«Ринок праці живий, а спеціалісти досі затребувані»: шукайте роботу своєї мрії серед пропозицій з нашої чергової добірки

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > «Ринок праці живий, а спеціалісти досі затребувані»: шукайте роботу своєї мрії серед пропозицій з нашої чергової добірки

Безсумнівно, війна вплинула на ринок праці – роботу втратили близько 3 млн українців. Звісно ж, через масове безробіття на ринку зросла конкуренція. Проте і можливостей для пошуку стало більше – ринок праці живий, а спеціалісти досі затребувані. Головне – взяти себе в руки, потурбуватися про фізичне і ментальне здоров’я, а тоді – з новими силами приступати до пошуку роботи. У свою чергу, сектор працевлаштування відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю навіть в такий непростий час допоможе вам черговою добіркою актуальних пропозицій (станом на кінець квітня).

 

ФАКУЛЬТЕТ ГУМАНІТАРНО-ПРИРОДНИЧОЇ ОСВІТИ І СОЦІАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Вчитель природничих наук

Роботодавець: Приватний ліцей «Гірчичне Зерно».

Вимоги: Мати фундаментальні знання з природничих наук; мати гарну вимову; вміння проводити інтерактивні заняття; готовність розробляти власні авторські уроки та готовність працювати на камеру.

Умови: Офіційне працевлаштування; конкурентна заробітна плата за результатами співбесіди; матеріально-технічне забезпечення.

Контактна інформація: м. Ужгород, вул. Хіри, 1. Тел. +38 (050) 747-34-26 (Михайло Булеца).

Вчитель біології

Роботодавець: СЗШ №228.

Вимоги: Шукаємо комунікабельного, енергійного працівника, робота передбачає творчий підхід.

Умови: Навантаження 20 годин; заробітна плата залежить від категорії, стажу роботи, навантаження.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Березняківська, 34. Тел. +38 (066) 721-15-01, +38 (066) 721-15-01 (Семирекова Ілона Вікторівна).

 

ФАКУЛЬТЕТ ІСТОРИЧНОЇ І СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Вчитель всесвітньої історії

Роботодавець: Приватна міжнародна школа «Атлантика».

Вимоги: Вища педагогічна освіта та досвід роботи у школі не менше 1-5 років; вміння працювати в команді, ефективно та творчо планувати уроки, разом з учнями досягати високих результатів у навчанні; уважність і виваженість в роботі з дітьми; досконале володіння українською мовою.

Умови: Офіційне працевлаштування; висока оплата праці; професійні тренінги в рамках закладу.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Саксаганського, 83. Тел. +38 (095) 738-52-48.

 

ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ, МЕНЕДЖМЕНТУ І МИСТЕЦТВА

Вчитель початкових класів

Роботодавець: Заклад освіти «Вінні».

Вимоги: Вища педагогічна освіта; досконала українська мова (письмова та усна); досвід взаємодії або викладання дітям; вміння знаходити спільну мову з людьми будь-якого віку і статусу; володіння інформаційними технологіями на рівні досвідченого користувача; вміння складати навчальні програми (бажано).

Обов’язки: Планування, підготовка занять і навчальних матеріалів; забезпечення умов для засвоєння учнями навчальних програм на рівні обов’язкових державних вимог, використовувати при цьому різноманітні прийоми, методи й засоби навчання; проведення індивідуальної та позакласної роботи з учнями.

Контактна інформація: м. Вишгород, вул. Лугова, 36-А, ЖК «Київські Зорі». Тел. +38 (067) 904-47-40 (Ольга).

Педагог-організатор

Роботодавець: Дитячий табір «Шоколад».

Вимоги: Шукаємо відповідальних, цікавих, креативних працівників, які люблять дітей та вміють знайти спільну мову. Бажано – знання англійської і танцювальна практика.

Контактна інформація: м. Чернівці, смт. Мигово., вул. Довбуша 15б, shokoladcamp.migovo@gmail.com, тел. +38 (050) 676-33-43 (Валерія).

Викладач музики

Роботодавець: Приватний садок «Пташеня. Дитячий простір».

Вимоги: Досвід роботи від з дітьми до 6 років; грамотна українська мова; вміння працювати в команді.

Умови: День та години можемо обрати. Орієнтовно є 3-4 групи, заняття з кожною тривають 30 хв.

Контактна інформація: м. Львів,  м. Львів, вул. Єфремова, 52 / вул. Довженка, 12. За всіма деталями телефонуйте: +38 (093) 549-29-07 (Антоніна).

Віддалений офіс-менеджер

Роботодавець: Компанія «Профпереклад».

Вимоги: Вміння вести ділове листування; володіння такими якостями як грамотність, акуратність, відповідальність; бути орієнтованим на результат та вміти самостійно приймати рішення; бажання швидко навчатися новому та розвиватись професійно; мати комп’ютер або ноутбук зі стабільним підключенням до мережі.

Обов’язки: Приймання та обробка вхідних дзвінків компанії; робота з вхідною \ вихідною кореспонденцією; робота з вхідними e-mail повідомленнями (прийом, обробка, сортування, пересилання – важливо відповідати на повідомлення клієнтів швидко та якісно); створення карток клієнтів в CRM системі компанії; виконання доручень керівника.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Ділова, 5Б, 6-й поверх. Тел. +38 (044) 229-99-02, +38 (067) 551-37-72.

Директор-методист дитячого садка

Роботодавець: Центр дитячого розвитку «Talantikа».

Вимоги: Працездатність, організованість, принциповість, порядність, професіоналізм, стресостійкість; вища освіта (педагогічна або суміжна – психологічна, лінгвістична.); досвід роботи в освітній діяльності; знання сучасних навчальних посібників і методик викладання; уміння прописати концепцію і стратегію розвитку дитячого садка.

Обов’язки: Організація, координація та контроль роботи закладу та персоналу; вміння розробляти концепцію розвитку дитячого садочку; прописувати освітні програми, які відповідають концепції розвитку; підбирати сучасні форми і методи роботи; надавати методичну допомогу педагогам; участь в складанні конспектів, занять, свят, розваг, проєктів; участь в складанні плану виховної роботи; планування свят, виїзних заходів; проведення семінарів, конференцій, тренінгів, стажувань, та ін.

Контактна інформація: м. Чернівці, вулиця Достоєвського, 3Б. Тел. +38 (099) 099-05-99.

 

ФАКУЛЬТЕТ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ І МАТЕМАТИЧНОЇ ОСВІТИ

Вчитель математики

Роботодавець: «Smartreader Lviv».

Вимоги: Середня або вища педагогічна освіта; стаж роботи з дітьми від 1-го року; вміння зацікавити та заінтригувати дітей; любов до дітей; бажання вчитись; впевнений користувач ПК (Internet, Excel, Word).

Обов’язки: Проведення занять для дітей в групах до 5-ти чоловік, моніторинг процесу навчання та успішності учнів.

Умови: Навчання за рахунок компанії; погодинна оплата праці; зручний графік роботи (можливість поєднання); можливість подальшого росту та розвитку.

Контактна інформація: м. Львів, вул. Володимира Великого, 41. Тел. +38 (073) 050-51-35 (Марія Перепічка).

Викладач програмування

Роботодавець: Медіапростор «МУЛЬТАЧ».

Вимоги: Молодий спеціаліст, готовий бути персональним наставником для кожного учня.

Обов’язки: Написання освітньої програми за обраним напрямком; проведення конференцій з учнями; допомога учням опанувати матеріал; презентація учнівських проектів.

Умови: Зручний графік; висока погодинна оплата; можливість реалізувати творчий потенціал; допомога у створенні освітньої програми.

Контактна інформація: м. Київ. Тел. +38 (073) 264-65-22.

Викладач ІТ-курсів (онлайн)

Роботодавець: ІТ школа «Практикум».

Вимоги: Запрошуємо до співпраці викладачів, які можуть навчити дітей різним комп’ютерним напрямкам (створення сайтів, ігор, графіки та дизайну і т. п.); Викладання буде на українській мові онлайн, в програмі Zoom. Бажано мати досвід викладання дітям.

Умови: Графік роботи: два дні у тиждень по 1 годині на 1 курс. Загальна кількість годин буде залежати від набраної кількості груп. Оплата помісячна, за кожен курс окремо.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Сверстюка, 19. Тел. +38 (067) 729-28-01 (Олександра Тройно)

Вчитель математики

Роботодавець: Навчальний центр «Еліт-Голд».

Вимоги: Вища профільна освіта (педагогічні або технічні, математичні спеціальності); знання математики (шкільна програма, усі класи); знання методики викладання, уміння донести матеріал; бажання та час працювати у педагогічній сфері.

Умови: Робота в офісах навчального центру «Еліт-Голд»; графік не постійний, розклад занять формується щотижня; при повній зайнятості: 6 годин на день, 6-денний робочий тиждень.

Контактна інформація: м. Житомир, вул. Новий бульвар, 3. Тел. +38 (097) 810-15-75.

Викладач дисциплін спеціальності Комп’ютерні науки

Роботодавець: Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая.

Вимоги: Повна вища освіта (магістр, спеціаліст); наявність не менше 5 наукових і науково-методичних робіт; стаж роботи у закладах вищої освіти не менше 3 років (робота за спеціальністю теж підійде); вільне володіння державною мовою, великий плюс – володіння англійською.

Обов’язки: Забезпечувати викладання на високому науково-теоретичному і методичному рівні навчальних дисциплін відповідних освітніх програм за спеціальностями, провадити наукову діяльність; підвищувати професійний рівень, педагогічну майстерність, наукову кваліфікацію; розвивати в осіб, які навчаються в Університеті, самостійність, ініціативу, творчі здібності.

Умови: Робота дистанційна – за допомогою сервісів Google Classroom та Meet.

Контактна інформація: м. Київ, Магнітогорський провулок, 3. тел. +38 (099) 505-24-48.

 

ФАКУЛЬТЕТ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Викладач української мови та літератури

Роботодавець: Школа підготовки до ЗНО «Brames».

Вимоги: Вища освіта або студент ОР «Магістр»; досвід репетиторства ЗНО від 1 року; володіння сучасними навчальними методиками та програмами.

Обов’язки: Проведення навчальних занять в групі по 8-10 учнів, одна група займається 2 рази на тиждень по 2 години; заповнення щотижневої звітності про успішність учнів та аналіз їх помилок.

Умови: Висока погодинна оплата праці за результатами співбесіди, офіційне працевлаштування.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 9. Тел. +38 (097) 727-07-27 (Олександр).

Вчитель української літератури

Роботодавець: Приватна міжнародна школа «Атлантика».

Вимоги: Вища педагогічна освіта та досвід роботи у школі не менше 1-5 років; вміння працювати в команді, ефективно та творчо планувати уроки, разом з учнями досягати високих результатів у навчанні; уважність і виваженість в роботі з дітьми; досконале володіння українською мовою.

Умови: Офіційне працевлаштування, висока оплата праці, професійні тренінги в рамках закладу.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Саксаганського, 83. Тел. +38 (095) 738-52-48.

Викладач іноземної мови (онлайн)

Роботодавець: Онлайн-школа №1 в Україні «JustSchool».

Вимоги: Досвід роботи не обов’язковий, але буде перевагою; рівень англійської мови В2+ (Upper-Intermediate і вище); бажання працювати і швидко навчатись; можливість працювати не менше 9 годин на тиждень.

Обов’язки: Робота зі студентами на інтерактивній платформі за повністю підготовленими уроками і програмою; заповнення коротких коментарів після кожного уроку.

Умови: Наявність стабільного інтернету, ноутбуку чи комп’ютера, навушників з мікрофоном.

Контактна інформація: м. Вінниця. Тел. +38 (067) 691-64-97.

Викладач іноземної мови (онлайн)

Роботодавець: Курси іноземних мов «London».

Вимоги: Володіння англійською мовою; досвід викладацької роботи від 1 року (бажано); досвід підготовки до міжнародних іспитів та іспиту ЗНО вітається; вища освіта філолога або викладача; пунктуальність, вміння доступно подати матеріал, відповідальність і готовність працювати.

Обов’язки: Проведення занять у групах та індивідуально для дітей з 1 по 11 класи.

Умови: Робота в другій половині дня (після 13:00).

Контактна інформація: м. Хмельницький, вул. Грушевського, 72. Тел. +38 (097) 330-03-45.

 

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ, СПОРТУ І ЗДОРОВ’Я

Викладач з фізичного виховання

Роботодавець: Київське ВПУ Будівництва і дизайну.

Вимоги: Вища освіта відповідного кваліфікаційного спрямування.

Обов’язки: Викладання предмету; організація та проведення спортивних змагань; навчально-виховна робота зі здобувачами освіти та ін.

Умови: Оптимальні, відповідно до розкладу занять; у закладі освіти діє система преміювань та надбавок, педагогічні працівники мають можливість позачергово атестуватись, створені належні матеріально-технічні умови для творчого росту та самореалізації.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Миколи Шепелєва, 3. Тел. +38 (067) 181-01-04.

Тренер групових програм

Роботодавець: Спортивно-розважальний центр Leoland

Вимоги: Освіта у сфері спорту, вища освіта; досвід роботи тренером з групових програм; вміння зацікавити та тримати увагу як при групових, так і при індивідуальних тренуваннях.

Обов’язки: Організація та планування індивідуального та групового тренувального процесу; контроль тренувального процесу, навантажень, таймінгу; розробка концепції занять для оздоровлення, хобі, спортивного результату (спорту вищих досягнень).

Умови: Достойні сучасні умови праці; конкурентна заробітна плата; навчання за рахунок компанії.

Контактна інформація: м. Львів, вул. Мельника, 18. Тел. +38 (044) 246-74-05.

 

ФАКУЛЬТЕТ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ І ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ

Викладач бухгалтерського обліку

Роботодавець: Навчальний центр «ДАНКО».

Вимоги: Практичний досвід у сфері бухгалтерського обліку комерційних підприємств або ФОП; вільне володіння українською мовою; досвід викладання не вимагається (ми залучаємо до роботи поступово, надаємо необхідні методичні та відео матеріали, запрошуємо на реальні заняття); у викладача ми цінуємо пунктуальність, відповідальність.

Обов’язки: Проводити теоретичні та практичні заняття згідно програми курсу; розробляти особисті методичні та відеоматеріали; контролювати відвідування слухачів; постійно моніторити знання слухачів.

Умови: Заняття проходять в одній або кількох філіях навчального центру за вибором (всі локації знаходяться біля метро, м. Київ); графік роботи узгоджується окремо; навчання відбувається українською мовою.

Контактна інформація: м. Київ, Тел. +38 (093) 690-78-01, Viber +38 (099) 448-20-99 (Лучко Василь Васильович).

Викладач курсу «Інтернет-маркетинг»

Роботодавець: Комп’ютерна академія «IT STEP ACADEMY».

Вимоги: Досвід роботи викладачем (бажано, але не обов’язково); наявність практичного досвіду роботи з РРС та веб-аналітикою.

Обов’язки: Викладання (лекційні та практичні заняття) у групі; цікава подача матеріалу, підготовка домашніх завдань, теоретичних та практичних матеріалів; взаємодія зі студентами, перевірка д/з, виставлення оцінок.

Умови: Part-time: заняття двічі на тиждень в будні з 19:00 до 21:00; можливість професійного розвитку.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Жилянска, 128/28. Тел. +38 (063) 397-63-10 (Вікторія).

Нині багато хто з нас живе в очікуванні перемоги чи якогось переломного моменту, після якого нарешті повернеться звичне життя. Але придивіться – можливо, в очікуванні майбутнього ви й не помітили, що сьогодні вже можна взяти життя в свої руки й зробити максимум для досягнення своїх цілей та мрій.

 

Інформацію надано відділом працевлаштування та профорієнтаційної діяльності

Перейти до вмісту