Університет Григорія Сковороди в Переяславі вітає Україну з Днем Незалежності. Ми переможемо!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Університет Григорія Сковороди в Переяславі вітає Україну з Днем Незалежності. Ми переможемо!

Сьогодні, 24 серпня, під звуки сирен чи вибухи снарядів, на полі кривавого бою або серед руїн наших прекрасних міст і сіл, із жагучим болем у серці від неймовірних втрат, українці відзначають 31-у річницю становлення нашої держави – день її Незалежності. Український народ пройшов тривалий шлях до омріяної свободи, і, на превеликий жаль, він триває. Проте ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю. Цей день – не просто свято, а символ неподільності та недоторканності земель України. Він є нагадуванням усьому світу про те, як дорого коштує людська гідність і свобода.

Нині ми докладаємо усіх можливих і надможливих зусиль, аби разом вистояти в цій війні за нашу незалежність, за те, щоб Україна жила і мала розвиток й щасливе майбутнє. Лише завдяки нашій щирій і постійній підтримці одне одного, завдяки згуртованості та увазі до ближнього ми обов’язково переможемо.

Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу, любові до Батьківщини та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності.

У цей день ми дякуємо усім наших захисникам та захисницям, волонтерам та небайдужим свідомим українцям й схиляємо голови перед пам’яттю захисників і захисниць, зокрема студентами та випускниками нашого університету, які віддали життя за Україну. Ми продовжуємо вашу ревну справу і не здаємося, не опускаємо рук. Ви завжди поруч з нами – ви небесні вартові нашої незалежності і свободи!

У День Української Незалежності Університет Григорія Сковороди в Переяславі сердечно бажає усій сковородинівській, українській родині здоров’я, миру, сили і наснаги в усіх справах. Нехай мрія про близьку Перемогу і краще майбутнє окриляє вас на нові звершення в ім’я соборної незалежної демократичної могутньої України.

Зі святом! Ми переможемо!

Перейти до вмісту