Віталій Коцур – Почесний краєзнавець України: Олександр Реєнт нагородив ректора свідоцтвом за значний внесок у розвиток краєзнавства

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Віталій Коцур – Почесний краєзнавець України: Олександр Реєнт нагородив ректора свідоцтвом за значний внесок у розвиток краєзнавства

У вівторок, 17 травня 2022 року, в онлайн-режимі відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Україна в контексті соціогуманітарних викликів сучасності: історичний досвід та перспективи».

У ході конференції, голова Національної спілки краєзнавців України Олександр Реєнт виконав почесне доручення – нагородив ректора Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталія Коцура свідоцтвом «Почесний краєзнавець України» за значний внесок у розвиток краєзнавчого руху, збереження національної історико-культурної спадщини та природи скарбів.

«Я завдячую Віктору Петровичу, як багаторічному ректору, за ту спільну роботу, яку ми проводили в Національній спілці краєзнавців і яку ми проводимо в Інституті історії – вона багатогранна і дуже глибока. Ми виробили якісь речі, які постійно зміцнюємо, постійно продовжуємо, і це пов’язано з тим, що ми багато працюємо в Національній спілці краєзнавців. Я хотів би, з великим задоволенням, вручити сьогодні молодому ректору Свідоцтво почесного краєзнавця України. А також хотів би, щоб він обов’язково наслідував батька», – зазначив Олександр Реєнт, нагороджуючи Віталія Вікторовича.

Крім того, Олександр Петрович вручив нашому ректору збірник документів та матеріалів «Джерела духовності: Науково-краєзнавчі експедиції Національної спілки краєзнавців України 2014–2018 рр.», а також комплект із трьох книг Національної спілки краєзнавців України: «Основи краєзнавства: підручник для студентів закладів вищої освіти», «Краєзнавство в Україні: історичні традиції і стратегія розвитку» та «Історичне краєзнавство. Як написати науково-дослідницьку роботу: запитання та відповіді».

Колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі щиро пишається своїм ректором. Ця відзнака є результатом наполегливої праці, тож зичимо Віталію Вікторовичу нових здобутків на науково-педагогічній та краєзнавчій ниві. Нехай Ваше прагнення йти вперед слугує Вам джерелом нових інтересів та цілей!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту