«Краща робота – це високооплачуване хобі»: нова добірка вакансій, актуальних станом на початок літа

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > «Краща робота – це високооплачуване хобі»: нова добірка вакансій, актуальних станом на початок літа

У сучасному розвиненому світі знайти роботу не так уже й складно – для цього існують сотні різноманітних платформ: сайтів, Telegram-каналів і спільнот у соціальних мережах. Але відділ працевлаштування і профорієнтаційної діяльності з великим задоволенням ще більше полегшить цей непростий процес студентам і випускникам Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Ми збираємо найактуальніші вакансії в одному місці і піклуємося про те, аби ці пропозиції підходили саме сковородинівцям.

Факультет гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій

Учитель географії

Роботодавець: Універсум, ліцей

Вимоги: професійна підготовка, любов до дітей.

Обов’язки: викладання географії у 8−11 класах; класне керівництво у 10−11 класах.

Умови: комфортні умови праці у дружньому колективі.

Додатково: З/п – 8 000-16 000 грн (залежно від категорії, стажу роботи).

Контактна інформація: м. Київ, провулок Політехнічний, 3а. Тел. +38 (097) 911-09-84 – Вікторія Кирнос. Сайт: http://www.universum.kiev.ua/ .

Асистент керівника, діловод

Роботодавець: Цукрова Біржа, ТОВ

Вимоги: грамотна письмова і усна мова; досвід роботи в сфері В2В від 1 року (документальна взаємодія з контрагентами або величезне бажання його швидко вивчити); бажано знання програми 1С бухгалтерія (основні правила користування); вміння користуватися оргтехнікою; знання основ документознавства; активність і кмітливість, зібране системне мислення; самостійність і відповідальність.

Обов’язки: прийом і реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції (робота зі службами поштового зв’язку); попередня обробка отриманих документів та їх розгляд на відповідність щодо дотримання обов’язкових реквізитів, облік та контроль у відповідних журналах; ведення організаційно-розпорядчої документації по підприємству (накази, протоколи оперативних нарад тощо); загальна організація роботи зі службовими документами; систематизація і зберігання документів; виконання особистих доручень керівника; адміністративне обслуговування офісу.

Умови: робота в офісі за комп’ютером та з документами; оформлення згідно КЗпП з першого робочого дня та соц. пакет; перспективи кар’єрного росту. Графік роботи – з 9:00 до 18:00, пн.- пт.

Додатково: У супровідному листі прохання вказати відомості про групу інвалідності та придатність до відповідної професії: у повному обсязі; з обмеженням обсягу виконуваних робіт та визначенням тривалості робочого дня.

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Володимирська, 97. Відгукнутися на вакансію можна тут: https://www.work.ua/jobs/4830977/ .

Фахівець з документообігу

Роботодавець: Агромат, ПТК, ТОВ

Вимоги: вища або середня освіта; досвід роботи від 1 року; досвід ведення первинного бухгалтерського документообігу підприємства; знання правил оформлення документів по різним формам організацій; знання програм Microsoft Оffice, бажано 1С; вміння користування офісною технікою; навички ділового спілкування.

Обов’язки: організація і контроль повернення від клієнтів супровідних до відвантаження документів; комунікація з менеджерами щодо вчасного повернення документів; формування і контроль реєстру повернутих і переданих в архів документів; консультування клієнтів щодо документообігу; взаємодія з менеджерами відділу оптової торгівлі, відділом аналітики та контролю, касою, складською, транспортною логістикою, центральною бухгалтерією, відділом обліку.

Умови: офіційне працевлаштування з першого робочого дня; оплачувані відпустки, лікарняні; графік роботи з 9:00 до 18:00.

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Валентини Чайки, 10. Сайт: https://www.agromat.ua/ . Відгукнутися на вакансію можна тут: https://www.work.ua/jobs/4827091/ .

Учитель географії (вища категорія, підготовка до ЗНО)

Роботодавець: Домінанта, НВК

Вимоги: вища педагогічна освіта, вища категорія; досвід роботи вчителем та досвід підготовки учнів до ЗНО.

Обов’язки: викладання географії у школі, підготовка до ЗНО.

Умови: комфортні умови роботи, власний кабінет, гідна заробітна плата, дружній колектив.

Додатково: Це сучасний заклад освіти, який має потужну матеріально-технічну базу: обладнані кабінети, класні кімнати, комп’ютерні класи, просторі, світлі зали (музичні, спортивні, хореографічні зали), зимовий сад.

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Юності, 3. Тел. +38 (067) 440-32-40 – Уфімцева Світлана. Сайт: http://nvkdominanta.kiev.ua/.

Викладач комп’ютерних курсів для дітей

Роботодавець: Академія Професій Майбутнього

Вимоги: досвід роботи з колективом, невеликими групами, вітається; бажання і вміння працювати з дітьми; уміння добре подати матеріал і зацікавити учня; хороші комунікативні здібності; знання української та російської мов; відповідальність, пунктуальність; досвід викладання не є обов’язковий, але буде плюсом.

Обов’язки: проведення занять в будні або вихідні дні; проведення пробних уроків, презентацій курсу.

Умови: У вас буде по-справжньому гнучкий графік роботи узгоджений зі своїм особистим розкладом. Ви самі його можете формувати і обирати собі групи, які будете вести. Група може бути одна, або кілька – все залежить від Вас. Забезпечимо вас всією необхідною технікою і докладною програмою навчання. Мінімум бюрократії та паперової тяганини. Нам важливий результат, а не безліч документів. Оплата погодинна (залежить від кількості проведених занять), є можливість суміщення з основною роботою. Ми готові взяти студента старших курсів.

Додатково: Академія Професій Майбутнього – це сучасні IT-центри для навчання дітей. Мислимо вільно і креативно, даємо максимум знань і навичок, вчимо ставити перед собою конкретні завдання і всіма силами досягати своїх цілей.

Контактна інформація: м. Київ. Тел. +38 (066) 147-71-07 – Тетяна. Сайт: https://academyua.com/ua/.

Офіс-менеджер

Роботодавець: Evo, ІТ компанія

Вимоги: Наш кандидат: має досвід роботи з адміністративними завданнями – на позиції офіс-менеджера, адміністратора, помічника керівника, в консьєрж сервісі тощо; вміє робити багато справ одночасно: вибудовувати довгострокові та довірливі відносини з колегами та партнерами, вирішувати складні/термінові/нестандартні завдання, дотримуватися самовладання, позитивного настрою та забезпечувати високий рівень сервісу при високому завантаженні; має сервісність у ДНК; бажання працювати в активному середовищі з великою кількістю завдань та постійними змінами/розвитком; зрілість для самостійного прийняття рішень; любить спілкуватися з людьми та ініціювати таке спілкування.

Обов’язки: забезпечення життєдіяльності офісу: контроль наявності та замовлення продуктів та послуг; виконання стандартів готовності офісу до роботи – перевірка наявності та справності всього необхідного в робочих просторах, кухнях, санвузлах, контроль чистоти тощо); підготовка офісу до івентів, тренінгів; комунікація із співробітниками для отримання зворотного зв’язку, збору потреб, виконання поточних заявок; робота з вхідною та вихідною кореспонденцією (при необхідності); створення нових сервісів для співробітників та покращення поточних.

Умови: офіційне оформлення та умови роботи згідно з КЗпП: 24 дні відпустки та оплачувана лікарняна, офіційна ЗП без затримок; графік – робота з офісу 5/2, з 9:00 до 18:00 або з 10:00 до 19:00 відповідно; у нас справді багато навчання (якщо у вас є бажання розвиватись, для цього у нас є база знань, бібліотека, тренінги та можливості внутрішніх переміщень);  дружна команда, яка завжди підкаже; сучасний та зручний офіс прямо в 3х хвилинах від метро Бориспільська; паркування для водіїв та велосипедистів; свій спортзал, турніки, душові для спортсменів; їдальня, кавовий бар та інші можливості харчування.

Додатково: Як у нас проходити відбір на вакансію: телефонне інтерв’ю з рекрутером; інтерв’ю в офісі з лідером та представником команди; невелике тестове завдання; фідбек за результатами участі у конкурсі.

Контактна інформація: м. Київ, Харківське шосе, 201/203. Відправити резюме, зв’язатися з People Team: hello@evo.company. Сайт: https://evo.company/. За життям всередині EVO можна слідкувати тут – https://www.facebook.com/vnutrievo/.

Факультет історичної і соціально-психологічної освіти

Вчитель історії

Роботодавець: Ай-Скул, інноваційний ліцей, приватний заклад

Вимоги: вища освіта; вільне володіння українською мовою; досвід роботи в школах, ліцеях; високий рівень знання своєї спеціальності; досвід роботи з дітьми різних вікових категорій; вміння проводити заняття з урахуванням індивідуалізації та інтеграції освітнього процесу.

Обов’язки: проведення уроків історії; залучення та підготовка учнів до конкурсів, змагань, олімпіад з історії; участь в шкільних проєктах; робота з електронним щоденником та журналом; ведення ділової документації; організація позакласної роботи з предмету; співпраця з іншими учасниками колективу, обмін досвідом; участь в методичних заходах закладу; розуміння та підтримка цінностей закладу.

Умови: повна зайнятість; офіційне працевлаштування; заробітна плата обговорюється на співбесіді.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Генерала Жмаченка, 14 метро Дарниця. Тел. +38 (063) 261-66-82. Сайт: https://i-school.kiev.ua/misiya-ta-viziya/.

Викладач історії України (онлайн-підготовка до ЗНО)

Роботодавець: Znobik Education

Вимоги: грамотна письмова та усна мова, любов до пояснення матеріалу, бажання ділитися знаннями та бути наставником; наявність хорошого інтернету, ноутбука\комп’ютера та телефона з якісною камерою; можливість проводити уроки чітко за графіком; знання предмету та бал ЗНО 190+; прагнення до роботи в команді та слідування корпоративним цінностям, бажання вкладатися у розвиток школи; ініціативність, творчість, бажання пробувати щось нове та зацікаленість до ведення соціальних мереж.

Обов’язки: Основні обов’язки (65% робочого процесу): проведення онлайн-уроків (від 3 до 6 уроків на тиждень); розробка/покращення навчальних матеріалів (конспекти, робочі зошити, тести, презентації); регулярний постинг сторіс (6 днів на тиждень); написання постів, запис відео-пояснень. Додаткові обов’язки (35% робочого процесу): комунікація з учнями та кураторами на курсах в чаті (≈30 хв на день); запис реклами, створення корисних файлів; проведення онлайн-заходів, прямих трансляцій в YouTube та Instagram.

Умови: Гнучкий графік (можливо поєднувати з навчанням). Випробувальний термін – з липня по вересень (оплачуваний, пів ставки, від 1250 до 2000 грн/місяць в залежності від навантаження). Досвід роботи необов’язковий, організовуємо навчання з базових аспектів для усіх співробітників (поради щодо оформлення сторіс, ідеї для контенту, база SMM, допомагаємо бороти страх публічних виступів).

Додатково: ZNOBIK EDUCATION – це онлайн-школа підготовки до ЗНО, місія якої допомогти кожному 11-тикласнику вступити на бажану спеціальність та зробити період підготовки до ЗНО пам’ятним і захопливим.

Контактна інформація: Відгукнутися на вакансію можна тут: https://www.work.ua/jobs/4825680/. Сайт: https://znobikeducation.com/. Instagram: https://www.instagram.com/znobik.ed/?igshid=1h9y02ur95hls. Telegram: https://t.me/znobik_ed.

Вихователь

Роботодавець: Заклад дошкільної освіти №292

Вимоги: педагогічна освіта; досвід роботи вихователем від 1 року; знання та володіння сучасними методиками освіти; вміння організувати та зацікавити дітей, планувати та проводити заняття по дошкільній підготовці; бажання працювати в команді; доброзичливість та любов до дітей; відсутність шкідливих звичок.

Обов’язки: згідно посадової інструкції.

Умови: офіційне працевлаштування; можливість реалізувати свій професійний досвід і розвиватися разом з нами; позмінний графік: 07:00 – 13:00, 13:00 – 19:00 або через день з 7:00 – 19:00; відпустка 56 календарних днів; дитина має пільгу для зарахування в дитячий садок

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Ружинська, 11А. Тел. 044-400-70-55 – Жанна Антонюк

Педагог раннього розвитку, дошкільної освіти

Роботодавець: Навчальний центр «IQ студія»

Вимоги: вища освіта; володіння англійською мовою (бажано); бажання і вміння працювати з дітьми; креативний підхід до занять; відповідальне ставлення до роботи.

Обов’язки: навчальна та практична робота зі слухачами; формування плану роботи з дітьми; подача матеріалу в цікавому ігровому форматі; готовність брати участь у нових проектах.

Умови: часткова зайнятість; невеликі групи дітей; робота в дружній атмосфері; хороший старт для студентів – ми проводимо навчання та супровід для викладачів, які не мають досвіду, але прагнуть його отримати.

Контактна інформація: м. Рівне, вулиця Гагаріна, 57. Тел. +38 (096) 662-54-46 – Юлія. Facebook: https://www.facebook.com/iqstudia.

Вихователь закладу дошкільної освіти

Роботодавець: Домінанта, НВК

Вимоги: знання дошкільної педагогіки та методики; дошкільна освіта; наявність медичної книжки; грамотність, відповідальність та пунктуальність.

Обов’язки: підготовка та проведення занять; допомога в організації та проведенні дитячих заходів; спілкування з батьками.

Умови: 7:00-13:00 – 1 зміна

13:00-19:00 – 2 зміна

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Олександра Бойченка, 16А. Тел. +38 (067) 505-99-21 – Лідія Іванівна. Сайт: http://nvkdominanta.kiev.ua/.

Факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва

Вчитель образотворчого мистецтва

Роботодавець: Гімназія №261 (Київ)

Вимоги: професійна підготовка, любов до дітей і до своєї справи.

Обов’язки: згідно посадової інструкції.

Умови: стандартні.

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Архітектора Вербицького, 7. Тел. +38 (097) 220-75-69 – Світлана Небож. Сайт: http://www.gimnaziya261.inet.ua/.

Педагог-організатор, вчитель музики

Роботодавець: Школа № 58 (Київ)

Вимоги: вища педагогічна освіта або студент старших курсів вишу; впевнений користувач ПК; активна, креативна і творча людина.

Обов’язки: проведення уроків музики в 5-7 класах; координація шкільного учнівського самоврядування; проведення різноманітних виховних заходів із учнями; організація та проведення тематичних заходів і виставок, навчальних екскурсій; ведення шкільної документації.

Умови: повна зайнятість, перша половина дня.

Контактна інформація: м. Київ, провулок Алли Горської, 3. Тел. (044) 235-51-81 – Валерій Пишний. Сайт: http://sch58.ucoz.net/.

Музичний керівник, викладач фортепіано

Роботодавець: My Star, дитячий садок

Вимоги: музична освіта, обов’язковий досвід роботи з дітьми, вміння зацікавити дітей, володіння сучасними методиками викладання, володіння грою на фортепіано.

Обов’язки: проведення групових занять згідно обговореного графіку, з дітьми віком 2-6 р.; підготовка до свят; розробка сценарію; проведення свят; взаємодія з вихователями і допомога у підборі музики та всього іншого до свят.

Умови: комфортні умови праці; синтезатор; можливість реалізувати свій професійний досвід і розвиватися разом з нами; зручний графік роботи – 2 рази на тиждень(день та час обговорюється); можливість індивідуальних занять з фортепіано (є бажаючі).

Додатково: Від ст. м. Нивки, Житомирська – прямі маршрутки 25 хв. (Чайки, Петропавлівська Борщагівка, Академмістечко, Бузова, Шпитьки, Білогородка, Гнатівка, Горбовичи).

Контактна інформація: с. Гореничи Києво-Святошинський район, вул. Столична, 26. Тел. 050-440-44-16 – Волкова Марина. Сайт: https://www.mystar.org.ua/.

Музичний керівник

Роботодавець: Пізнайко, ДНЗ №25

Вимоги: музична освіта, володіння інструментом (піаніно).

Обов’язки: проведення музичних занять, розваг, свят з дітьми, ведення документації (планування).

Умови: 5-годинний робочий день з понеділка по п’ятницю

Контактна інформація: м. Черкаси, вулиця Героїв Майдану, 18. Тел. 0472-669-459. Відгукнутися на вакансію можна тут: https://www.work.ua/jobs/4822857/ .

Вчитель образотворчого мистецтва, трудового навчання

Роботодавець: Школа №58 (Київ)

Вимоги: вища педагогічна освіта або студент старших курсів ЗВО; впевнений користувач ПК; активна, креативна і творча людина.

Обов’язки: проведення уроків образотворчого мистецтва в 5-7 класах; проведення уроків трудового навчання в 5-9 класах; проведення позаурочних заходів із учнями; ведення шкільної документації.

Умови: повна зайнятість, перша половина дня.

Контактна інформація: м. Київ, провулок Алли Горської, 3. Тел. (044) 235-51-81 – Валерій Пишний. Сайт: http://sch58.ucoz.net/.

Факультет технологічної і математичної освіти

Вчитель математики

Роботодавець: Приватна школа «Your smart school»

Вимоги: комунікабельність, відповідальність, компетентність (плюсом буде також знання логіки або вищої математики).

Обов’язки: робота з учнями молодшого, середнього та старшого шкільного віку.

Умови: зручний розклад; конкурентна заробітна плата; комфортне середовище для праці.

Додатково: На роботу беремо студентів від 2 курсу навчання.

Контактна інформація: м. Переяслав, вул. Алтицька 2А (за ТРЦ «Магніт». Будівельник 14). Тел. +38 (063) 691-66-89 (Viber, Telegram).

Вчитель математики

Роботодавець: НВК №42 ДМР, КЗО

Вимоги: забезпечення результативності та якості своєї праці.

Обов’язки: викладання математики згідно з посадовими обов’язками.

Умови: оформлення за КЗоП України; кваліфікований, дружній колектив; достойні умови праці.

Додатково: Для отримання більш детальної інформації щодо заробітної плати, навантаження та посадових обов’язків телефонуйте з 8:00 до 19:00.

Контактна інформація: м. Дніпро, вулиця Конотопська, 88. Тел. +38 (066) 613-23-02, +38 (067) 298-60-49 – Людмила Валентинівна; +38 (097) 563-73-92 – Олена Миколаївна.

Інженер з охорони праці та навколишнього середовища

Роботодавець: Якобз Дау Егбертс Україна

Вимоги: вища освіта (обов’язково); досвід роботи (від 1 року); досвід роботи з охорони праці та охорони навколишнього середовища – не менше 1 року (обов’язково); навички роботи із комп’ютерними програмами Excel, Word (обов’язково); володіння англійською мовою (Intermediate / Середній р-нь).

Обов’язки:

– Контроль за додержанням у підрозділах підприємства чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного захисту і охорони навколишнього середовища, за наданням працівникам встановлених пільг і компенсацій за умови праці.

– Вивчає умови праці на робочих місцях, бере участь у впровадженні більш досконалих конструкцій огороджувальної техніки, запобіжних пристроїв та інших засобів захисту, заходів щодо створення безпечних і здорових умов праці, раціональних режимів праці та відпочинку з урахуванням специфіки виробництва, динаміки працездатності, періодичності фізіологічних функцій людини, а також рекомендацій науково-дослідних установ з організації праці з метою збереження здоров’я і працездатності людей, підвищення змістовності та привабливості праці.

– Бере участь у перевірці технічного стану устаткування, визначенні його відповідності вимогам безпечного ведення робіт, контроль за роботою аспіраційних і вентиляційних систем, станом запобіжних пристосувань і захисних пристроїв.

– Розроблює інструкції з охорони праці, програми навчання робітників, організує пропаганду і вивчення працівниками підприємства правил безпечних методів роботи, виробничої санітарії, протипожежного захисту і охорони навколишнього середовища.

– Проводить інструктаж (навчання) з питань охорони праці працівників підприємства, а також інших візитерів

– Складає звітність у строки і за формами, які встановлені органами статистики та корпоративними процедурами

– Відповідає за ведення обліку показників, які характеризують стан навколишнього середовища, дані екологічного моніторингу, документації з ліквідації відходів, поводження в пакувальними матеріалами і іншої інформації екологічного характеру;

– Організовує впровадження більш ефективних технологій та техніки з метою зменшення забруднення навколишнього середовища, зниження рівня травматизму;

– Очолює роботу комісії з оцінки ризиків з охорони праці в процесі роботи підприємства;

– Організація та контроль проведення періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, певних категорій. Складає та погоджує Акт визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду. Контролює проходження медичного огляду та виконання проведення відповідних оздоровчих заходів Заключного акта.

– Відповідає за проведення спеціального навчання та перевірки знань з питань охорони праці та навколишнього середовища. Розробляє та оформлює програми навчання, переліки питань для перевірки знань, інструкції з охорони праці, проводить інформування працівників з питань охорони праці з використанням інформаційних засобів. Проводить перевірку процедур системи управління на відповідність вимогам корпоративних стандартів S&E.

– Проводити перевірку функціонування системи управління на відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, ISO 22000:2005 та OHSAS 18001:2007 шляхом проведення внутрішніх аудитів процесів

– Відповідає за впровадження принципів бережливого виробництва у відповідності з корпоративними стандартами

Умови: офіційне працевлаштування; достойна заробітна платня; справедлива винагорода ваших успіхів за програмами винагород та визнання; можливість розвитку на робочому місці; робота у великому, цікавому колективі.

Контактна інформація: м. Тростянець (Сумська обл.), вул. Набережна, 28А. Сайт: https://careers.jacobsdouweegberts.com/. Відгукнутися на вакансію можна тут: https://www.work.ua/jobs/4812740/.

Інженер з охорони праці

Роботодавець: Кормотех, ТОВ

Вимоги: успішний досвід роботи в даній сфері від 3 років, на посаді керівника відділу; знання англійської мови (upper intermediate); досвідчений користувач MS Office (Excel), 1С, Інтальов; знання нормативно-правових документів з питань охорони праці, вимоги стандарту ISO 45001−2018; успішний досвід проектної роботи; навики роботи з іноземними клієнтами; знання іноземного законодавства в області охорони праці; високий рівень особистої відповідальності та комунікабельності, ініціативність, цілеспрямованість, принциповість, лідерські здібності; готовність до відряджень.

Обов’язки:

– Організація вивчення умов праці на робочих місцях, визначення та формування правил безпечного виконання робіт;

– Проведення вступних інструктажів та профілактичних навчань з ОП, з метою усунення травматизму під час виконання робіт;

– Контроль забезпечення працівників підприємства необхідним спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту, лікарськими засобами, миючими та знешкоджуючими засобами;

– Здійснення оперативного контролю за дотриманням працівниками вимог з ОП, видання приписів щодо невідповідностей, контроль виконання приписів;

– Підготовлення проектів, наказів і вказівок керівництва Товариства з питань охорони праці, а також пропозиції по удосконалюванню організації роботи з охорони праці;

– Контроль за виконанням робіт по атестації робочих місць за умовами праці на підприємстві та участь в роботі комісії;

– Проведення аналізу виробничого травматизму та професійних захворювань, розробка разом з керівниками цехів і служб заходів щодо їх попередження;

– Участь у розслідувані нещасних випадків і розробці заходів для їхнього запобігання;

– Забезпечення служб підприємства нормативно-методичними документами з охорони праці.

Умови: офіційне працевлаштування та заробітна плата; соціальний пакет (медичне страхування та ін.); можливість навчання за рахунок компанії; комфортний офіс та дружній колектив. Робочий графік Пн-Пт: з 09:00 до 17:30.

Контактна інформація: с. Прилбичі Яворівського району. Сайт: https://kormotech.com/. Відгукнутися на вакансію можна тут: https://www.work.ua/jobs/4818742/.

Факультет української та іноземної філології

Викладач англійської мови для дітей

Роботодавець: Helen Doron English

Вимоги: вища або незакінчена вища освіта (ми готові працювати з викладачами-початківцями, які готові вчитися та розвиватися!); високий рівень володіння англійською мовою; любов до дітей і до викладання; пунктуальність, відповідальність і творчий підхід до роботи.

Обов’язки: проведення занять з дітьми та підлітками до 18 років; звіти по проведених уроках; ретельна підготовка до занять, опрацювання навчальних матеріалів до уроку; творчий підхід до уроку.

Умови: можлива повна та часткова зайнятість; постійна підтримка досвідчених викладачів і методистів; дружній колектив; забезпечення всіма необхідними матеріалами для роботи, обладнане робоче місце.

Додатково: Шукаємо позитивного, талановитого викладача англійської, який любить дітей та стане частиною нашої професійної команди!

Контактна інформація: м. Київ, Святошинський район, Борщагівка бул. Кольцова, 14-Е. Тел. +38 (050) 807-12-00. Сайт: https://helendoron.ua/kyiv-borschagivka/.

Учитель англійської мови

Роботодавець: Ай-Скул, інноваційний ліцей, приватний заклад

Вимоги: вища освіта; вільне володіння українською мовою; досвід роботи в школах, ліцеях; високий рівень знання своєї спеціальності; досвід роботи з дітьми різних вікових категорій; вміння проводити заняття з урахуванням індивідуалізації та інтеграції освітнього процесу.

Обов’язки: проведення уроків англійської мови; участь в шкільних проєктах; робота з електронним щоденником; ведення ділової документації; організація позакласної роботи з предмету; співпраця з іншими учасниками колективу, обмін досвідом; участь в методичних заходах закладу; розуміння та підтримка цінностей закладу

Умови: Повна зайнятість, неповна зайнятість.

Додатково: Ми прогресивний інноваційний ліцей, який готує дітей віком з 3-х років до майбутньої щасливої, самостійної та наповненої сенсом життя людини через формування творчої особистості та цінностей, розвиток мислення, різних навичок, а також через навчання фундаментальним знанням і наукам.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Генерала Жмаченка, 14 метро Дарниця. Тел. +38 (063) 261-66-82. Сайт: https://i-school.kiev.ua/misiya-ta-viziya/.

Вчитель німецької мови

Роботодавець: Приватна школа «Your smart school»

Вимоги: комунікабельність; відповідальність; компетентність; знання німецької мови на рівні Intermediate і вище.

Обов’язки: робота з учнями молодшого, середнього та старшого шкільного віку.

Умови: зручний розклад; конкурентна заробітна плата; комфортне середовище для праці.

Додатково: На роботу беремо студентів від 2 курсу навчання.

Контактна інформація: м. Переяслав, вул. Алтицька 2А (за ТРЦ «Магніт». Будівельник 14). Тел. +38 (063) 691-66-89 (Viber, Telegram).

Вчитель англійської мови

Роботодавець: Приватна школа «Your smart school»

Вимоги: комунікабельність; відповідальність; компетентність; знання англійської мови на рівні Intermediate і вище.

Обов’язки: робота з учнями молодшого, середнього та старшого шкільного віку.

Умови: зручний розклад; конкурентна заробітна плата; комфортне середовище для праці.

Додатково: На роботу беремо студентів від 2 курсу навчання.

Контактна інформація: м. Переяслав, вул. Алтицька 2А (за ТРЦ «Магніт». Будівельник 14). Тел. +38 (063) 691-66-89 (Viber, Telegram).

 Вчитель української мови та літератури (вищої категорії, що готує до ЗНО)

Роботодавець: Домінанта, НВК

Вимоги: вища педагогічна освіта; досвід роботи на посаді; вміння плідно та творчо взаємодіяти з колегами, щоб разом досягати високих результатів в освітньому процесі, працювати в команді; креативність та бажання втілювати свої ідеї в життя; уважність і виваженість в роботі з учнями, колегами та батьками учнів. Особисті якості: активність, бажання плідно працювати.

Обов’язки: виконання обов’язків відповідно до посадових інструкцій; підготовка до ЗНО (обов’язково); проведення уроків.

Умови: офіційне працевлаштування; повний робочий день; робота в дружньому колективі професіоналів, підтримка колег.

Додатково: Це сучасний заклад освіти, який має потужну матеріально-технічну базу: обладнані кабінети, класні кімнати, комп’ютерні класи, просторі, світлі зали (музичні, спортивні, хореографічні зали), зимовий сад.

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Юності, 3. Тел. +38 (067) 440-32-40 – Уфімцева Світлана. Сайт: http://nvkdominanta.kiev.ua/.

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я

Учитель фізичної культури

Роботодавець: Ліцей «Універсум»

Вимоги: вища освіта, професійна підготовка, любов до дітей та своєї справи.

Обов’язки: викладання фізичної культури у 8-11 класах.

Умови: комфортні умови праці у дружньому колективі.

Контактна інформація: м. Київ Провулок Політехнічний, 3-А Шевченківський Політехнічний інститут. Тел. +38 (097) 911-09-84 – Вікторія Кирнос. Telegram: @Vika_Kyrnos .

Вчитель фізкультури

Роботодавець: Одеський ліцей «Приморський»

Вимоги: вміння працювати в колективі, навички роботи з обдарованими дітьми, знання педагогіки та дитячої психології.

Обов’язки: функціональні обов’язки вчителя

Умови: Робочі дні – понеділок-п’ятниця, згідно розкладу уроків

Контактна інформація: м. Одеса, проспект Гагаріна, 14. Тел. 048-776-13-75 – Покора Наталія Сергіївна

Тренер з фітнесу, танців та стрейчингу

Роботодавець: FitCurves

Вимоги: досвід роботи тренером, викладачем, хореографом (проведення групових та індивідуальних занять); у разі відсутності досвіду – велике бажання працювати (даємо шанс себе проявити, та почати кар’єру); націленість на результат; вміння розташовувати до себе; вільне спілкування з клієнтами; творчий підхід (розвиток танцювальних та творчих здібностей); бажання отримувати задоволення від гарної роботи.

Обов’язки: силові тренування клієнток на гідравлічних тренажерах для жінок; аеробні, кардіо тренування; майстер-класи танцювальні; майстер-класи з розтяжки, стрейчингу; консультації клієнтів, продаж абонементів, діагностика тіло будови; залучення нових клієнтів; активність у соціальних мережах.

Умови: навчання та стажування з тренажерами для жінок у процесі роботи; офіційне працевлаштування; оплачуване стажування; гнучкий графік; щотижнева оплата; сертифікація; кар’єра і розвиток; робота у команді.

Контактна інформація: м. Київ. Тел. +38 (096) 709-10-76 – Любов Демченко. Сайт: https://fitwoman.com.ua/.

Персональний тренер, фітнес-інструктор

Роботодавець: Мережа клубів «Атом»

Вимоги: вміння роботи з тренажерами, знання анатомії та біомеханіки; знання з дієтології.

Обов’язки: проводити персональні заняття, заняття у міні-групі та консультації клієнтів.

Умови: ми даємо достойну заробітну плату (до 30 000 грн), своєчасні виплати без затримок (2 рази на місяць), навчання для тренерів, можливість їздити в фітнес-тури з клієнтами, робота з віп-клієнтами, подарунки і привітання з днем народження, активні корпоративи щокварталу, реклама для персональних тренерів на ТБ і розкрутка персонального бренду, безкоштовні заняття в залі, знижки на всі інші послуги тренеру і родині, можливість кар’єрного росту, змогу тренувати клієнтів по 1-й карті у різних частинах міст, доступ до користування сауною, вдосконалення тіла за допомогою масажів, тренування на даху з неймовірним видом.

Контактна інформація: м. Вінниця. Тел. +38 (093) 407-95-40 – Лариса. Instagram: https://cutt.ly/sJ3pApk.

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти

Бухгалтер

Роботодавець: Компанія Strans.

Вимоги: обов’язковий досвід роботи з реєстрацією акцизних накладних; навики роботи з таблицями Excel; вища економічна освіта буде перевагою; впевнений користувач ПК (інтернет, Skype, пошта); досвід роботи з програмою 1С чи іншою аналогічною CRM системою буде перевагою; відповідальність, уважність.

Обов’язки: ведення обліку підакцизних товарів; підготовка звітності за результатами роботи; робота у нашій внутрішній CRM програмі та Excel; комунікація з відділами ; ведення документації та подання звітності (первинна документація, акти звірок, видаткові); досвід роботи на аналогічній посаді буде перевагою.

Умови: офіційне працевлаштування; оплачуваний період стажування; забезпечуємо транспорт до та після роботи; оплачувані відпустки та лікарняні; графік: пн-пт – 9:00-18.00; надаємо робочий ноутбук, телефон та сім-карту; нараховуємо премії за рекомендацію працівників, які проходять випробувальний термін (1-2 тис. грн); є можливість працювати у великій українській компанії з молодим, позитивно налаштованим колективом; у нас цікаве корпоративне життя; є можливість купувати товари компанії зі знижкою; проводимо акції з можливістю вигравати поїздки на відпочинок та цінні призи.

Додатково: Strans – це найбільша в Україні мережа супермаркетів з продажу автозапчастин до вантажівок європейського виробництва.

Контактна інформація: Городок, Львівська обл. вул. Польова, 17. Тел. +38 (067) 350-02-72. Facebook: https://www.facebook.com/Strans.ua/. Instagram: https://www.instagram.com/strans_truck_parts/.

Бізнес-аналітик 1С

Роботодавець: OKKO Group.

Вимоги: досвід роботи по напрямку від 3-х років; знання стандартного функціоналу 1C 8.3 УТ, УПП, BAS ERP, ЗУП, Бухгалтерія; особистісні характеристики: відповідальність, комунікабельність, самоорганізація, схильність до планування та контролю процесів.

Обов’язки: аналізувати та збирати вимоги; писати ТЗ для розробників та спілкуватись із замовником; тестувати та документувати функціонал; консультувати користувачів; працювати із зовнішніми підрядниками.

Умови: офіційно і швидко приймаємо на роботу з першого дня; не затримуємо зарплату; оплачуємо відпустку (24 дні в рік) та лікарняний; забезпечуємо безкоштовне медичне страхування для кожного працівника (купівля ліків, лабораторні дослідження, медогляди, амбулаторна допомога та ін.); підтримуємо та допомагаємо один одному, адже ОККО – це велика і дружня команда.

Додатково: Сьогодні мережа ОККО входить у ТОП найкращих роботодавців країни. У компанії працює понад 10 000 працівників. Приєднуйся до нашої команди та досягай крутих результатів!

Контактна інформація: м. Київ / Львів. Тел. +38 (067) 208-05-62. Сайт компанії: https://www.okko.ua/. Сторінка компанії на DOU: https://jobs.dou.ua/companies/okko-group/.

Фахівець з обліку

Роботодавець: OKKO Group.

Вимоги: досконалі знання в області обліку; вміння аналізувати і поєднувати великий об’єм інформації; розуміння специфіки обліку; аналітичні навики.

Обов’язки: контролювати за рухом нафтопродуктів на СПММ Підприємства; зводити результати перевірок і інвентаризацій нафтопродуктів; контролювати за повнотою відображення всіх операцій, пов’язаних з рухом нафтопродуктів та зміною залишків в розрізі видів нафтопродуктів в обліковій системі SAP; формувати зведені дані щодо відвантажених та прийнятих на зберігання нафтопродуктів за звітний період.

Умови: офіційно і швидко приймаємо на роботу з першого дня; не затримуємо зарплату; оплачуємо відпустку (24 дні в рік) та лікарняний; забезпечуємо безкоштовне медичне страхування для кожного працівника (купівля ліків, лабораторні дослідження, медогляди, амбулаторна допомога та ін.); підтримуємо та допомагаємо один одному, адже ОККО – це велика і дружня команда

Додатково: Сьогодні ОККО входить у ТОП найкращих роботодавців країни. Приєднуйся до нашої команди та досягай крутих результатів!

Контактна інформація: м. Ужгород. Тел. +38 (067) 691-69-25. Сайт компанії: https://www.okko.ua/. Сторінка компанії на DOU: https://jobs.dou.ua/companies/okko-group/.

Бухгалтер

Роботодавець: Електроконтакт Україна

Вимоги: знання бухгалтерського обліку та норм ПКУ; знання та вміння працювати із 1С 8.3, М.E.Doc, Excel, Word; чесність, організованість, відповідальність, пунктуальність, стресостійкість; уміння працювати з великим обсягом інформації, уважність до деталей, системність.

Обов’язки: ведення обліку оприбуткування та розрахунків з постачальниками на підставі отриманих, належним чином оформлених та погоджених первинних документів; проведення актів звірок з постачальниками; інші поточні завдання головного бухгалтера.

Умови: Ми пропонуємо: цікаву роботу в міжнародній компанії; можливість навчання та розвитку; дружній колектив; офіційне працевлаштування, конкурентну зарплату, премії та бонуси; харчування у їдальні підприємства; безкоштовне медичне страхування після року роботи.

Додатково: Ми працюємо над створенням легендарних автомобілів BMW, Porsche, Audi та інших. Понад 2500 осіб вже обрали своїм роботодавцем «Електроконтакт Україна». Приєднуйся і ти!

Контактна інформація: м. Золочів, Львівської обл., вул. Кармелюка, 12 Залишайте свої резюме на нашому сайті: http://www.eku.com.ua або телефонуйте у відділ персоналу: 0-800-301-002.

Можна довго та вперто намагатися полюбити неприємну для вас роботу, а можна спробувати раз і назавжди докорінно змінити все. Для цього необхідно зрозуміти, що саме ви шукаєте і почати діяти!

 

Інформацію надано відділом працевлаштування та профорієнтаційної діяльності

Перейти до вмісту