Здійсність свою маленьку мрію напередодні Нового року і знайдіть роботу ще до свят: чергова добірка гарячих вакансій

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > Здійсність свою маленьку мрію напередодні Нового року і знайдіть роботу ще до свят: чергова добірка гарячих вакансій

Рік Бика добігає кінця, а це означає, що саме час закінчити поточні справи, забути старі образи, позбутися від непотрібних речей і негативних думок, можливо навіть подолати один зі своїх страхів. Новий рік потрібно розпочинати з хорошим настроєм, з надіями на позитивні зміни в житті і з очікуванням нових прекрасних подій. А для цього варто всюди навести порядок: у своїх думках, в будинку чи квартирі, особистому житті і, звісно, на роботі. А якщо у вас її поки немає, це ідеальний момент нарешті взятися за пошуки і завершити 2021 рік у новому статусі. Якщо не зараз, то коли?

Факультет гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій

Вчитель географії

Роботодавець: Харківська загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів №69.

Вимоги: Освіта вища непедагогічна за фахом (географія) або педагогічна ОР «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр»; можливо, студент педагогічного ЗВО.

Умови: Навчальне навантаження 15 годин.

Контактна інформація: м. Харків, вул. Кам’янець-Подільська, 44. Тел. +38 (057) 72-86-88.

Вчитель природничої галузі знань, класний керівник

Роботодавець: Приватний заклад Навчально-виховний комплекс «Єнот».

Вимоги: Вища освіта за спеціальністю; знання вікової психології; обов’язкове застосування сучасних методик та технологій навчання дітей.

Обов’язки: Виконання домашніх завдань із учнями, організація дозвілля дітей – для класного керівника; високий рівень викладання та орієнтація на індивідуальний підхід до кожного учня – для вчителя.

Умови: Невелика кількість діток (до 10 осіб); робота в дружньому та згуртованому колективі; свобода викладання та можливість для реалізації власного навчального креативу.

Графік роботи класного керівника: 8:30 – 17:00; Графік роботи вчителя природничої галузі знань (природознавство, географія, ОБЖЗ) – згідно розкладу занять, відповідно до навчального плану.

Контактна інформація: мКиїв, вул. Суздальська, буд. №13. Тел. +38 (044) 497-73-58.

Вчитель біології

Роботодавець: Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №228.

Вимоги: Любов до дітей; педагогічна майстерність та інтуїція; працювати на майбутнє, випереджати свій час; здатність доступно передавати знання, виконавська дисципліна; володіння ІКТ.

Умови: Заробітна плата залежить від категорії, стажу роботи, навантаження; можлива гурткова робота.

Контактна інформація: мКиїв, вул. Березняківська, 34. Тел. +38 (066) 721-15-01 (Ілона Вікторівна).

Факультет історичної і соціально-психологічної освіти

Вчитель історії

Роботодавець: Атмосферна Школа інновацій.

Вимоги: Знання навчальних програм з історії всесвітньої, історії України, циклу суспільствознавства в закладах середньої освіти; уміння користуватися програмами Excel, Word, Moodle.

Обов’язки: Аудит уроків (перевірка), що включає в себе: перегляд відеопрезентації, опорного конспекту до заняття, завдань для самостійного опрацювання, є-підручника та додаткових матеріалів, тестових завдань; заповнення звітності в хмарному середовищі; перевірка контрольних робіт; написання завдань для учнів.

Умови: Дружня та професійна команда; робота в офісі; розвиток інформаційної та цифрової компетентностей; гідна заробітна плата.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Кирилівська, 134. Тел. +38 (050) 960-19-61.

Вчитель історії

Роботодавець: Сєвєродонецький міський центр зайнятості (відділ рекрутингу).

Вимоги: Освіта відповідного кваліфікаційного спрямування; володіння сучасними формами, методами організації освітнього процесу, вміти грамотно і доступно доносити інформацію та матеріали.

Обов’язки: Викладання історії; організація навчального процесу.

Умови: Офіційне працевлаштування; комфортне місце роботи; дружній колектив.

Контактна інформація: м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 116, другий поверх, відділ рекрутингу. Тел. +38 (050) 800-77-43;+38 (064) 525-32-04.

Факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва

Вчитель початкової школи

Роботодавець: «Lyceum & Trilingual Preschool VISION».

Обов’язки: Забезпечення освітньо-виховного процесу відповідно до освітніх програм і навчальних планів закладу; підготовка документів щодо організації навчального процесу; освоєння сучасних підходів до викладання навчальних дисциплін і забезпечення якості освіти; створення емоційного комфорту для навчання учнів.

Вимоги: Вища педагогічна/лінгвістична освіта (закінчена); вільне володіння англійською; знання французької мови (перевага); комунікабельність; досвід роботи у школі.

Умови: Офіційне працевлаштування; цікава робота у міжнародному закладі; можливість професійного зростання.

Контактна інформація: м. Київ, (біля станції метро Деміївська). Тел.+38 (050) 302-48-46.

Вчитель початкової школи

Роботодавець: Мережа інноваційних шкіл «ThinkGlobal».

Вимоги: Педагогічна освіта та досвід роботи у навчальному закладі; знання англійської мови буде перевагою, грамотна усна та письмова українська мова; базові знання вікової психології та конфліктології.

Обов’язки: Організація навчальних процесів відповідно до корпоративних стандартів; викладання базових дисциплін молодшої школи; формування правил класу, заохочення студентів брати участь в олімпіадах та в різних академічних подіях школи; комунікація з батьками та надання їм зворотного зв’язку.

Умови: Можливість реалізації креативних ідей у системі навчання нового формату; командна робота; гідний рівень фінансової винагороди та вчасна оплата праці; можливості для росту вашої фінансової винагороди за рахунок підвищення кваліфікації, участі в мотиваційних заходах та фахових проектах.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Оболонська Набережна, 11. Тел. +38 (068) 790-01-88.

Вчитель початкових класів

Роботодавець: ПЗО КПШ «Планета дитинства».

Вимоги: Вища педагогічна освіта; обов’язковий досвід роботи з дитячим колективом; любов до дітей та своєї справи; високий рівень самоорганізації та культури; відповідальне ставлення до роботи; володіння інформаційними технологіями.

Обов’язки: Планування та здійснення освітньої роботи відповідно до навчальної програми; проведення цікавих позаурочних заходів.

Умови: Офіційне працевлаштування; забезпечення комфортними умовами роботи; гідна ЗП; дружній колектив.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Березняківська, 38Б. +38 (067) 447-38-91.

Факультет технологічної і математичної освіти

Вчитель інформатики

Роботодавець: Комунальний заклад освіти «Середня загальноосвітня школа №97 імені П. І. Шкідченка» Дніпровської міської ради.

Вимоги: Цілеспрямований, з активною життєвою позицією педагог, який любить дітей і готовий передавати їм свої знання та досвід. Розглянемо кандидатів як із відповідною педагогічною освітою, так і з вищою профільною освітою відповідної галузі (не педагогічною). Кандидат повинен вільно володіти державною мовою.

Умови: Викладач інформатики з навантаженням 1,5 ставки (27 годин на тиждень); ставка відповідно до тарифікаційної сітки з урахуванням кваліфікаційної категорії та усіх надбавок, а також доплати за педагогічний стаж (10%, 20%, 30%) , за престижність професії вчителя (20%) та інші.

Контактна інформація: м. Дніпро, вул. Велика Діївська, 42. Тел. +38 (067) 917-92-14, +38 (056) 778-88-83.

Вчитель математики

Роботодавець: Приватна школа «Ліко-школа».

Вимоги: Бездоганне володіння предметом; досвід роботи з підлітками; активне використання інтерактивних методик, орієнтованих на формування комунікативних навичок високого рівня; готовність брати участь у міжнародних проектах; вища педагогічна освіта; здатність організувати активне навчання і проектну діяльність, надихнути учнів на розвиток і самореалізацію; бажання вдосконалювати свої навички, розвиватися.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Маршала Конєва, 7б. Тел. +38 (050) 510-31-95.

Вчитель математики

Роботодавець: Спеціалізова школа №148.

Вимоги: Професійність, толерантне ставлення до дітей; вища освіта.

Обов’язки: Відповідальне ставлення до роботи.

Умови: Повне навантаження; 24 год. на тиждень; гарний, дружній колектив; методичний день.

Контактна інформація: м. Київ, Будівельників вулиця, 37. Тел. +38 (063) 319-75-34.

Вчитель трудового навчання

Роботодавець: Харківська загальноосвітня школа №124.

Вимоги: Здійснювати навчання учнів за програмою.

Обов’язки: Робота згідно з посадовою інструкцією.

Умови: Гарний педагогічний колектив, затишна світла школа.

Контактна інформація: м. Харків, вул. Гвардійців-Широнінців, 75а. Тел. +38 (057) 265-60-08.

Факультет української та іноземної філології

Вчитель української мови та літератури

Роботодавець: Приватна школа «Ліко-школа».

Вимоги: Бездоганне володіння предметом; досвід роботи з підлітками; активне використання інтерактивних методик, орієнтованих на формування комунікативних навичок високого рівня; готовність брати участь у міжнародних проектах; вища педагогічна освіта; здатність організувати активне навчання і проектну діяльність, надихнути учнів на розвиток і самореалізацію; бажання вдосконалювати свої навички, розвиватися.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Маршала Конєва, 7б. Тел. +38 (050) 510-31-95.

Вчитель української мови та літератури, англійської мови

Роботодавець: Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №117 Харківської міської ради Харківської області.

Вимоги: Вища освіта (бакалавр, магістр).

Обов’язки: Проведення уроків української мови і літератури, англійської мови.

Умови: 14 годин – українська мова і література (5, 11 класи) + 10 годин – англійська мова (5, 6, 9 класи). Разом 24 години на тиждень.

Контактна інформація: м. Харків, вул. Шекспіра, 20. Тел. +380 (725) 85-34; +380 (725)-85-35, E-mail:sch117@kharkivosvita.net.ua 

Вчитель української мови

Роботодавець: Харківська загальноосвітня школа №124.

Вимоги: Педагогічна освіта; здійснювати навчання учнів за програмою.

Обов’язки: Робота згідно з посадовою інструкцією.

Умови: Гарний педагогічний колектив, затишна світла школа.

Контактна інформація: м. Харків, вул. Гвардійців-Широнінців, 75а. Тел. +38 (057) 265-60-08.

Вчитель російської мови

Роботодавець: Комунальний заклад освіти «Середня загальноосвітня школа №97 імені П. І. Шкідченка» Дніпровської міської ради.

Вимоги: Цілеспрямований, з активною життєвою позицією педагог, який любить дітей і готовий передавати їм свої знання та досвід. Розглянемо кандидатів як із відповідною педагогічною освітою, так і з вищою профільною освітою відповідної галузі (не педагогічною). Кандидат повинен вільно володіти державною мовою.

Умови: Викладач російської мови з навантаженням 18 годин на тиждень; ставка відповідно до тарифікаційної сітки з урахуванням кваліфікаційної категорії та усіх надбавок, а також доплати за педагогічний стаж (10%, 20%, 30%) , за престижність професії вчителя (20%) та інші.

Контактна інформація: м. Дніпро, вул. Велика Діївська, 42. Тел. +38 (067) 917-92-14, +38 (056) 778-88-83.

Викладач англійської мови

Роботодавець: Спеціалізована школа №148.

Вимоги: Вища освіта.

Обов’язки: Відповідальність, компетентність, комунікабельність.

Умови: Дружній колектив; початкова школа – 1-2 класи; повна ставка, 21 година; зручне розташування школи; власний кабінет, наявність технічних засобів навчання.

Контактна інформація: м. Київ, Будівельників вулиця, 37. Тел. +38 (063) 319-75-34.

Факультет фізичної культури, спорту і здоров'я

Вчитель фізичної культури

Роботодавець: Приватний навчальний заклад «Ліцей Ольгинський».

Вимоги: Вища фахова освіта.

Обов’язки: Проведення уроків фізичної культури, спортивно-масових заходів.

Умови: Повне навантаження, малокомплектні класи, комфортні умови праці.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Агрегатна, 9. Тел. +38 (044) 430-27-14 (Булигіна Віта Петрівна).

Вчитель фізичної культури

Роботодавець: Початкова школа імені Софії Русової.

Вимоги: Вища освіта; спеціальність за дипломом згідно вимог (учитель фізичної культури, інструктор фізичного виховання, інструктор ЛФК).

Обов’язки: Відповідальність, порядність, любов до дітей.

Умови: Повна зайнятість.

Контактна інформація: м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 28. +38 (095) 654-23-12.

Інструктор з фізичної культури

Роботодавець: Комунальна установа Полтавської обласної ради «Центр спортивної підготовки».

Вимоги: Диплом про вищу фізичну освіту; наявність сертифікатів, дипломів, ступенів тощо буде істотною перевагою; відмінні комунікабельні навички.

Умови: Зручне розташування – 5 хвилин до зупинки 11 Школа; команда професіоналів; змінний графік роботи; комфортні умови праці.

Контактна інформація: м. Полтава, вул. Петра Юрченка, 1а. Тел. +38 (095) 662-99-49 (Аліна Бажул).

Інструктор з фізичної культури

Роботодавець: Дошкільний навчальний заклад, ясла-сад №51.

Вимоги: Пунктуальність, відповідальність; знання дитячої фізіології, нормативів фізичних навантажень дітей дошкільного віку; володіння методикою проведення занять з фізичної культури в дошкільних групах.

Обов’язки: Проведення занять з фізичної культури в групах дітей дошкільного віку, спортивних розваг; оформлення документації.

Умови: Повний соцпакет, години роботи за графіком.

Контактна інформація: м. Харків, вул. 23-го Серпня, 47Б.

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти

Економіст

Роботодавець: Агроіндустріальний холдинг МХП.

Вимоги: Вища освіта; досвід роботи на посаді економіста від 3 років; знання основ бухгалтерського обліку; вміння працювати з великими масивами даних; впевнений користувач Excel та 1C.

Обов’язки: Вивантаження і обробка великих масивів даних, підготовка звітності за основними показниками діяльності департаменту логістики; аналіз ключових показників, план-факторний аналіз, комунікація зі структурними підрозділами для з’ясування причин відхилень; планування витрат і доходів; пошук резервів оптимізації.

Контактна інформація: 03143, м. Київ, вул. Академіка Заболотного, 158. Тел. +38 (044) 207-00-00.

Економіст

Роботодавець: Компанія «Smacom Trade».

Вимоги: Вища освіта, додаткова освіта – вітається; відмінне знання Excel зведені таблиці, формули, функції; володіння комп’ютерними програмами MS Office: Word, Excel, просунутий користувач, 1С8; здатність швидко навчатися, готовність працювати з великими обсягами інформації; увага до деталей, відповідальність, орієнтованість на результат, стійкість до стресів.

Умови: Графік роботи з 9:00 по 18:00; можливість кар’єрного росту; офіційне працевлаштування; комфортний офіс; курси англійської мови для співробітників компанії.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Дегтярівська, 52. Тел. +38 (067) 902-10-75 (Анжеліка).

Головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності Управління економіки, бухгалтерського обліку та звітності

Роботодавець: Нова державна служба України (НАДС).

Вимоги: Вища освіта за освітнім ступенем не нижче бакалавра, молодшого бакалавра в галузі економіки, фінансів, бухгалтерського обліку; досвід роботи – не потребує; вільне володіння державною мовою.

Обов’язки: Забезпечує відображення операцій з руху товарно-матеріальних цінностей у бухгалтерському обліку з формуванням фондів малоцінних та швидкозношуваних предметів за їх видами; бере участь у підготовці всієї необхідної документації для списання використаних бланків; координує процес подання начальниками відділів прикордонного інспекційного контролю та ін.

Умови: Надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»; надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця.

Контактна інформація: м. Київ, Тел. +38 (044) 344-13-52 (Старощак Наталія Богданівна).

Грудень завше настає так несподівано, що спочатку з сумом усвідомлюєш як швидко пролетів цілий рік, але потім тебе починають тішити приємні думки про те, що найказковіша його частина ще попереду. Тож гарних вам свят і успішного працевлаштування!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту