Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > НУОУ імені Івана Черняховського: кафедра військової підготовки вкотре запрошує на День відкритих дверей

Вступна кампанія у розпалі. Кафедра військової підготовки дружнього і партнерського Національного університету оборони України імені Івана Черняховського продовжує набір громадян для навчання за програмою підготовки офіцерів запасу у 2022 році. 30 серпня 2022 року о 15:00 в режимі онлайн відбудеться День відкритих дверей кафедри, долучитися до якого може кожен бажаючий.

Повідомляється, що завітавши на День відкритих дверей онлайн, ви отримаєте можливість поспілкуватися із представниками кафедри військової підготовки.

Участь у цьому заході допоможе Вам знайти відповіді на найпоширеніші запитання щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії, умов та особливостей навчання за програмою підготовки офіцерів запасу, освітніх програм, можливостей і додаткових переваг.

30 серпня 2022 року:

Приєднатися до конференції в Zoom можна за посиланням.

Ідентифікатор конференції: 737 3294 7198

Пароль: 16kYhE

Нагадаємо, що для участі в заході варто завчасно зареєструватися на платформі ZOOM.

Разом з тим, акцентуємо вашу увагу, що вступна кампанія на кафедрі військової підготовки НУОУ імені Івана Черняховського продовжена до 31 жовтня 2022 рокуСплануйте власну цьогорічну вступну кампанію та отримайте ґрунтовну військову підготовку на професійній основі!

 Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту