Конкурс на здобуття Премії Кабінету Міністрів України імені Максима Рильського у 2022 році – заявки прийматимуть 1 листопада

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Конкурс на здобуття Премії Кабінету Міністрів України імені Максима Рильського у 2022 році – заявки прийматимуть 1 листопада

За повідомленням сайту МОН триває приймання заявок на участь у конкурсі на здобуття премії Кабінету Міністрів України імені Максима Рильського за 2022 рік.

Премію присуджуються щороку письменникам і поетам у двох номінаціях до дня народження Максима Рильського – 19 березня за переклад українською мовою творів видатних зарубіжних авторів, а також за переклад творів українських класиків та сучасних авторів мовами народів світу.

Розмір премії за кожну номінацію становить 20 тисяч гривень.

Заявки на участь у конкурсі подають до Держкомтелерадіо до 1 листопада 2022 року на адресу: загальний відділ (кімн. 709), вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01001. Пакет документів також потрібно надсилати на електрону пошту: mila@comin.gov.ua із поміткою «На здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України імені Максима Рильського».

Пропозиції щодо претендентів на здобуття премії вносять творчі спілки, національно-культурні та національно-просвітницькі товариства, видавництва і видавничі організації, редакції періодичних видань, учені ради вищих навчальних закладів, наукові установи, асоціації тощо.

Інформацію про участь у Конкурсі розміщено на вебсайті Держкомтелерадіо в рубриці «Оголошення» за посиланням. Телефони для довідок: 279-59-47, 279-59-61.

За повідомленням МОН

Перейти до вмісту