«Лише за цей навчальний рік 16 випускникам присуджено ступінь доктора філософії, 5 докторантам – доктора наук», – Антоніна Розсоха у рамках «Pereiaslav AbitFest 2022»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Лише за цей навчальний рік 16 випускникам присуджено ступінь доктора філософії, 5 докторантам – доктора наук», – Антоніна Розсоха у рамках «Pereiaslav AbitFest 2022»

Закінчили магістратуру або маєте фах спеціаліста? Не уявляєте свого життя без наукових пошуків та маєте тему чи думки варті того аби стати гідним продовженням чи відкриття й точно збагатять українську та світову науку? Тоді вам точно потрібно звернути увагу на УГСП у розрізі Відділу аспірантури та докторантури, ключовим завданням якого є підготовка педагогічних, науково-педагогічних та наукових кадрів з відривом і без відриву від виробництва.

На початку травня вперше в історії Університету Григорія Сковороди в Переяславі на youtube-каналі закладу відбувся День відкритих дверей, який задав відлік фестивалю «Pereiaslav AbitFest 2022» – серії профорієнтаційних заходів. До цієї події долучився і кандидат педагогічних наук, професор, завідувачка відділу аспірантури та докторантури університету Антоніна Розсоха.

«Я звертаюся до шановних випускників ЗВО, усі хто отримає чи вже отримав диплом магістра (спеціаліста). Ви маєте можливість вступати до нашої аспірантури і навчатися  за ОНП дванадцяти спеціальностей. Серед них: 011 Освітні, педагогічні науки, 014 Середня освіта (українська мова і література), 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями), 017 Фізична культура і спорт, 032 Історія та археологія, 033    Філософія, 035 Філологія, 051 Економіка, 053 Психологія, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування та 281 Публічне управління та адміністрування» зазначила Антоніна Павлівна та додала, що аспіранти усіх форм навчання забезпечуються комфортним проживанням в гуртожитку а ті, хто навчаються на денній формі отримують державну стипендію.

«Аспіранти Університету Григорія Сковороди в Переяславі, які успішно навчаються і виконують ОНП, відзначилися успіхами у науковій діяльності, отримують щорічну грошову премію та матеріальну допомогу. Наші аспіранти мають можливість реалізувати свій потенціал в міжнародній і проектній діяльності. Ми тісно співпрацюємо з європейськими закладами вищої освіти. Наразі в УГСП акредитовані спеціальності: 011 Освітні, педагогічні науки; 032 Історія та археологія, 053 Психологія та відкриваються разові спеціалізовані ради» – підкреслила завідувачка аспірантури, зазначивши, що лише за цей навчальний рік 16-ти випускникам присуджено ступінь доктора філософії, а 5-ти докторантам – наукову ступінь доктора наук.

З 1999 на початок 2021 року захищено 387 кандидатських і 39 докторських дисертацій. Освітній процес в аспірантурі і докторантурі забезпечує професорсько-викладацький склад з 58 докторів наук, професорів, провідних фахівців з відповідних галузей знань. Запрошуємо вступати до аспірантури і докторантури нашого Університету. Більше детальної інформації зібрано на сайті університету та сторінці Відділу аспірантури та докторантури у Facebook.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту