Університет Григорія Сковороди в Переяславі закріпив співпрацю з Федерацією кікбоксингу України «ВАКО» договором

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Університет Григорія Сковороди в Переяславі закріпив співпрацю з Федерацією кікбоксингу України «ВАКО» договором

Субота, 29 січня 2022 року, подарувала Університету Григорія Сковороди новий договір про співпрацю. Цього разу ректор нашого закладу, доктор історичних наук, професор Віталій Коцур документально закріпив нашу співпрацю з Всеукраїнською громадською організацією Федерація кікбоксингу України «ВАКО» в особі її Президентки Ольги Павленко.

Підписанням договору сторони підтвердили, що інтересам кожної з них відповідає узгоджена співпраця у сфері освіти, науки, культури та спорту з метою ефективного використання спільних можливостей щодо сприяння подальшому розвитку; експериментально-дослідної та інноваційної діяльності; активізації та удосконалення навчальної діяльності та поліпшення умов надання освітніх послуг, ефективного професійного розвитку; запровадження спільних проєктів; мобілізації та ефективного використання освітніх ресурсів. Партнери зобов’язалися будувати свої взаємовідносини на основі рівноправності, чесного і добросовісного партнерства, а також захисту інтересів один одного.

У предметній площині йдеться про проведення спільних конференцій та семінарів за узгодженою тематикою, обмін науковою літературою, публікація результатів спільної науково-дослідницької діяльності в журналах та наукових виданнях кожної з сторін; організацію та проведення спільних спортивних заходів; спільну участь в міжнародних академічних програмах, виконання спільної дослідницької роботи в рамках міжнародних грантів; співробітництво в організації навчання, стажування, підвищення кваліфікації, виробничої практики, дослідницької роботи; розробку спільних проектів на отримання грантів національних та міжнародних програм; проведення відкритих лекцій, семінарів, симпозіумів, навчальних поїздок, консультацій та інших заходів, що проводитимуться на взаємних підставах; спільну розробку методичного та інформаційного забезпечення  навчального процесу, підготовка та видання підручників, навчальних посібників, інших методичних видань, у тому числі в електронному форматі, а також наукове консультування з питань професійної підготовки спортсменів та організації тренувального процесу.

Радіємо розширенню партнерського кола альма-матер та навіть не маємо сумнівів у плідності та багатовекторності подальших витоків нашої співпраці!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту