піснями, які наближають перемогу – де слухати та як допомогти творцям?

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Радіо Савич» повертається до ефіру з піснями, які наближають перемогу – де слухати та як допомогти творцям?

Коли 13 лютого, у Всесвітній день радіо, улюблена інтернет-станція кількох поколінь сковородинівців «Radio Savych» почала новий сезон мовлення мало хто міг уявити, що вже за якісь 11 днів на територію України розпочнеться повномасштабне вторгнення військ російської федерації, яке кардинально видозмінить наше життя та, зважаючи на вимоги воєнного стану, знову унеможливить мовлення нашої станції. Врешті, на якийсь час всім нам стало не до музики, не до жартів і зайвих слів.

Проте, як казав один відомий речник, поступово ми маємо «повертатися до нормального життя», а відтак, порадившись з медіаюристами та ретельно вивіривши свою ефірну сітку, «Савич» також повертається до етеру з піснями, які наближають перемогу.

«З 00:00 24 лютого, згідно чинного законодавства ми тимчасово обмежили своє мовлення в умовах дії спершу надзвичайного а потім і воєнного стану. Але у час, коли на зміну ейфорії від перемог все більше приходить тверезе розуміння втрат, біль від руйнувань та інші речі нам важливо триматися разом, як ніколи до того бути на одній хвилі. Відтак, повертаємось і, як завжди, не з порожніми руками – оновленими плейлистами пісень які надихають до боротьби та перемог (багато виконавців залюбки дозволили нашому радіо ставити до ефіру свої пісні – прим.авт.), веселими злободенними джинглами, годинником який нагадуватиме про початок і завершення комендантської години та інші важливі речі, а також планами щодо мовлення наживо та партнерським контентом про який вже домовлено і який залунає на станції згодом. Наразі чекаємо ваших пропозицій щодо пісень (пропозиції можна надсилати на електронну скриньку radiosavych@gmail.com), які б ви хотіли чути в етері й збираємо команду охочих допомагати нам робити контент, бути сценаристами та ведучими – є ідея кількох рубрик, кількох цікавих шоу – без вас не обійтися. Зараз чекаємо на певну техніку яка дозволить безпосередньо виходити в прямий етер та спілкуватися зі слухачами, сповіщати їм новини та вести студійні розмови з цікавими гостями. «Радіо твоєї перемоги!» – сподіваємося цей слоган та вся наша робота якнайскорше наблизить цю довгоочікувану мить. Почуємось!» – говорять новітні творці радіо, фахівці відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Петро Шихов та Максим Левченко.

Слухати станцію можна безпосередньо на сайті університету https://uhsp.edu.ua/radio-savych/, а інсталювавши додаток «Zeno» на свій смартфон ви матимете більше переваг при прислуховуванні «Савича». Згодом творці додадуть ще кілька технічних можливостей, аби слухати головну станцію університету стало ще зручніше. Зустрінемось на сковородинівській хвилі!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту