День відкритих дверей «Pereiaslav AbitFest 2022» відбудеться наживо вже 5 травня – долучайся!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > День відкритих дверей «Pereiaslav AbitFest 2022» відбудеться наживо вже 5 травня – долучайся!

Обираєте навчальний заклад та маєте бажання дізнатися більше інформації про все? У Вас є запитання щодо умов та особливостей навчання, освітніх можливостей і додаткових переваг?

Університет Григорія Сковороди в Переяславі запрошує абітурієнтів на День відкритих дверей – він відбудеться наживо у четвер, 5 травня 2022 року, об 11:00 на YouTube. «Pereiaslav AbitFest 2022» чекає на тебе!

Прямий ефір відбуватиметься тут:

Так, зважаючи на безпекову ситуацію, на прикрість, наразі ми не можемо запросити вас в наш заклад особисто, проте маємо надію, що повноцінні захоплюючі відео про університет та його факультети і спеціальності, інформативні брифінги з ректором та деканами, фахівцями приймальної комісії та лідерами університетського життя, яким ви матимете змогу поставити свої питання, справді занурять вас у вир сковородинівського життя.

І це ще не все, адже у рамках заходу відбудуться нагородження переможців конкурсу наукових робіт з історії України імені Ярослава Потапенка « Боротьба за Українську державність: минуле та сучасне»; переможців конкурсу у соціальних мережах «Моя Україна»; вебінар для вступників «Як писати  мотиваційний лист?» який точно знадобиться вам при вступі, та буде актуальним повсякчас в умовах викликів цього буремного століття.

««Pereiaslav AbitFest 2022»  – оновлений формат нашого традиційного Дня відкритих дверей, який дозволяє познайомитися з університетом та його життям, а також отримати відповіді на актуальні питання вступу.

Уже 5 травня ми розповімо вам про спеціальності та освітні програми; нову освітню стратегію Університету Григорія Сковороди в Переяславі; умови вступу та матеріально-технічне забезпечення навчального процесу; можливості для студентів та дозвілля, яке допоможе розвивати світогляд і створювати найміцніші дружні зв’язки. Разом будемо вчитися писати мотиваційний лист.

Будемо чекати на всіх, хто планує вступати у 2022-му році, отримати вищу освіту, нові компетентності, можливості для кар’єрного зростання або особистісного вдосконалення.

Аби познайомитися поближче просто зараз заповніть анкету абітурієнта та залиште в ній питання щодо вступної кампанії, які Вас цікавлять. Звісно ж приєднуйтеся до телеграм каналу вступників: https://t.me/uhsp_vstup2022 – ми на постійному зв’язку з вами і будемо інформаційно супроводжувати вас там аж до моменту, коли у вересні ви переступите поріг нашої альма-матер.

Давайте уявимо, що наше спілкування проходить офлайн і будемо дарувати один одному щирі посмішки, відверту зацікавленість, надію, знання. Побачимось!» – говорять у приймальній комісії університету.

Keep calm та ласкаво просимо!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту