Команда УГСП завітала на випускний до Володимир-Волинського фахового педагогічного коледжу імені А. Кримського та розраховує на велику кількість вступників

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Команда УГСП завітала на випускний до Володимир-Волинського фахового педагогічного коледжу імені А. Кримського та розраховує на велику кількість вступників

Профорієнтаційний тур, з яким протягом навчального туру команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітала до багатьох регіонів України та їх закладів освіти, аби особисто запросити випускників на навчання, повільно підходить до фінішу. З наближенням вступної кампанії наступає пора певних обжинків.

Сьогодні, 30 червня 2022 року, делегація УГСП на чолі з ректором, доктором історичних наук Віталієм Коцуром відвідала Володимир-Волинський фаховий педагогічний коледж імені А. Кримського», аби особисто привітати його випускників із закінченням навчання, розділити щасливу мить вручення дипломів та вкотре запросити усіх охочих на навчання до нашої альма-матер.

Вітаючи випускників, ректор університету наголосив на тому, що співпраця між закладами освіти триває вже понад десятиліття, та відзначив, що чимало студентів коледжу продовжує навчання в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Належне відмітити, що багато з них, навіть, залишається працювати в нашому університеті у якості викладачів та співробітників.

«Володимир-Волинський фаховий педагогічний коледж імені А. Кримського є справжнім освітянським флагманом Волині. Попри війну він працює, активно живе, відкритий до співпраці і спілкування. Наші заклади споріднені, і наша синергія ґрунтуються навколо національно-патріотичного виховання Пишаємося, що й цьогоріч попри війну багато випускників коледжу вже остаточно вирішили пов’язати свій подальший освітній шлях з Університетом Григорія Сковороди в Переяславі. Ми чекаємо їх і маємо усі умови для вступу, їх професійного та творчого зростання. Приємно і знаково було не лише привітати, а й допомогти вручати випускникам дипломи. Усе це дає світлі надії на майбутнє»зазначив Віталій Вікторович та побажав усім учасникам заходу мирного неба над головою і запросив продовжувати навчання в Переяславі.

Поки керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич розповідала про переваги та унікальність закладу, специфіку факультетів та їх спеціальностей та особливості цією вступної кампанії, завідувачка кафедри документознавства та методики викладання факультету гуманітарно-природничої освіти та соціальних технологій Алла Зленко зустрічалася зі студентами та випускниками спеціальностей 015.39 Професійна освіта (Цифрові технології) та 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа (Діловодство). У свою чергу фахівчиня І категорії відділу міжнародних зв’язків Тетяна Лялька розповідала майбутнім сковородинівцям про академічну мобільність, ряд міжнародних проєктів та програм.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі вкотре вітає усіх цьогорічних випускників, зокрема коледжу у Володимирі, та бажає їм легких рішень питань, правильного вибору шляху в майбутнє, визначеності в своїх цілях і бажаннях, наполегливих старань і великих можливостей для їх досягнення. Ми готові вам у цьому допомогти. З нетерпінням чекаємо зустрічі у стінах альма-матер!

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту