ФК «Матадор-Університет» розпочав шлях до перемоги у чемпіонаті Переяславщині з футболу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > ФК «Матадор-Університет» розпочав шлях до перемоги у чемпіонаті Переяславщині з футболу

У минулу суботу, 25 червня 2022 року, на стадіоні ім. В. Лобановського відбувся перший тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Серед тих, хто ступив на шлях до перемоги і футбольного лідерства й вже відомий як футбольним фанам краю так і сковородинівцям ФК «Матадор-Університет». У першому турі вони зустрілися з командою «Бурти» (екс-«Солонці») та виграли на полі у суперника з перевагою у два голи – їх забили Василь Ткачук і Максим Євпак.

Огляд матчу, який відвідало дві сотні вболівальників, на своєму сайті робило місцеве інтернет-видання «Інформатор»:

«Бурти», які вболівальники за звичкою називали «Солонцями», змогли нав’язати боротьбу потужнішому «Матадору». У першому таймі господарі навіть мали кілька гарних нагод, щоб відкрити рахунок. Але все ж атаки гостей були, хоча й не постійними, але грамотними. Одна з таких під завісу тайму завершилася голом Василя Ткачука. У другій половині зустрічі Максим Євпак закріпив перевагу «Матадора». Після цього, як мовиться, можна було давати фінальний свисток: одні зрозуміли, що наздогнати суперника нереально, інші – що немає сенсу надриватися, аби забити більше.

Слід зазначити, що ФК «Матадор-Університет» за, порівняно, не тривалий час існування, вже досягла певних успіхів, створивши футбольну школу, взявши участь у кількох районних та обласних чемпіонатах по футболу, у вищій та першій лізі відкритого чемпіонату Переяславщини з футзалу, дійшла до 1/8 фіналу кубка Київщини з футболу. Уже в умовах війни 23 квітня 2022 року, на центральному стадіоні імені Валерія Лобановського відбувся благодійний турнір з футболу. Серед 10 команд-представників колишнього Переяславського району та сусідніх громад до нього долучився і університетський ФК «Матадор». Кожна з команд зробила грошовий внесок, завдяки чому, в підсумку, для наших воїнів зібрали 20 тисяч гривень.

Поза тим видання відслідковує одна з інтриг чемпіонату: яка міська команда цьогоріч найсильніша? Констатує, що «Матадор» знову поза конкуренцією.

Наразі вітаємо «Матадор» з таким чудовим стартом та дякуємо усім причетним до цього футбольного чину, який у цей непростий час несе добру славу про наш університет, нагадує про нього з футболок гравців команди, тим самим провадячи профорієнтаційну та промоційну місію нашого закладу. Бажаємо усім гравцям, тренерам, фундаторам та вболівальникам клубу міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних вершин – ми віримо, що усі найкращі перемоги та пікові моменти вашого поступу попереду.

Перемагайте, а ми завжди будемо раді повідомляти про ваші успіхи на сторінках інформаційних ресурсів нашого закладу!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту