Вячеслав Різник взяв участь у вебінарі щодо освітніх онлайн-платформ – тепер сковородинівці можуть долучатися до спільноти Udemy

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Вячеслав Різник взяв участь у вебінарі щодо освітніх онлайн-платформ – тепер сковородинівці можуть долучатися до спільноти Udemy

У розпал літа, 22 липня 2022 року на комунікаційній платформі Zoom з трансляцією заходу на YouTube проходив вебінар «Використання освітніх онлайн-платформ для коледжів та університетів: Udemy».

До участі у заході долучилися майже 1000 співробітників коледжів і університетів, відповідальних за організацію дистанційного навчання. Зокрема, був запрошений і уповноважений представник від Університету Григорія Сковороди в Переяславі – відповідальний за організацію дистанційного навчання, проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник.

Як зазначає проректор УГСП, вебінар був практично-орієнтованим та конструктивним. Він проводиться з метою інформування про унікальні можливості безкоштовного використання найбільшої освітньої онлайн-платформи Udemy для ефективної організації навчального процесу.

Серед спікерів заходу: Дмитро Завгородній – генеральний директор директорату цифрової трансформації МОН; Olene Drevetska – sales development Udemy; Aaron Fullard – enterprise customer success manager Udemy; Юрій Зубань – голова НМК з дистанційного навчання МОН; Ольга Бершадська – модератор заходу.

За ініціативи Міністерства освіти і науки України, Udemy надали академічній спільноті України можливість проходити більш як 12 тис. курсів безоплатно. Під час вебінару було розглянуто особливості навчальних курсів від Udemy; підходи до організації навчання на базі платформи Udemy; роль уповноважених представників закладів у керуванні процесами реєстрації, надання доступу до курсів, моніторингу результатів; можливі підходи та моделі впровадження масових онлайн-курсів в освітні програми.

«Наразі усі здобувачі та викладачі Університету Григорія Сковороди в Переяславі мають можливість долучитися до глобальної спільноти та опанувати будь-який зі спеціально обраних для України безоплатних курсів», – розповідає Вячеслав Різник.

З метою ознайомлення з можливостями Udemy запрошуємо усіх бажаючих до перегляду трансляції заходу на YouTube-каналі за посиланням. Також доступні презентації спікерів вебінару: Udemy for Ukraine; МООС for UA.

Усі бажаючі співробітники та здобувачі УГСП можуть отримати запрошення та долучитися до платформи. Для цього необхідно заповнити онлайн-заявку, вказавши лише свій робочий e-mail. Після реєстрації на вашу електронну скриньку прийде лінк із підтвердженням, за яким необхідно перейти, ввести свої ПІП, пошту як логін і створити пароль. Зареєструватися можна протягом місяця.

Нагадаємо, Udemy – це глобальна спільнота та каталог курсів, що розширюються щодня. Udemy сьогодні – це 52 млн.+ здобувачів, 68 тисяч+ інструкторів; 196 тисяч+ курсів; 712 млн+ записів на курси; 75 мов; 11 600+ корпоративних клієнтів.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту