Президентка Національної федерації кікбоксингу України WAKO завітала до Університету Григорія Сковороди в Переяславі: говорили про спорт, війну і перспективи

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Президентка Національної федерації кікбоксингу України WAKO завітала до Університету Григорія Сковороди в Переяславі: говорили про спорт, війну і перспективи

Учора, 16 серпня 2022 року, з дружнім візитом до Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітала президентка Національної федерації кікбоксингу України WAKO Ольга Павленко. Візит закріпив багаторічну співпрацю, яку на початку 2022 року задекларували підписанням офіційного договору між нашим закладом, в особі ректора Віталія Коцура, та федерацією, в особі Ольги Анатоліївни.

«Уже не перший рік маємо співпрацю з вашим закладом, знайомі з вашим ректором. Раді, що до війни встигли закріпити цю співпрацю документально. Наш тренерський склад та спортсмени знають про ваш заклад, багато хто тут навчався або навчається, багато хто наразі вступає до вашого університету на факультет фізичної культури, спорту і здоров’я. Після нашої розмови я планую йти подавати документи до аспірантури, тому, думаю, що і я тут навчатимусь. Не дивлячись на нинішній стан у державі, ми націлені, попри все, рухатися вперед й розвивати наших спортсменів і тренерів. Сьогодні вкотре поспілкувалися щодо нашої спільної роботи. Думаю, що надалі працюватимемо куди більш тісніше – проводитимемо тренерські та суддівські семінари, працюватимемо з спортсменами-переселенцями з тимчасово окупованих територій, зокрема Донеччини та Луганщини. Плануємо привезти до вас сюди кілька тренерів з кікбоксингу які будуть тут жити, працювати і розвивати спорт» – окреслила підсумки візиту Ольга Павленко.

Президентка Національної федерації кікбоксингу України зізнається, що ключовими викликами в умовах війни є те, що багато спортсменів воюють на передовій, займаються іншими важливими справами на вимогу часу і прискорення перемоги і закінчення війни. Попри все, вона втішена, що федерація встигає далі рухатися вперед, адже світ не стоїть на місці, і якщо хоч один рік той чи інший вид спорту в Україні не буде представлений на міжнародних змаганнях буде згаяно час який буде тяжко надолужити.

«Ми були повним складом представлені на Всесвітніх іграх в Бірмінгемі. Приміром, спортсмена Романа Щербатюка ми забирали з передової аби він виступив на цих змаганнях. Віталій Дубина з нині окупованої Херсонщини, але нам вдалося створити можливість аби він підготувався й виступив на змаганнях. Плануємо не лишати спорт, не зважаючи ні на що рухатися вперед, і давати дітям можливість спілкування і розвитку. Давати їм надію на те, що завтра війна закінчиться, і ми матимемо яскраве і сильне життя. У травні 100 наших дітей приймало участь у Кубку світу і ми зайняли ІІІ командне місце з 43 країн. Це було справді круто!» – додає Ольга Анатоліївна.

Залишається подякувати нашим партнерам з Національної федерації кікбоксингу України WAKO та побажати їм ще більше сил і терпіння у подоланні викликів, які постають перед ними щодня в ці буремні часи. Знайте, що ми разом з вами, і переконані, що у синергії спільних дій наші плани і очікування неодмінно втіляться.

З найщирішими побажаннями, Університет Григорія Сковороди в Переяславі

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту