Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > За ініціативи УГСП в Переяславській громаді запрацював координаційний центр

Учора, 6 березня 2022 року, за ініціативи волонтерського корпусу Університету Григорія Сковороди в Переяславі та безпосередньої підтримки переяславського міського голови Вячеслава Саулка на базі Відділу культури і  туризму Переяславської міської ради (вулиця Сковороди, 83, корпус № 2 центру культури і мистецтв (колишній районний будинок культури) у тестовому режимі почав працювати координаційний центр Переяславської громади.

Лише за вчорашній, перший день роботи, вони заселили більше десятка біженців.

Повідомляється, що до повноважень центру, який, станом на нині, складається із співробітників навчально-наукового центру забезпечення якості освіти та представники деяких деканатів, входить: допомога у пошуку місця проживання чи прихистку особам, що постраждали у наслідок бойових дій, надання гуманітарної та консультативної допомоги, координація діяльності волонтерських осередків у Переяславській громаді, надання психологічної допомоги та допомоги підрозділам: Збройних Сил України, Національної Гвардії України, Територіальної Оборони, Національної Поліції та Добровольчих Формувань.

Наразі відомо, що розселення відбуватиметься на базі закладів, що входять до структури відділу освіти Переяславської міської ради.

Також додамо, що усі охочі науково-педагогічні працівники та співробітники університету, які знаходяться в Переяславі та не задіяні за іншими напряками роботи можуть долучитися до роботи центру – це дуже бажано і необхідно для його ще продуктивнішої роботи.

Контактний телефон: +38 (095) 844 09 77

Посилання на геолокацію:   http://Bit.ly/3pH8Lli

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту