Зберігайте спокій та залишайтесь вдома: офіційна інформація УГСП у зв’язку з введенням військового стану в Україні (оновлюється)

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Зберігайте спокій та залишайтесь вдома: офіційна інформація УГСП у зв’язку з введенням військового стану в Україні (оновлюється)

Дорогі сковородинівців. Як ви вже знаєте, в Україні введено воєнний стан. Усі заклади освіти, зокрема й наш, здійснюють навчання та роботу у дистанційному форматі. По можливості, залишайтеся вдома.

Просимо Вас орієнтуватися на офіційні повідомленнями державних органів влади України, Нацполіції, РНБО, Міноборони, місцевих органів влади та слідувати рекомендаціям.

Керівництво закладу вже на робочому місці, готується оперативна нарада з приводу загроз, готуються бомбосховище – вони будуть у підвалі І та ІІ корпусів нашого закладу.

Ситуація контрольована!

Місцева влада повідомляє, що незабаром у всіх укриттях громади з’являться чергові, які будуть контролювати вхід на об’єкти. У разі гострої потреби всім жителям варто буде переміститися до укриттів, або ж укритися в підвалах, погребах, кімнатах без вікон.

Список усіх укриттів в межах Переяславської громади тут.

Інформація за результатами оперативної наради керівництва УГСП зі структурними підрозділами університету:

  • Університет прийняв до відома усю інформацію та виробив основні напрямки подальшої роботи – нині триває робота з облаштування укриттів у підвалах І та ІІ корпусів закладу. У випадку небезпеки (сповіщення сирени) просимо мешканців гуртожитків №1-3 прямувати до укриття під корпусом №1, співробітників які знаходяться на робочих місцях – під корпусом №2.
  • Навчальний та робочий процес, по можливості, продовжує відбуватися з використанням дистанційних технологій
  • Усі можуть скористатися будь яким з укриттів в межах Переяславської громади – їх список є тут.
  • Нагадуємо мешканцям гуртожитків про необхідність запастися водою – не нехтуйте можливістю заповнити усі вільні тари
  • Закликаємо структурні підрозділи максимально сприяти забезпеченню життєдіяльності студмістечка. Керівники підрозділів мають знаходитися на своїх робочих місцях.
  • Найближчим часом буде проведено навчання по наданню першої медичної допомоги – деталі повідомимо згодом.
  • Клас спортивного туризму вже переобладнується в медпункт з надання першої медичної допомоги – усі охочі можуть приносити туди медикаменти першої необхідності на випадок потреби.
  • Наразі з’ясовується інформація про те, де знаходяться ті чи інші викладачі, співробітники та здобувачі – просимо максимально надати цю інформацію відповідальним особам.
  • Наразі психолого-медико-педагогічна консультація нашого закладу реалізує програму надання першої психологічної підтримки. Усі, хто потребує термінової професійної допомоги можуть скористатися нашими віртуальними психологічними кабінетами, перейшовши за посиланням.

Зберігайте спокій – ми на своїй землі!

Ми залишаємось на зв’язку і триматимемо вас в курсі ситуації. Протягом дня з появою нових подробиць ця новина оновлюватиметься, а інформаційні повідомлення з’являтимуть в сторіз Facebook та Instagram та в telegram-каналі закладу.

Усе що ми наполегливо просимо робити вас станом на нині – зберігати спокій та залишатися вдома. Україна має найкраще військо, яке готове і здатне відстоювати рідну Батьківщину – так було, так є, так буде.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту