Війна не завада працевлаштуванню, а поштовх до нього: нова добірка вакансій для сковородинівців станом на 15 травня

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > Війна не завада працевлаштуванню, а поштовх до нього: нова добірка вакансій для сковородинівців станом на 15 травня

З початком війни в Україні життя докорінно змінилось: хтось мав залишити свій дім, хтось залишився його боронити, а хтось усвідомив, що вся Україна і є наш дім, тож треба відповідати на нові виклики сьогодення, щоб цей дім утримувати. Одним з таких викликів є зайнятість в умовах воєнного стану. І аби кожен зі сковородинівців міг бути корисним у цей час на тому фронті де у нього це виходить найкраще відділ працевлаштування і профорієнтаційної діяльності традиційно підготував добірку найактуальніших галузевих вакансій станом на 15 травня.

ФАКУЛЬТЕТ ГУМАНІТАРНО-ПРИРОДНИЧОЇ ОСВІТИ І СОЦІАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Вчитель географії

Роботодавець: Школа І-ІІІ ступенів № 101.

Вимоги: Фахова майстерність; Любов до дітей; Толерантність; Творчий підхід; Вміння комунікувати.

Обов’язки: Проведення уроків; Ведення відповідної документації; Проєктна діяльність.

Умови: Перша половина дня відповідно до розкладу.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Коперника, 8. Тел. +38(067) 687-26-00 (Піщанська Ірина Леонідівна).

Вчитель географії (Підготовка до ЗНО)

Роботодавець: Навчально-виховний комплекс «Домінанта» (дошкільний навчальний заклад-спеціалізована школа І ст. – суспільно-гуманітарна гімназія – СШ №204 з поглибленим вивченням фізичної культури).

Вимоги: Вища педагогічна освіта, вища категорія; Досвід роботи вчителем та досвід підготовки учнів до ЗНО.

Обов’язки: Викладання географії у школі; Підготовка до ЗНО.

Умови: Комфортні умови роботи; Власний кабінет; Гідна заробітна плата; Дружній колектив.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Юності, 3.Тел. +38(067) 440-32-40 (Уфімцева Світлана).

Біолог

Роботодавець: Київський міський центр зайнятості.

Вимоги: Вища освіта; Стаж роботи за відп. професією від 1 року.

Обов’язки: Виконує клінічні аналізи крові, сечі, калу; Застосовує сучасні методи дослідження лабораторної діагностики.

Умови: Оптимальні, 5-денний робочий тиждень.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Жилянська, 47 Б. Тел. +38(044-) 248-12-09 (Інна Науменко).

Біолог, Біотехнолог

Роботодавець: Лабораторія біотехнології ТОВ «Вітротест Біореагент».

Вимоги: Вища біотехнологічна, біологічна, медична або ветеринарна освіта. Розуміння теоретичних основ хроматографії, електрофорезу, отримання рекомбінантних білків; Досвід роботи в лабораторії біологічного спрямування не менше 1 року; Розглядаємо амбітних та талановитих випускників ЗВО з певним досвідом роботи в лабораторії; Бажане знання англійської мови; Добра здатність навчатися.

Умови: Офіційне працевлаштування за КЗпП України; Конкурентна та стабільна заробітна плата, премії та бонуси; Цікава та відповідальна робота; Облаштоване робоче місце із сучасним обладнанням; Отримання цінного досвіду, професійний розвиток.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Курортна, 11. Тел. +38(067) 329-84-25 (Ігор Васильович).

Викладач біології

Роботодавець: Київське ВПУ Будівництва і дизайну.

Вимоги: Вища педагогічна освіта відповідного кваліфікаційного спрямування.

Обов’язки: Викладання предмету; Завідування кабінетом; Класне керівництво; Навчально-виховна робота та ін.

Умови: Оптимальні, відповідно до розкладу.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Миколи Шепелєва, 3. Тел. +38(067) 181-01-04.

ФАКУЛЬТЕТ ІСТОРИЧНОЇ І СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Вчитель історії

Роботодавець: Політехнічний ліцей НТУУ «КПІ».

Вимоги: Вища профільна освіта.

Обов’язки: Політехнічний ліцей НТУУ «КПІ» м. Києва запрошує до своєї позитивної та креативної команди на 2022−2023 навчальний рік вчителя історії (5−7 класи).

Умови: П’ятиденний робочий тиждень; Сб, Нд – вихідний.

Контактна інформація: м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 41А. Тел. +38(044) 408-58-88.

Фахівці мобільної бригади соціально-психологічної допомоги

Роботодавець: Громадська організація «Рада жінок Донеччини».

Вимоги: Ступінь магістра/спеціаліста; Досвід з питань надання соціальних послуг; Знання основних прав отримувачів послуг, видів та переліку соціальних послуг, а також мережі установ та організацій, що їх надають; Знання методів та технологій організації соціальних послуг та заходів соціальної підтримки осіб/сімей, які потрапили у складні життєві обставини, у тому числі стандартів надання соціальних послуг.

Обов’язки: Проводить оцінку потреб та з’ясовує поточну ситуації, інформує, надає консультацію щодо отримання необхідної допомоги, складає план подальшої роботи з жінками та дівчатами. У разі виявлення проблеми насильства, долучає відповідних фахівців, інформує відповідні структури, за згодою постраждалої. Перенаправляє та сприяє в отриманні додаткових послуг (медичних, соціальних, психологічних, правових, забезпечення проходження реабілітації тощо).

Умови: Графік роботи: виїзди до приймаючих громад три рази на тиждень, два дні на тиждень – робота з документами та планування роботи відповідно до функціональних обов’язків.

Контактна інформація: Донецька область, м. Маріуполь, проспект Миру, будинок 94/43, квартира 31. Тел. +38(067) 627-41-77. Направляйте резюме на електронну адресу: wldmariupol@gmail.com

Тренер/ка для проведення онлайн тренінгу з питань лідерства для підлітків

Роботодавець: Молодіжна організація «Підлітки України».

Вимоги: Вища освіта; Щонайменше два роки досвіду роботи з дітьми та підлітками; Проведення аналогічних тренінгів; Досвід роботи з тематикою ВІЛ.

Обов’язки: В рамках проекту заплановано провести тренінг з питань лідерства; Тренінг повинен тривати 6 годин та проходити онлайн.

Контактна інформація: Учасники мають подавати цінові пропозиції засобами електронної пошти на адресу: teens.ukraine@gmail.com з поміткою в темі листа «Тренер для проведення тренінгу з питань лідерства».

Психолог в дитячий садок

Роботодавець: Приватний садок «Мій ДивоСад».

Вимоги: Вища освіта за спеціальністю «Психологія», освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст», «магістр».

Обов’язки: Оцінка стану дітей, тестування дітей, робота з батьками; Психологічні ігри та уроки; Оцінка стану груп, робота з травматичними випадками; Оформлення звітів щодо стану дитини та групи.

Умови: Приватний дитячий садочок у центрі Києва шукає на психолога. Один-два рази на тиждень при обов’язковій присутності в садочку.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Василя Тютюнника, 53. Тел. +38(073) 328-70-30 (Анна).

Соціальний педагог

Роботодавець: Чернівецький обласний центр зайнятості.

Вимоги: Базова вища освіта; Досвід роботи не менше 2-х років; Організаторські здібності; Вміння знаходити спільну мову з дітьми від 3 до 18 років; Знання дитячої психології та педагогіки; Хороший фізичний стан.

Обов’язки: Забезпечувати дотримання режиму та правил внутрішнього розпорядку в закладі; Приймає дітей до притулку, надає первинну соціально-психологічну допомогу, запобігає втечам та приймає участь у розшуку дітей; Організовує дозвілля та відпочинок дітей під час свого чергування.

Умови: Підсумковий облік робочого часу – 40 годин на тиждень; Робота в вечірній та нічний час.

Контактна інформація: м. Чернівці, вул. Університетська, 31. Тел. +38(037) 252-18-21.

ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ, МЕНЕДЖМЕНТУ І МИСТЕЦТВА

Практичний психолог

Роботодавець: Політехнічний ліцей НТУУ «КПІ».

Вимоги: Педагогічна освіта та досвід роботи; Уміння та бажання спілкуватися з дітьми, створювати сприятливий психологічний мікроклімат в установі; Грамотна українська мова; Інноваційний підхід та використання новітніх методик.

Умови: Гідна заробітна плата та офіційне працевлаштування; Підтримка Ваших сміливих ідей, авторських методик; Уважність, людяність та повагу до Вашої праці.

Контактна інформація: м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 41А. Тел. +38(044) 408-58-88.

Вихователь

Роботодавець: Міні садок «Бембі».

Вимоги: Вищу педагогічну (дошкільну); Досвід роботи з дошкільнятами від 1 року; Грамотна українська мова; Навик спілкування з дітьми, батьками та колективом.

Обов’язки: Робота з дітьми від 1.6 до 2 років; Планування і підготовка до занять; Допомога в організації та проведенні дитячих заходів; Пошук нових ідей і їх впровадження в навчальний процес.

Умови: Пн.-Пт. 8.30 до 19.00 (вихідний сб.-нд.); Офіційне працевлаштування; Тренінги та навчання методикам викладання; P.S ваша ЗП, залежить від освіти, досвіду роботи навиків.

Контактна інформація: м. Львів, вул. Луцького, 28. Тел. +38(068) 145-30-34 (Лілія).

Вихователь

Роботодавець: Центр раннього розвитку дітей «Мудрик».

Вимоги: Творчий підхід до викладання; Любов до дітей; Відповідальність; Організаторські здібності; Знання вікових особливостей дітей та методик раннього розвитку.

Обов’язки: Проведення та підготовка до занять, відповідно до заданої теми, по готовому конспекту; Пошук цікавинок для урізноманітнення завдань; Комунікація з батьками; Допомога у організаційних моментах роботи центру відповідно до напрямку роботи по якому працює педагог.

Умови: Роботу по нашій авторській програмі та конспектам, розробленим на кожне заняття; Мотиваційну систему нарахування та конкурентну заробітну плату; Можливість працювати у дружньому колективі та постійно розвиватися.

Контактна інформація: м. Львів, вул. Шевченка, 67. Тел. +38(067) 346-08-72 (Альона).

Вихователь

Роботодавець: Дитячий центр розвитку «HappyLand».

Вимоги: Вища спеціалізована освіта; Досвід роботи від 2 років; Вільна грамотна українська мова; Володіння методиками раннього розвитку; Відповідальність, пунктуальність, творчість, креативність.

Обов’язки: Догляд за дітьми; Планування та проведення занять; Забезпечення безпеки та гігієни дітей; Комунікація з батьками.

Умови: Заробітна плата від 7000 грн.; Позмінний графік роботи; Маленькі групи дітей.

Контактна інформація: м. Вінниця, вул. Лялі Ратушної, 33. Тел. +38(097) 265-25-25 (Нестерова Анастасія Олександрівна).

Вихователь

Роботодавець: Дошкільний заклад «Кульбабка».

Вимоги: Освіта вища/незакінчена вища педагогічна або психологічна; Готовність вчитись; Готовність проводити активні експериментально-дослідницькі заняття; Допомагати новим діткам в період адаптації; Організовувати учбовий процес з дотриманням передбаченого розкладу та дотримання правил садочка всіма учасниками, які перебувають на території закладу; Вкладання дітей на денний сон; Допомога в організації харчування; Пунктуальність, відповідальність та організованість; Позитивне налаштування та доброзичливість; Вміння працювати в команді і креативність; Надавати батькам емпатичний зворотній зв’язок щодо досягнень їхньої дитини.

Умови: Створення всіх умов для подальшого професійного розвитку; Забезпечення програмою проведення занять і якісними матеріалами для роботи; Навчання сучасним методам і підходам в організації учбового процесу; Комфортні умови праці в дружньому колективі; Офіційне працевлаштування; Умови для втілення сміливих ідей в дошкільній освіті; Підтримка в проходженні тренінгів, семінарів, спрямованих на підвищення кваліфікації; Харчування протягом дня (обіди плюс вечері).

Контактна інформація: м. Львів, проспект Червоної Калини, 86. Тел. +38(067) 474-76-88 (Ольга Кагарлицька). 

Вихователь

Роботодавець: Навчально-розвиваючий центр «Академія дитинства».

Вимоги: Навчально-розвиваючий центр шукає вихователя на денний літній табір.

Умови: Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 8:30 до 18:00. 2 тижні працюємо 1 тиждень вихідний.

Додатково: Оплата за 2 тижні-6000 грн.

Контактна інформація: м. Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 32. Тел. +38(068) 852-04-67 (Юлія Василівна).

Вихователь, педагог-дошкільник

Роботодавець: Дитячий центр розвитку «UmiCity».

Вимоги: Знання вікових методик; Досвід роботи з дітьми дошкільного віку; Любов до дітей; Приємний зовнішній вигляд;Вміння знаходити спільну мову з дітьми та батьками; Досвід роботи від 1 року; Грамотна українська мова; Відповідальність та пунктуальність

Обов’язки: Проведення занять з дітьми 3-7 років, підготовка до занять, робота з батьками.

Умови: Часткова чи повна зайнятість; Якісне методичне та наочне забезпечення; Робота за готовими навчальними програмами та конспектами клубу; Своєчасна заробітна плата (2 рази на місяць); Можливі додаткові години, які оплачуються окремо.

Контактна інформація:м. Каменське, проспект Свободи, 58. Тел. +38(097) 775-90-72 (Анна Чехович).

ФАКУЛЬТЕТ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ І МАТЕМАТИЧНОЇ ОСВІТИ

Викладач інформатики

Роботодавець: Політехнічний ліцей «КПІ».

Вимоги: Вища педагогічна освіта.

Умови: Повне навантаження; Якщо Ви вмієте зацікавити учнів своїм предметом, мотивувати їх до науково-дослідницької роботи, обов’язково станете частиною нашої команди.

Контактна інформація: м. Київ, бульвар В. Гавела, 41 а. Тел. +38(044) 408-58-88.

Вчитель інформатики

Роботодавець: Богуславський академічний ліцей № 1.

Вимоги: Вища освіта.

Умови: Педагогічне навантаження понад ставку (20-22 години); Забезпечення гуртожитком. Місто не має стратегічних об’єктів, тому перебування в ньому безпечне.

Контактна інформація: м. Богуслав, вул. Миколаївська, 72. Тел. +38(096) 341-22-11.

Вчитель математики, інформатики

Роботодавець: Комунальний заклад «Дніпропетровський фаховий коледж спорту».

Вимоги: Вища педагогічна освіта; Бажаний стаж роботи в освіті; Володіння українською мовою.

Обов’язки: Забезпечення виконання навчальної програми; Підготовка календарних та поурочних планів; Навички роботи з комп’ютером. Вміння працювати з платформами дистанційного навчання.

Умови: Повна зайнятість. Всі питання щодо навантаження, заробітної плати, посадових обов’язків обговорюються в телефонному режимі в будні дні з 9.00 до 16.00.

Контактна інформація: м. Дніпро, вул. Гладкова, 39. Тел. +38(099) 641-09-02 (Світлана Анатоліївна).

Вчитель інформатики, вчителя математики

Роботодавець: Одеський УВК № 4 Школа – гімназія.

Вимоги: Порядність, пунктуальність, методична грамотність; Навички роботи з різними групами дітей; Прагнення до саморозвитку.

Умови: Робочий час з 8:00 до 15:00.

Обов’язки: Здійснення освітнього процесу з учнями середньої та старшої школи; Методична робота відповідно до плану роботи закладу, позакласна робота; Заробітна плата залежить від кваліфікаційної категорії.

Контактна інформація: м. Одеса, Адміральський проспект, 32. Тел. +38(048) 263-93-75.

Вчитель трудового навчання

Роботодавець: Навчально-виховний комплекс «Домінанта».

Вимоги: Вища не закінчена освіта; Досвід роботи на аналогічній посаді;; Вміння плідно та творчо взаємодіяти з колегами, щоб разом досягати високих результатів в освітньому процесі, працювати в команді; Уважність і виваженість в роботі з учнями, колегами; Особисті якості: активність, бажання плідно працювати; Порядність; Відповідальність.

Обов’язки: Виконання обов’язків відповідно до посадових інструкцій вчителя трудового навчання.

Умови: Офіційне працевлаштування; Робота в дружньому колективі професіоналів, підтримка колег; Робочий день 9:00 до 18:00, обідня перерва 13:00 до 14:00.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Юності, 3. Тел. +38(067) 440-32-40 (Уфімцева Світлана).

ФАКУЛЬТЕТ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Вчитель німецької мови (2 ставки)

Роботодавець: Богуславський академічний ліцей № 1.

Вимоги: Вища освіта.

Умови: Педагогічне навантаження понад ставку (20-22 години); Забезпечення гуртожитком. Місто не має стратегічних об’єктів, тому перебування в ньому безпечне.

Контактна інформація: м. Богуслав, вул. Миколаївська, 72. Тел. +38(096) 341-22-11.

Вчитель англійської мови

Роботодавець: Богуславський академічний ліцей № 1.

Вимоги: Вища освіта.

Умови: Педагогічне навантаження понад ставку (20-22 години); Забезпечення гуртожитком. Місто не має стратегічних об’єктів, тому перебування в ньому безпечне.

Контактна інформація: м. Богуслав, вул. Миколаївська, 72. Тел. +38(096) 341-22-11.

Вчитель української мови

Роботодавець: Одеський УВК № 4 Школа – гімназія.

Вимоги: Порядність, пунктуальність, методична грамотність; Навички роботи з різними групами дітей; Прагнення до саморозвитку.

Умови: Робочий час з 8:00 до 15:00.

Обов’язки: Здійснення освітнього процесу з учнями середньої та старшої школи; Методична робота відповідно до плану роботи закладу, позакласна робота; Заробітна плата залежить від кваліфікаційної категорії.

Контактна інформація: м. Одеса, Адміральський проспект, 32. Тел. +38(048) 263-93-75.

Вчитель української мови та літератури

Роботодавець: Середня загальноосвітня школа № 229.

Вимоги: Вища педагогічна освіта; Досвід роботи у школі.

Умови: Викладання курсу української мови та літератури в 5, 6, 7 класах.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Виборзька, 57. Тел. +38(044) 457-65-59 (Лариса Юріївна).

Вчитель української мови та зарубіжної літератури

Роботодавець: Політехнічний ліцей «КПІ».

Вимоги: Повна вища профільна освіта

Обов’язки: Вчитель англійської мови та зарубіжної літератури (5-6 класи).

Умови: П’ятиденний робочий тиждень, (Сб, Нд – вихідний).

Контактна інформація: м. Київ, бульвар. В. Гавела, 41а. Тел. +38(044) 408-58-88.

Вчитель української мови та зарубіжної літератури

Роботодавець: Богуславський академічний ліцей № 1.

Вимоги: Вища освіта.

Умови: Педагогічне навантаження понад ставку (20-22 години); Забезпечення гуртожитком. Місто не має стратегічних об’єктів, тому перебування в ньому безпечне.

Контактна інформація: м. Богуслав, вул. Миколаївська, 72. Тел. +38(096) 341-22-11.

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ, СПОРТУ І ЗДОРОВ’Я

Викладач з фізичного виховання

Роботодавець: Київське ВПУ Будівництва і дизайну.

Вимоги: Вища освіта відповідного кваліфікаційного спрямування

Обов’язки: Викладання предмету; Організація та проведення спортивних змагань; Навчально-виховна робота зі здобувачами освіти та ін.

Умови: Оптимальні, відповідно до розкладу занять; У закладі освіти діє система преміювань та надбавок, педагогічні працівники мають можливість позачергово атестуватись, створені належні матеріально-технічні умови для творчого зросту та самореалізації.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Миколи Шепелєва, 3. Тел. +38(067) 181-01-04.

Спортивний інструктор

Роботодавець: Гостинний комплекс «TatarivDeLuxe».

Вимоги: Вища освіта, наявність попереднього медичного огляду.

Обов’язки: Планує, організовує та здійснює фізкультурно-оздоровчу роботу, впроваджує ефективні форми методи і засоби фізичного виховання. Забезпечує організацію та проведення фізкультурних свят, розваг. Здійснює контроль за станом здоров’я вихованців.

Умови: Офіційне працевлаштування, 5-денний робочий тиждень.

Контактна інформація: с. Татарів (Івано-Франківська область), вул. Олекси Довбуша, 62. Тел. +38(067) 600-05-55 (Альбіна Харченко), www.tatarivdeluxe.com

Тренер з фітнесу

Роботодавець: Фітенс Клуб ФОП «Демченко М».

Вимоги: Досвід роботи тренером, викладачем, хореографом (проведення групових та індивідуальних занять); У разі відсутності досвіду – велике бажання працювати! Даємо шанс себе проявити, та почати кар’єру; Націленість на результат (підготовка, організація, участь у конкурсах, фестивалях та ін.); Вміння розташовувати до себе; вільне спілкування з клієнтами.

Обов’язки: Силові тренування клієнток на гідравлічних тренажерах для жінок; Аеробні, кардіо тренування; Майстер-класи танцювальні; Майстер-класи з розтяжки, стрейчингу; Консультації клієнтів, продаж абонементів, діагностика тілобудови; Залучення нових клієнтів.

Умови: Навчання та стажування роботі з тренажерами для жінок у процесі роботи; Офіційне працевлаштування. Оплачуване стажування; Гнучкий графік; Щотижнева оплата; Сертифікація. Кар’єра. Розвиток.

Контактна інформація: м. Київ. Клуби на Лукянівській, Голосієво. Тел. +38(096) 709-10-76 (Любов).

Тренер тренажерного залу, реабілітолог

Роботодавець: Спортивний клуб «Прайд».

Вимоги: З освітою, спортивними досягненнями та званням, знаннями та поняттями анатомії, фізіології та дієтології, бажано з досвідом роботи; Відповідальність, комунікабельність; Пунктуальність, дисциплінованість та натхнення до роботи; Робота повинна приносити вам задоволення, ви маєте горіти бажанням допомогти клієнтам стати кращими,

Умови: Ваша заробітна плата залежить тільки від вашого бажання працювати та розвиватись.

Контактна інформація: м. Львів, вул. Івана Виговського, 5. Тел. +38(067) 724-23-45.

Фітнес тренер, інструктор

Роботодавець: Мережа фітнес-клубів «ЛІГА».

Обов’язки: Організація та планування індивідуального тренувального процесу; Чергування у тренажерному залі згідно графіку чергувань; Контроль тренувального процесу, навантажень, таймінгу; Розробка концепції занять для оздоровлення, хобі, спортивного результату (спорту вищих досягнень); Підготовка спортсменів до змагань;

Умови: Комфортне робоче місце, та кухня для персоналу; Вчасну та чесну виплату зарплати 2 рази в місяць; Знижки для працівників на послуги та навчання.

Контактна інформація: м. Львів, вул. Шафарика, 16 А. Тел. +38(096) 722-20-95 (Тетяна Сваток).

ФАКУЛЬТЕТ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ І ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ

Бухгалтер

Роботодавець: Львівська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7.

Вимоги: Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст); Стаж роботи за професією бухгалтера І категорії не менше ніж 2 роки.

Обов’язки: Здійснює контроль за роботою з ведення бухгалтерського обліку зобов’язань і господарських операцій (реалізація послуг, розрахунків з постачальниками та замовниками за надані послуги).

Контактна інформація: м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 132. Тел. +38(032) 252-20-06 (Світлана).

Головний бухгалтер

Роботодавець: Навчально-виховний комплекс «Домінанта».

Вимоги: Вища освіта; Досвід роботи на аналогічній посаді; Підготовка звітної документації; Знання бюджетного законодавства; Знання законодавчої бази у сфері бухгалтерського та податкового обліку; Високий рівень фінансової дисципліни та професіоналізму; Високий рівень володіння комп’ютером; Порядність; Відповідальність.

Умови: Робочий день 9:00 до 18:00, обідня перерва 13:00 до 14:00.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Юності, 3. Тел. +38(067) 440-32-40 (Уфімцева Світлана).

Головний бухгалтер

Роботодавець: Українська мережа магазинів іграшок «Будинок іграшок».

Вимоги: Ви маєте відповідати нашим цінностям: перевершувати очікування, приймати та заохочувати зміни, бути толерантним, бути чесним в усьому, бути підтримкою на роботі та в житті; Досвід роботи головним бухгалтером або керівником бух.сектору від 1 року; Знання ПСБО, МСФЗ (бажане), податкового законодавства, термінів подачі статистичної та податкової звітності; Впевнений користувач 1С (бажане); Досвід користування програмами M.E.Doc, Вчасно.

Обов’язки: Загальне керівництво відділом бухгалтерського обліку, вирішення оперативних питань; Моніторинг змін в податковому законодавстві та бухгалтерському обліку; Контроль забезпечення своєчасного та коректного формування даних та бухгалтерських проводок в обліковій програмі; Складання та здача Декларації з ПДВ, податку на прибуток, статистичної та фінансової звітності по програмі M.E.Doc; Підготовка та надання документів за запитами аудиторів, контролюючих органів, відповіді та документи на запити банків; Підтвердження (коригування) у юридичних договорах пунктів, які стосуються бухгалтерського і податкового обліку; Створення ТЗ по новим проектам та контроль реалізації ТЗ у програмному забезпеченні.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Андрія Малишка, 3Д. Тел. +38(044) 377-71-33. https://bi.ua/ukr/company/career/

Бухгалтер з субгрантів

Роботодавець: Українська Гельсінська спілка з прав людини.

Вимоги: Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (економічна або фінансова); Стаж бухгалтерської роботи не менше 2 років; Досвід роботи з первинними бухгалтерськими документами; Володіння українською мовою; знання комп’ютерних програм MS Word та MS Excel (обов’язково) та вміння обробляти великі масиви даних.

Обов’язки: Забезпечення підготовки бюджетних форм та вимог до бюджету в рамках суб-грантових конкурсів, здійснення перевірки та погодження поданих на конкурс бюджетів, погодження внесення змін до бюджетів. Здійснення поточних фінансових та бухгалтерських операцій за суб-грантами відповідно до вказівок головного бухгалтера за прийнятою формою бухгалтерського обліку з додержанням єдиних методологічних засад бухгалтерського обліку та з урахуванням особливостей діяльності УГСПЛ й технології оброблення даних. Здійснення підготовки електронних форм звітності по суб-грантам та надання консультацій суб-реципієнтам щодо їх заповнення. Забезпечення своєчасного збору фінансових звітів від суб-реципієнтів (в електронному та паперовому вигляді). Перевірка проміжних та фінальних фінансових звітів суб-реципієнтів на предмет наявності недоліків та порушень щодо виконання вимог чинного законодавства, умов суб-грантової угоди та цільового характеру використання коштів. Підготовка звітів про результати перевірки та повідомлення суб-реципієнтів про них.

Додатково:

Контактна інформація: м. Чугуїв, вул. Музейна, 16 А. Зацікавлені кандидати мають надіслати резюме та мотиваційний листна адресу vacancy@helsinki.org.ua. Вебсайт: http://www.usaid.gov/ukraine, або сторінка у Фейсбук: https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Економіст

Роботодавець: Пологовий будинок № 7.

Вимоги: Досвід роботи в економічній діяльності

Умови: З понеділка по п’ятницю, з 9.00 до 17.00 годин.

Обов’язки: Складання фінансового плану; Робота з договорами закупівлі; Розрахунки вартості послуг; Складання економічної звітності.

Контактна інформація: м. Одеса, вул. Космонавтів, 11. Тел. +38(094) 953-62-51 (Ірина Глухова).

Економіст

Роботодавець: Компанія «УКРОЛІЯ».

Вимоги: Досвід роботи в банківській сфері; Знання і досвід в наданні корпоративних кредитів; Досвід побудови аналітичної управлінської звітності.

Обов’язки: Робота з кредитним портфелем (збір документів для кредитування; заповнення типових документів для банків); Підготовка документів для проведення фінансово-економічного аналізу; Складання та аналіз бізнес-планів; Складання та аналіз техніко-економічних обґрунтувань; Контроль перерозподілу чистих потоків між банками; Контроль надходження валютної виручки.

Умови: Офіційне працевлаштування згідно з трудовим законодавством України; Графік роботи з 8:45 до 17:00; Трансфер до місця роботи і з роботи службовим транспортом.

Контактна інформація: Полтавська обл., с. Чернечий Яр, Диканський  р-н, вул. Садова, 4. Тел. +38(050) 338-70-84 (Інна).

Нині багато хто з нас живе в очікуванні перемоги чи якогось переломного моменту, після якого нарешті повернеться звичне життя. Але придивіться – можливо, в очікуванні майбутнього ви й не помітили, що сьогодні вже можна взяти життя в свої руки й зробити максимум для досягнення своїх цілей та мрій.

 

 Інформацію надано відділом працевлаштування та профорієнтаційної діяльності

Перейти до вмісту