Конференція студентів УГСП розглянула звіт голови студентського самоврядування та обрала виконуючого його обов’язків

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Конференція студентів УГСП розглянула звіт голови студентського самоврядування та обрала виконуючого його обов’язків

Студентське самоврядування є невід’ємною частиною громадського самоврядування нашого університету та безпосередньо впливає на його діяльність шляхом проведення конференцій студентів. 20 грудня 2021 року о 14:00 у дистанційному форматі на платформі Microsoft Teams відбулась зустріч студентів Університету Григорія Сковороди в Переяславі. На порядок денний було представлено звіт голови Студентської ради. Надалі обирали виконуючого його обов’язків у другому семестрі. На конференції були присутні 88 делегатів.

Спершу шляхом голосування більшістю обрали та затвердили президію зібрання у складі голови конференції Вадима Домарецького, заступниці Марини Прокопенко, секретаря Вікторії Вигівської та лічильної комісії конференції у складі Марії Жилки та Софії Анчук. Відразу після цього голова Студентської ради університету Вадим Домарецький перейшов до презентування звіту свого головування в період квітня-грудня 2021 року. У презентації доповідач представив та розповів про усі події і заходи, які відбулись за цей час – мова йшла про один меморандум, дев’ять круглих столів, багато інтернет-активностей. Свою діяльність промовець оцінив вище середнього та зізнався, що багато що не вдалося через карантинні обмеження, які обмежили офф-лайн роботу зі здобувачами.

Представник Управління молоді і спорту Київської ОДА та обласного молодіжного центру, колишній лідер студентського самоврядування університету Владислав Міранович, який теж був присутнім на зустрічі, зазначив що студентство університету, зокрема представники самоврядування, активно долучалися до всіх процесів, які відбуваються в області та попросив присутніх врахувати це у ході оцінки діяльності органів Студентської ради університету.

Згодом відбулось голосування по затвердженню звіту голови Студентської ради університету. Його підтримали майже одностайно, дехто утримався.

Надалі за пропозицією Вадима Домарецького, у зв’язку із завершенням ним навчання у нашому університеті що унеможливлює продовження ним каденції, було запропоновано обрати виконуючим обов’язки голови Студентської ради університету Романа Беркута – студента факультету фізичної культури, спорту та здоров’я. За підрахунками лічильної комісії кількості голосів «за» вистачило для того, аби рішення було прийнято.

«Я буду підтримувати усіх студентів та членів студентського самоврядування. Дякую за вашу довіру!» – сказав своє перше слово Роман.

Студентська рада університету дякує усім хто долучився до зібрання та вітає новообраного виконуючого обов’язків голови. Хай вам щастить у Новому році!

Пресслужба Студентської Ради

Перейти до вмісту