«Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї душу, то щастя саме знайде вас»: листопадова добірка актуальних вакансій

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > «Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї душу, то щастя саме знайде вас»: листопадова добірка актуальних вакансій

Нестабільність – прикрий тренд сьогодення, що набув чималого поширення в умовах пандемії. А втім, у цей момент головне не розгубитися й використайти цей імпульс у власних інтересах. За нашими спостереженнями, роботодавці у такий період стають більш активними у підборі персоналу. Відтак, ви маєте хорошу можливість змінити своє нинішнє становище. Комусь важливо підвищення рівня заробітної плати, хтось прагне до саморозвитку і вдосконалення, а іншим потрібне комфортне середовище в колективі і хороші умови праці. У будь-якому випадку сектор працевлаштування Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю допоможе вам в пошуку роботи черговою добіркою актуальних (станом на початок листопада) й гарячих вакансій.

Факультет гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій

Викладач географії

Роботодавець: Сучасний освітній центр «Setstud».

Вимоги: Тобі подобається викладання і ти відчуваєш у цьому своє покликання; ти знаєш особливості складання іспитів ДПА та ЗНО; твій результат ЗНО не менше 185 балів; ти вмієш легко знаходити спільну мову з дітьми та підлітками; вмієш чітко та зрозуміло висловлювати власні думки та цікаво подавати інформацію; відповідальна, пунктуальна, позитивна та комунікабельна людина.

Умови: Забезпечуємо оплату праці; постійну підтримку та креативний молодий колектив; зручний графік роботи, який можна гнучко поєднувати із навчанням (від 9 годин на тиждень); затишні офіси, розташовані у 5-ти хвилинах від метро; постійний розвиток твоїх особистісних і професійних навичок, тренінги та тімбілдінги.

Обов’язки: Використовувати нові методики у навчанні (ми хочемо стати друзями для наших учнів); бути в курсі освітніх трендів; готувати цікаві уроки; професійно зростати у творчому колективі; заповнювати електронні журнали по завершенню занять; підвищувати свою кваліфікацію, отримувати нові знання відвідуючи тренінги від компанії.

Контактна інформація: м. Київ, , Тел. +38 (063) 712-96-85, Каріна. myzno.setstud.in.ua

Вчитель біології

Роботодавець: Загальноосвітній навчальний заклад «Школа екстернів».

Вимоги: Шукаємо відповідальних та організованих осіб.

Умови: Пропонуємо роботу у системі екстернату, перевагами якої є: можливість організації роботи за вільним графіком; надбання педагогічного досвіду з неординарними та цікавими дітьми; удосконалення педагогічного досвіду в системі індивідуальної освіти; можливість працювати над методичними розробками у галузі індивідуальної освіти та апробувати їх.

Контактна інформація: м. Київ, Голосіївський проспект, 106/4. Тел. +38 (050) 538-68-06,+38 (068) 311-19-74.

Викладач біології

Роботодавець: Сучасний освітній центр «Setstud».

Вимоги: Тобі подобається викладання і ти відчуваєш у цьому своє покликання; ти знаєш особливості складання іспитів ДПА та ЗНО; твій результат ЗНО не менше 185 балів; ти вмієш легко знаходити спільну мову з дітьми та підлітками; вмієш чітко та зрозуміло висловлювати власні думки та цікаво подавати інформацію; відповідальна, пунктуальна, позитивна та комунікабельна людина.

Умови: Забезпечуємо оплату праці; постійну підтримку та креативний молодий колектив; зручний графік роботи, який можна гнучко поєднувати із навчанням; (від 9 годин на тиждень); затишні офіси, розташовані у 5-ти хвилинах від метро; постійний розвиток твоїх особистісних і професійних навичок, тренінги та тімбілдінги.

Обов’язки: Використовувати нові методики у навчанні (ми хочемо стати друзями для наших учнів); бути в курсі освітніх трендів; готувати цікаві уроки; професійно зростати у творчому колективі; заповнювати електронні журнали по завершенню занять; підвищувати свою кваліфікацію, отримувати нові знання, відвідуючи тренінги від компанії.

Контактна інформація: м. Харків, myzno.setstud.in.ua , Тел. +38 (063) 712-96-85, Каріна.

Факультет історичної і соціально-психологічної освіти

Викладач історії

Роботодавець: Сучасний освітній центр «Setstud».

Вимоги: Легко знаходиш спільну мову з дітьми та підлітками; вмієш чітко й зрозуміло висловлювати власні думки та цікаво викладати інформацію; ти відповідальний та комунікабельний; вмієш закохувати у свій предмет.

Обов’язки: Використовувати сучасні методики у навчанні; реалізовувати власні креативні ідеї у викладанні предмету; допомагати учням досягати бажаного результату; підвищувати свою кваліфікацію та професійно зростати разом з нами.

Умови: Індивідуальний графік (можливість поєднувати з навчанням); можливість добре заробляти; кар’єрне зростання; дружній та молодий колектив; розвиток твоїх особистісних і професійних навичок, тренінги та тімбілдінги.

Контактна інформація: м. Харків, вул. Багалія, 10. Тел. +38 (063) 712-96-85 (Каріна Ковальчук).

Викладач з історії України

Роботодавець: Центр підготовки до ЗНО.

Вимоги: Бал ЗНО з Історії України на 185+ балів в минулі роки

Умови: Зручний графік, який не заважає навчанню в університеті; можливість добре заробляти і розвиватись; зручне розташування аудиторій; робота в дружньому колективі.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Маршала Малиновського, 19А. Тел. +38 (050) 515-00-01.

Факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва

Вихователь

Роботодавець: Дошкільний навчальний заклад №530.

Вимоги: Освіта; вміння і бажання працювати з дітьми дошкільного віку; проведення цікавих занять з дітьми; організація прогулянки та дозвілля дітей відповідно до режиму садочку; надання «зворотного зв’язку» батькам щодо перебування дітей у садочку; відповідно до посадової інструкції.

Умови: За домовленістю, відповідно – цілий день або пів дня; соціальний пакет; оплачувана відпустка влітку, лікарняні листи; невеликий, дружний та доброзичливий колектив; офіційне працевлаштування; позмінний графік роботи.

Контактна інформація: м. Київ, Артилерійський провулок, 1А. Тел. +38 (098) 068-33-94, +38 (050) 564-41-21, +38 (063) 264-10-71.

Вихователь

Роботодавець: Мережа приватних дитячих садочків «Країна Дитинства».

Вимоги: Вища педагогічна освіта; досвід роботи вихователем від 1 року; знання та володіння сучасними методиками освіти; вміння організувати та зацікавити дітей, планувати і проводити заняття по дошкільній підготовці; мати бажання працювати в команді; доброзичливість та любов до дітей.

Обов’язки: Проводити групові та індивідуальні заняття мови для дітей; підготовка занять; виховання дітей.

Умови: Офіційне працевлаштування; конкурентний рівень заробітної плати; зручне місце розташування офісу; робота в динамічній і креативній команді з амбіційними цілями; можливість реалізувати свій професійний досвід і розвиватися разом з нами; позмінний графік.

Контактна інформація: м. Київ, вул. А. Бучми 5а, Тел. +38 (063) 306-22-22 (Марина Дідук).

Вихователь

Роботодавець: Дитячий садок «Щастя Кідс».

Вимоги: Вища педагогічна освіта; любов до дітей; відповідальність та творчий підхід; творчість, толерантність, любов до своєї справи.

Умови: Постійне підвищення кваліфікації; зручне розташування (м. Васильківська, 700 м); офіційне працевлаштування; навчання та тренінги за рахунок садочку; гарні умови праці; молодий та творчий колектив; забезпечуємо житло.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Михайла Максимовича, 3. Тел. +38 (067) 500-69-91, Тетяна.

Музичний керівник

Роботодавець: Заклад дошкільної освіти «Диво Заврик».

Вимоги: Музична педагогічна освіта; знання державної мови; володіння новими методами, прийомами музичного розвитку дошкільників; організаторські здібності; комунікабельність (вміння встановлювати педагогічні стосунки з дітьми, батьками, колегами); наявність санітарної книжки.

Обов’язки: Вести обов’язкову документацію музичного керівника; складати сценарії, організовувати та проводити музичні свята, розваги відповідно до Плану роботи; застосовувати креативні форми проведення музичних занять.

Умови: Офіційне працевлаштування; гарантована заробітна плата; вихідні: субота, неділя та святкові; преміювання; відпустка 56 календарних днів.

Додатково: Заробітна плата від 6000 грн.

Контактна інформація: м. Київ, провулок Старокиївський (8 хвилин пішки до садочку), метро Політехнічний. Тел. +38 (098) 899-12-95 (Тетяна).

Музичний керівник

Роботодавець: Дитячий навчальний заклад №522.

Вимоги: Запрошуємо на роботу у заклад дошкільної освіти молоду, активну, швидку, енергійну дівчину чи жінку зі спеціальною освітою.

Обов’язки: Планування, організація, проведення музичних занять, розваг, свят.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Амвросія Бучми, 5А. (Березняки). Тел. +38 (096) 128-53-48 (Кривкова Людмила).

Факультет технологічної і математичної освіти

Викладач математики, фізики, інформатики

Роботодавець: Київський міжнародний університет.

Вимоги: Кандидат технічних/фізико-математичних наук.

Умови: Повна зайнятість; висока заробітна плата; для іногородніх за потреби можливо надання житла; співбесіда.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Львівська, 49. Тел. +38 (097) 137-45-54 (Валерія Анатоліївна).

Викладач математики та інформатики

Роботодавець: Початкова школа «Афіни».

Вимоги: Вища освіта; досвід роботи; повна зайнятість.

Обов’язки: Викладання математики (програма «Росток») та інформатики для дітей 2-4 класів на повний робочий день з 8:30 до 17:00.

Умови: Працевлаштування по КЗОТу, і гідна зарплата, + простір для експериментів і росту разом із дітками. Ми цінуємо талановитих людей, а не оцінюємо.

Додатково: Надсилайте резюме на наш e-mail athens@ukr.net . До свого резюме додайте проф.портфоліо (або опис проф.планів).

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Каменярів, 21. Телефон: 221-88-02

Учитель математики

Роботодавець: Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №105 Харківської міської ради Харківської області.

Вимоги: Відповідальність, бажання до саморозвитку; педагогічна освіта за спеціальністю «Фізика», «Математика» (можливо, студент останніх курсів).

Умови: Навантаження 1,5 ставки; вміння працювати з дітьми різних вікових категорій.

Додатково: Заклад освіти знаходиться у центрі міста (метро Університет, Держпром або Наукова).

Контактна інформація: м. Харків, вул. Данилевського, 36. Тел. +38 (063) 996-03-50 (Марія Михайлівна).

Учитель математики

Роботодавець: Навчальний заклад для обдарованих дітей «Європейський колегіум».

Вимоги: Володіти інноваційними освітніми методиками та технологіями і активно їх використовувати та поширювати в професійному середовищі; вміти доступно пояснювати складний матеріал; застосовувати нестандартні форми проведення уроку і активно впроваджувати нові форми та методи організації освітнього процесу; заохочувати та готувати дітей до міжнародних змагань і олімпіад.

Умови: Оптимальна кількість учнів у класі (до 18 осіб); тренінги, конференції, подорожі для персоналу; медичне страхування; найкрутіші вчительські вечірки; премії за перемоги учнів; запашна кава для персоналу.

Контактна інформація: м. Київ, р-н. Голосіївський, вул. Сєченова 9. Тел. +38 (097) 520-11-20 (Інна Дурандікова).

Учитель математики, інформатики

Роботодавець: Ліцей №2 Гостомельської селищної ради Бучанського району Київської області.

Вимоги: Вища освіта; дотримуватись усіх вимог трудового законодавства; професіоналізм, креативність, сучасність; любов до дітей; грамотне володіння відповідною мовою.

Контактна інформація: 08289, Київська обл., с. Гостомель, вул. Проскурівська, 15. Тел. +38 (098) 905-55-43, +38 (063) 442-62-55.

Факультет української та іноземної філології

Викладач англійської мови

Роботодавець: Сучасний освітній центр «Setstud».

Вимоги: Ти легко знаходиш спільну мову з дітьми та підлітками; вмієш чітко й зрозуміло висловлювати власні думки та цікаво викладати інформацію; ти відповідальний та комунікабельний; вмієш закохувати у свій предмет.

Обов’язки: Використовувати сучасні методики у навчанні; реалізовувати власні креативні ідеї у викладанні предмету; допомагати учням досягати бажаного результату; підвищувати свою кваліфікацію та професійно зростати разом з нами.

Умови: Індивідуальний графік (можливість поєднувати з навчанням); можливість добре заробляти; кар’єрне зростання, 90% наших керівників виросли з лінійних співробітників; дружний та молодий колектив; розвиток твоїх особистісних і професійних навичок, тренінги та тімбілдінги.

Контактна інформація: м. Одеса, вул. Троїцька, 43Б. Тел. +38 (063) 712-96-85 (Каріна) myzno.setstud.in.ua 

Викладач англійської мови

Роботодавець: Перший центр іноземних мов.

Вимоги: Знання англійської або німецької мови не нижче В1 intermediate.

Умови: Постійна робота на курсах іноземних мов з обов’язковим укладенням дворічного контракту.

Обов’язки: Проведення занять в групах та індивідуально; постійне підвищення рівня володіння іноземною мовою; вдосконалення методик викладання; активна життєва позиція.

Контактна інформація: м. Миколаїв, вулиця Велика Морська, 80. Тел. +38 (093) 959-12-98 (Геннадій).

Вчитель англійської мови

Роботодавець: Початкова школа «Оптимізм».

Вимоги: Педагогічна освіта / досвід роботи; впровадження інноваційних методик навчання; знання вікової психології дітей; бажання реалізовувати свої сміливі вчительські ідеї; відповідальність, пунктуальність, енергійність, життєрадісність, порядність, професіоналізм.

Обов’язки: Проведення занять за сучасними програмами у групі 10-12 дітей 6-8 років; ґрунтовне володіння методикою викладання у початковій школі.

Умови: Сучасне та комфортне місце роботи; всі необхідні матеріали та обладнання для занять; графік роботи: з 16:40 до 17:20 двічі на тиждень.

Додатково: Завітайте до нашої сторінки в Instagram: https://www.instagram.com/optimist_gatne/ .

Контактна інформація: м. Київ. Тел. +38 (067) 285-98-98, +38 (099) 285-98-98 (Viber).

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я

Вчитель фізкультури

Роботодавець: ДНЗ Центр професійної освіти технологій та дизайну.

Вимоги: Викладання уроків фізичної культури в професійно-технічному закладі освіти за шкільною програмою 10-11 класів та оздоровчої фізичної культури у групах осіб з особливими освітніми потребами у межах ставки годин; повна вища педагогічна освіта за спеціальністю «Фізична культура»; бажано досвід роботи у професійно-технічних закладах освіти чи у старших класах загальноосвітніх шкіл; відповідальність, сумлінність, добросовісність, педагогічна етика та культура спілкування, чітка робота з документами та вміння працювати, комунікувати з молоддю старших класів; володіння державною мовою та комп’ютерними технологіями (в тому числі на дистанційних платформах).

Обов’язки: Виконання посадових обов’язків штатного викладача фізичної культури.

Умови: Зайнятість 5 днів на тиждень (педнавантаження, ставка). Уроки розпочинаються о 9:00 (присутність викладача на робочому місці з 8:45); офіційне працевлаштування, оформлення в штат, оплачувана відпустка (56 днів); оплата праці відповідно до Єдиної тарифної сітки, залежно від кваліфікаційної категорії та стажу пошукача (з усіма доплатами, встановленими МОН).

Контактна інформація: м. Київ, провулок Куренівський, 4 (за 2 зупинки від «Птичого» ринку, поруч Київська макаронна фабрика, Куренівський парк, Куренівське трамвайне депо, мережа магазинів «Сток-чобіток»). Тел. +38 (097) 748-56-34 (Писарець Наталія Віталіївна).

 Інструктор з фізкультури

Роботодавець: Дитячий садок «Лико-Світ».

Вимоги: У вас купа ідей і для їх реалізації вам потрібен тільки шанс; мрієте змінити державні стандарти занять з фізкультури та проводити заняття креативно. Відповідальність – ваше друге ім’я, оптимізм – стан Вашої душі, а робота з дітьми – покликання; маєте вищу педагогічну або освіту фізичного виховання та досвід роботи з дітьми від 1 року; маєте чисту та грамотну українську мову; у Вас високий рівень емоційного інтелекту; вмієте знаходити підхід до кожної дитину і спільну мову з батьками; маєте бажання розвиватися та удосконалюватися.

Умови: Офіційне працевлаштування; комфортні умови праці; робота в динамічній і креативній команді з амбіційними цілями; можливість реалізувати свій професійний досвід і розвиватися разом з нами.

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Маршала Конєва, 12А. Контакти для запису на співбесіду: +38 (044) 492-31-02, +38 (044) 596-51-35.

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти

Вчитель економіки

Роботодавець: Навчально-виховний комплекс №36.

Вимоги: Запрошуємо креативного, творчого, сучасного вчителя економіки (на неповне навантаження 12 годин), який добре знає свою справу та щиро любить дітей, має педагогічну освіту і досвід роботи у школі. Якщо ви відчуваєте, що готові до нових звершень, не уявляєте свого життя без дитячих посмішок, Ви нам потрібні!

Контактна інформація: м. Дніпро, проспект Сергія Нігояна, 57. Тел. +38 (097) 259-64-87 (Альбіна Валеріївна).

Головний економіст з фінансової роботи

Роботодавець: «Контінентал Фармерз Груп» компанія з іноземними інвестиціями.

Вимоги: Впевнений користувач Microsoft Excel, досвід роботи з великими обсягами даних; досвід фінансового моделювання (3 форми звітності – PL, BS, CF), Power Query; знання 1С8; знання англійської мови (Upper Intermediate і вище); вища економічна освіта (фінанси, бухгалтерія, економіка виробництва, ін.); наявність сертифікату ACCA/CIMA (бажано, можливо незакінчене навчання).

Обов’язки: Здійснення щомісячного аналізу відхилень до бюджету, прогнозу та попередніх періодів, визначення відхилень та трендів та надання керівництву рекомендацій щодо прийняття рішень; участь у щомісячних оглядах операційних результатів для забезпечення відповідності встановленим бюджетам та вимірювання прогресу щодо цілей компанії; участь в процесі фінансового планування компанії, включаючи річні плани, місячні прогнози; розробка багатоваріантних фінансових моделей та візуалізації даних для аналізу.

Умови: Ми пропонуємо: офіційне працевлаштування та повністю офіційна заробітна плата; всі соціальні гарантії, згідно чинного законодавства; можливість на практиці отримати знання та навички, необхідні для виконання обов’язків та професійного розвитку; конкурентний рівень оплати праці; забезпечення корпоративним мобільним зв’язком.

Контактна інформація: 01601, м. Київ, вулиця Бульварно-Кудрявська, 24.

Сподіваємось, серед цих вакансій ви віднайшли щось до душі. А якщо ні – не дозволяйте одній або декільком невдачам зіпсувати всі ваші старання. Будьте зосереджені, наполегливі й ви отримаєте роботу своєї мрії!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту