University Talks and Lectures: у п’ятницю з майбутніми вступниками говоритимуть про стартапи природолюбів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > University Talks and Lectures: у п’ятницю з майбутніми вступниками говоритимуть про стартапи природолюбів

Уже п’ятий тиждень поспіль просторами всесвітньої павутини крокує новий проєкт «University Talks and Lectures», який стартував на youtube-каналі Університету Григорія Сковороди в Переяславі за ініціативи та організації приймальної комісії, відділу профорієнтації та працевлаштування і відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю УГСП. Мова про лекції в форматі відкритих прямих етерів, які проводять для вступників, батьків, освітян та усіх охочих компетентні спікери – викладачі Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Стало відомо, чим здивує проєкт цього тижня.

Спікери цього тижня:

фото Трускавецька

Ірина Трускавецька – к.і.н., доцент кафедри біології, методології і методики навчання, гарант ОПП «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) першого бакалаврського рівня вищої освіти

довгопола

Людмила Довгопола – к.пед.н., доцент  кафедри біології, методології і методики навчання, гарант ОПП «Середня освіта (Природничі науки) першого бакалаврського рівня вищої освіти

Рудич

Максим Рудич  – магістр середньої освіти (Біологія та здоров’я людини), співавтор підручників з біології, вчитель біології загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Гімназія №34 «Либідь» ім. Віктора Максименка» Подільського району м. Києва

Пятниця, 6 травня – 16:00

Тема брифінгу:  «Стартапи природолюбів: освіта, професія, майбуття»

Онлайн-брифінг розрахований на абітурієнтів, які мріють здобути якісну вищу освіту, захоплюються біологією, полюбляють екскурсії у природу, мають бажання досліджувати й експериментувати, хочуть опанувати найсучасніші інноваційні технології навчання у професійній діяльності, стати творчими, допитливими та небайдужими до змін в умовах сьогодення.

У ході заходу буде озвучено специфіку, особливості та переваги навчання за ОП програмами «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)» та «Середня освіта (Природничі науки)».

Нагадаємо, що проєкт «University Talks and Lectures» відбувається з метою підвищення ефективності профорієнтаційної роботи та ознайомлення майбутніх вступників із особливостями навчання в університеті, у форматі прямих трансляцій на youtube-каналі університету.

Нагадаємо, що в рамках ініціативи викладачі Університету Григорія Сковороди в Переяславі знайомлять глядачів із переліком спеціальностей університету і актуальними темами кожної з освітніх програм. У ході етеру ви оволодієте практичними знаннями для обраної вами професії. Крім того, спікери готові дати відповіді на всі Ваші запитання, які ви можете залишати у чаті трансляції.

Попередні зустрічі з кандидатом історичних наук, доцентом кафедри публічного управління та адміністрування, кафедри політології Лесею Коцур на тему «Становлення та розвиток інституту президентства в Україні»кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти Світланою Дем’яненко на тему «Дошкільна освіта в умовах сучасного соціального світу»кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи Юлії Багно із темою: «Концепція підготовки фахівців освітніх, педагогічних наук»кандидата економічних наук, доцента, гаранта освітньої програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» Тетяни Кузнєцової на тему «Віртуальне підприємство як сучасна складова менеджменту зовнішньоекономічної діяльності», доктора історичних наук, професора, декана факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Віктора Куйбіди на тему «Сауна як засіб збереження здоров’я в умовах миру і війни: біохімічні, фізіологічні, медичні, спортивні та методичні аспекти»  кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри теорії та методики професійної підготовки факультету технологічної і математичної освіти Ірини Каменської на тему «Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру» та  кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти Наталії Калюжки на тему «Професійна підготовка майбутніх учителів початкової школи до діяльності в НУШ вже можна переглянути у записі натиснувши на активні посилання.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту