УГСП відзавтра повертається до дистанційного навчання: розклад занять (оновлюється)

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > УГСП відзавтра повертається до дистанційного навчання: розклад занять (оновлюється)

Відзавтра, з понеділка 14 березня 2022 року, 14 областей в Україні відновлюють освітній процес у різноманітних форматах. Попри те, що Чернігівська, Житомирська, Харківська, Херсонська, Сумська, Донецька, Луганська, Київська області та Київ у зв’язку з активними бойовими діями поки що не мають змоги відновити навчальний процес, в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі прийняли рішення повернутися до навчання у дистанційному форматі.

Що це означає? За розкладами, які ми прикріпимо нижче, по можливості (зважаючи на реалії часу притаманні вашому регіону), ви маєте зайти на заняття де спільно з викладачем оберете подальший формат роботи – передбачається що у якихось випадках і у разі можливості це будуть повноцінні і звичні для вас онлайн-заняття, а у якихось домовитесь про те, що викладач надсилатиме вам завдання і, в міру можливості, ви їх виконуватимете та надсилатимете їм у обраному вашою групою/зручними конкретному здобувачеві форматі.

Наразі кожен з факультетів УГСП готує оновлені та актуальні розклади. Більшу частину з них ми вже прикріплюємо нижче, решту прикріпимо одразу ж після того як вони надійдуть відповідальним за їх оприлюднення особам з ваших деканатів. Себто розклади яких нині ви не можете знайти нижче неодмінно будуть тут, а відтак, протягом залишку дня, час від часу, повертайтесь до перегляду цієї сторінки і чекайте на їх появу:

https://uhsp.edu.ua/navchannya/rozklady-zanyat-2/

У найскладніший для країни час ми об’єднали всі сили та ресурси, аби кожен здобувач УГСП мав доступ до освітнього процесу. Ми розуміємо, що багато хто з вас майже постійно  перебуває в укриттях, багато хто вимушений був евакуюватися від жорстокої агресії РФ. Попри це, ми маємо продовжувати освітній процес принаймні у тих регіонах і для тих, де і для кого це можливо і кому дозволяє навчатися безпекова ситуація.

Ваш Університет Григорія Сковороди в Переяславі

Перейти до вмісту