Університет розпочав онлайн-курс з вивчення англійської мови для студентів, аспірантів та викладачів GDUPT

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Університет розпочав онлайн-курс з вивчення англійської мови для студентів, аспірантів та викладачів GDUPT

Перша половина листопада видалася дуже насиченою і продуктивною для Україно-Китайського науково-дослідного центру «Belt and road initiative», створеного на базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі (УГСП) в рамках співпраці із Гуандунським університетом нафтохімічних технологій (GDUPT), КНР. Нині, відповідно до короткострокової стратегії центру «Belt and road initiative» на 2020-2021 роки, розпочато наступний етап роботи, що полягає у організації Університетом Григорія Сковороди в Переяславі онлайн-курсу з вивчення англійської мови для студентів, аспірантів та викладачів GDUPT.

На початку листопада в онлайн форматі відбулася урочиста зустріч адміністративного складу GDUPT та УГСП, присвячена запуску запланованого курсу. З боку GDUPT урочисто виступили Guohong Zhang, віце-президент GDUPT; Changming Zhang, керівник міжнародного відділу; Олег Базалук, директор дослідницького Інституту Belt and Road з питань китайських та європейських досліджень, а також представники цього Інституту Денис Свириденко і Сергій Руденко. Університет Григорія Сковороди на зустрічі представила проректор з міжнародних зв’язків та проектної діяльності Оксана Ковтун.

Завдяки наполегливій роботі кандидата філологічних наук, доцента кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання, гаранта ОП Германські мови та літератури (переклад включно) Олесі Скляренко, наш Університет вперше виступає в ролі закладу, де почали вивчення англійської мови студенти та викладачі китайського закладу освіти. Олеся Богданівна розробила авторську програму викладання англійської для іноземців, де окрім вивчення мови, слухачі матимуть змогу дізнатися більше про історію і культуру нашої країни загалом, та нашого міста і університету зокрема.

Продовжуємо реалізацію цікавих проєктів та підкорення нових горизонтів!

 

Інформацію надано відділом міжнародних зв’язків

Перейти до вмісту