Віталій Власюк, Олександр Федієнко та Сергій Тимофєєв сьогодні відвідали УГСП – які враження справив на них університет

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Віталій Власюк, Олександр Федієнко та Сергій Тимофєєв сьогодні відвідали УГСП – які враження справив на них університет

Першу п’ятницю осені в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі провели в надзвичайно дружній і теплій атмосфері, адже сьогодні до нас завітали гості – у рамках робочого візиту до Переяслава, у стінах альма-матер побували, заступник голови Київської обласної державної адміністрації, радник Віце-прем’єр-міністра України – Міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, співзасновник ДФТГ – батальйону «Соколи Київщини» Віталій Власюк, голова правління Інтернет асоціації України, експерт з питань кібербезпеки, телекомунікацій, ІТ-технологій та інформаційної безпеки, народний депутат України 9-го скликання Олександр Федієнко і керівник Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації Сергій Тимофєєв.

Разом із ректором УГСП Віталієм Коцуром гості відвідали волонтерський корпус університету. В умовах війни він допомагає підрозділам Збройних Сил України, Національної Гвардії України, прикордонних військ, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, територіальної оборони, самооборони та добровольчих формувань. Крім того, корпус допомагає біженцям (одягом, харчуванням, засобами гігієни та їх тимчасовим розселенням); нужденним і самотнім мешканцям Переяславської громади та прилеглих населених пунктів й надає психологічну підтримку.

Зазначимо, що, окрім ректора, гостей зустрічали проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар та керівник соціально-гуманітарного відділу Андрій Іващенко.

Близько опівдня в конференц-залі імені В. Сухомлинського розпочалася зустріч «‎Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України». Але, у зв’язку з сигналом про повітряну тривогу, усі присутні змушені були переміститися в укриття. Там і продовжили розмову про участь молоді у повоєнній відбудові країни, участь молодіжних рад у захисті та збережені молодіжної політики та інфраструктури, посилення впливу молодіжних рад як інструменту прийняття рішень в інтересах молоді. Оскільки там же для сковородинівців облаштований гімнастичний зал, наші гості змогли навіть продемонструвати свої спортивні навички. Так зустріч перейшла у неформальне і дружнє русло.

Крім того, гості прогулялися нашим студентським містечком і відвідали кілька аудиторій університету. Відмітимо, що їм дуже сподобався наш кампус і те, як плідно в УГСП працюють над благоустроєм.

Поміж тим, Віталій Власюк виявив бажання в майбутньому провести лекцію для сковородинівців. Тож цілком можливо, що згодом Віталій Вікторович завітає до нас знову. У свою чергу, Олександр Федієнко може розповісти для наших студентів кілька цікавих фактів про цифрову освіту. Тож обов’язково слідкуйте за нашими анонсами.

Приємно повідомити, що у рамках зустрічі було обговорено напрямки подальшої співпраці, оскільки гостям сподобався такий теплий прийом. Маємо надію, що якнайшвидше знову зустрінемося у стінах нашого університету.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту