УГСП отримав дві тонни гуманітарної допомоги для внутрішньопереміщених осіб від благодійних фондів UNICEF та «Гордість нації»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > УГСП отримав дві тонни гуманітарної допомоги для внутрішньопереміщених осіб від благодійних фондів UNICEF та «Гордість нації»

14 вересня 2022 року в Університет Григорія Сковороди в Переяславі завітав народний депутат України Олександр Федієнко. Він привіз близько двох тонн гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, зокрема, для трьох десятків переселенців-сковородинівців, та продуктові пакунки студентам-сиротам. Гуманітарний вантаж, який поки зберігатиметься у волонтерському корпусі, приймала команда університету. Про це сповістив Інформатор.

«В університет ми привезли подушки, матраци, ліки. Це все завдяки благодійним фондам UNICEF та «Гордість нації». У цій допомозі є великі аптечки, які призначені саме туди, де є велика кількість людей, а саме для студентських кампусів та хабів» – говорить народний депутат України Олександр Федієнко, який супроводжував вантаж.

«За потреби будемо передаватимуть усе потрібне тим, кому це необхідно – вимушено переміщеним жителям гуртожитку. Позаяк наш волонтерський корпус має співпрацю із Збройними Силами України, територіальною обороною й добровольчими формуваннями, за потреби ми і їм будемо передавати те, що нам сьогодні привезли» – додає ректор університету Віталій Коцур.

Дякуємо за ваші щирі серця! Дякуємо за вашу турботу! Дякуємо за підтримку!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту