Світ побачив подкаст до річниці головного конкурсу краси УГСП – «Королева університету. Рік потому»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Світ побачив подкаст до річниці головного конкурсу краси УГСП – «Королева університету. Рік потому»

Багато років поспіль Університет Григорія Сковороди в Переяславі з нетерпінням та загостреною цікавістю чекав на найчарівнішу та найталановитішу подію сковородинівського життєплину – обрання королеви серед здобувачок закладу освіти: кращу з кращих, взірець краси, інтелекту та таланту. У 2020 році пандемія вимушено лишила УГСП без цього прекрасного весняного видовища, та й у 2021 році карантинні обмеження вимушено перенесли солодку мить її настання з весни на осінь. Разом з карантинними зонуваннями змінювалися склади учасниць, умови та перспективи. Проте саме рік тому, 21 вересня 2021 року, у концертній залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі, за лічені години до чергового переходу всієї України до «жовтої» карантинної зони, нарешті відбувся довгоочікуваний п’ятий гранд-фінал головного щорічного конкурсу краси серед здобувачок нашого закладу «Queen Skovoroda University 2021».

Сплинув рік, і організаторка Вікторія Власюк та учасниці конкурсу, зокрема перша віце-міс, міс глядацьких симпатій Марина Прокопенко, друга віце-міс Дарина Галенко  знову зібралися разом, аби згадати цю непересічну подію та об’єднати у єдине полотно усі емоції та враження. Готові зануритися у атмосферу свята краси та молодості, таланту та грації? Тоді слухайте та дивіться перший в історії міста повноформатний подкаст про «Queen Skovoroda University 2021».

«Ідея цього подкасту з’явилася у нас з колегою Вікторією Власюк. Позаяк наближалася річниця проєкту «Королева університету», до якого ми доклали багато зусиль і часу, захотілося якось згадати про цю історію, підвести певні підсумки, проговорити те що лишилося поза увагою. Звісно ж провести конкурс у 2022 році, зі зрозумілих причин, ми не можемо, тому зважилися до запису подкасту. Заручилися підтримкою каналу ProSlav та відеографа Олександра Артюха. Питання придумувала я, розмістила їх на картки. Це вже пізніше мені сказали, що такий формат у youtube-шоу «Екзамен» на каналі Марії Єфросініної. Зізнаюсь, я про це не знала і ідею почерпнуто точно не звідти, тож прошу не вдаватися до аналогій. Такий формат один з перших на Переяславщині, не знаю чи хтось до того таке робив. Фактично, його більше варто слухати, ніж дивитися» – розповідає ведуча та ідейна натхненниця формату Ганна Ляч та додає, що команда проєкту чекає завершення війни і поверне конкурс в оновленому форматі, який буде несхожим на те, що було до того.

Нагадаємо, що конкурс «Королева університету» вперше відбувся у 2016 році. Його засновницею була студентка нашого університету Аліна Подворна. Конкурс краси, грації та ніжності набрав великої популярності серед сковородинівців та містян, зацікавив як учасниць, так і глядачів. Відтоді, щороку Студентська Рада та адміністрація університету сприяють проведенню цього заходу. Про те, яким він видався минулоріч можете нагадати переглянувши цю публікацію.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту