Очільники Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітали до Черкаського державного технологічного університету: говорили про виклики та перспективи

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Очільники Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітали до Черкаського державного технологічного університету: говорили про виклики та перспективи

Якісне та безпечне надання освітніх послуг в умовах війни обов‘язок кожного керівника закладу вищої освіти – вважає керівництво Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Учора, 20 вересня 2022 року, ректор сковородинівського університету Віталій Коцур та проректорка з міжнародних зв’язків та проектної діяльності Оксана Ковтун завітали до Черкаського державного технологічного університету. Обговорили особливості організації освітнього процесу в умовах війни й майбутні спільні міжнародні проєкти, конференції та круглі столи.

Минулоріч, 20 жовтня 2021 року, у ході проведення ювілейного Всеукраїнського історико-культурологічного форуму «Сікорські читання» відбулася зустріч та спілкування Віталія Вікторовича з ректором Черкаського державного технологічного університету Олегом Григором. За його підсумками, керуючись прагненням до розвитку академічної мобільності здобувачів вищої освіти між обома закладами було укладено та підписано договір про організацію програм академічної мобільності здобувачів вищої освіти між обома закладами вищої освіти.

Серед іншого, домовилися спільно діяти з метою об’єднання зусиль у вирішенні завдань щодо підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, здійснення наукових і інформаційних зв’язків з актуальних проблем економічної науки та практики управління, впровадження результатів наукових досліджень у навчальний процес.

У Черкасах очільники УГСП поспілкувалися з проректором партнерського університету з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків Емілем Фуаре, обговорили майбутні спільні проєкти співпраці, зокрема у руслі проєктної діяльності, які може бути розвинуто попри те, що заклади вищої освіти мають дещо різну специфіку, позаяк черкаський заклад тяжіє до технічної діяльності.

Обмінявшись досвідом та домовившись про спільне проведення конференцій, делегація з Переяслава оглянула облаштування укриттів в ЧДТУ та обмінялася досвідом щодо організації освітньо-наукового процесу в умовах дії воєнного стану.

Вдячні за плідну зустріч та багаторічну співпрацю, й будемо раді якнайскорше та якнайчастіше бачити викладачів і здобувачів з партнерського університету Черкас в стінах нашої альма-матер.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту