Ректор, голова Вченої ради та керівник волонтерського корпусу отримали почесні нагороди від Бориспільського РТЦК та СП – подяки та прапор

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Ректор, голова Вченої ради та керівник волонтерського корпусу отримали почесні нагороди від Бориспільського РТЦК та СП – подяки та прапор

Сьогодні, 26 серпня, на засіданні Вченої ради університету проректор з навчально-методичної роботи Університету Григорія Сковороди в Переяславі Вячеслав Різник виконав почесну місію та нагородив подяками за підписом начальника першого відділу Бориспільського РТЦК та СП підполковника Андрія Конона з формулюванням «за активну громадську позицію, патріотизм, вагомий внесок у справу зміцнення обороноздатності Збройних Сил України, територіальної цілісності нашої Батьківщини та з нагоди Дня Незалежності України», а також нагородними прапорами голову Вченої ради університету, академіка Віктора Коцура та керівника волонтерського корпусу закладу Андрія Іващенка. Напередодні найголовнішого державного свята таку ж нагороду отримав у своєму кабінеті з рук представників Бориспільського РТЦК та СП ректор університету Віталій Коцур.

«Хотів би наголосити, що наша університетська сковородинівська спільнота віддавна займала чітку державницьку позицію. Коли у 2014 році відбулася анексія Криму і почалася війна на Сході України з новою силою почав працювати волонтерський корпус нашого закладу. З 24 лютого, коли почалося повномасштабне вторгнення російський військ на територію України, ми ще більше активізувалися і нині активно працюємо не тільки в плані підтримки вимушено переміщених осіб, а й підрозділів Збройних Сил України. Тісно співпрацюємо з колегами-військовими, з центрами комплектування. У міру своїх можливостей ми допомагаємо і декларуємо, що не будемо стояти осторонь і завжди їх підтримуємо. Ця синергія і спільна робота вона дає впевненість у тому, що ми неодмінно переможемо в цій війні. Висловлюю щиру подяку і дякую за цю нагороду, яка не лише моя особисто а й всього нашого колективу, усіх тих хто щоденно долучається до допомоги захисникам» – зазначає Віталій Вікторович, з словами якого солідаризується решта нагороджених. 

Університет Григорія Сковороди в Переяславі вітає нагороджених та бажає здоров’я, нових здобутків у плідній роботі на благо рідної Батьківщини усім активним, свідомим сковородинівцям.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту