Грант на навчання у розмірі 15 000 гривень: долучайся до VІІІ конкурсу «Sсholarship в Україні»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Грант на навчання у розмірі 15 000 гривень: долучайся до VІІІ конкурсу «Sсholarship в Україні»

Соціальний проєкт «Sсholarship в Україні» існує вже 4 роки і у жовтні 2021 року проходить вже VІІІ конкурc для здобувачів вищої освіти. За цей період загалом організатори проєкту допомогли 69 студентам та видали 24 гранти на навчання. У сучасних умовах, під час пандемії цей конкурс є, як ніколи, актуальним і необхідним для того, щоб українські студенти відчули підтримку у непростий час та не втратили надію у достойне майбутнє.

У VІІІ конкурсі «Sсholarship в Україні» переможцю надається грант на навчання у розмірі 15 000 грн. Грант можна використати на сплату навчання в навчальному закладі або будь-яких освітніх курсів. Студенти, які посядуть 2 і 3 місце отримають грошові сертифікати на 4000 грн та 2000 грн відповідно.

Участь у конкурсі безкоштовна! Взяти участь може здобувач освіти I-V курсу (в т. ч. і здобувачі ОР «Магістр»), незважаючи на фаховий напрям навчання.

Задача студента – надати статтю аналітичного типу, яка раніше ніде не була опублікована. Обсяг – від 1000 до 3000 слів. Можна використовувати як українську, так і російську мову.

За змістом стаття має відображати особливості та прогнози на майбутнє за такою темою: «Промоакційний маркетинг – міф просування чи невід’ємна частина виживання у конкурентній боротьбі на ринку?».

Стаття повинна бути змістовною та унікальною (не менше 80%). Текст обов’язково перевіряється на антиплагіат.

Готову конкурсну роботу необхідно надіслати організаторам на пошту: grant@scholarship.in.ua (у форматі Word/PDF/Google Docs). Роботи приймаються до 16 лютого 2022 року. Захист робіт буде проведено онлайн у ZOOM.

Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами можна на сторінці проєкту грантонадавача: https://promocodius.com/ua/konkurs .

Як проходили попередні конкурси «Sсholarship в Україні», можна ознайомитися на сайті проєкту: https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/.

Мета проєкту – підтримати талановиту молодь, яка здобуває освіту в Україні, а також звернути увагу молоді на підвищення рівня фінансової та підприємницької грамотності.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту