«Лідер інновацій в освіті»: XІІІ Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» вкотре поповнила скарбничку відзнак Університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Лідер інновацій в освіті»: XІІІ Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» вкотре поповнила скарбничку відзнак Університету

Сьогодні, 20 жовтня 2021 року, у Київському Палаці Спорту розпочала свою роботу Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu» –  наймасштабніший триденний професійний захід в освітньому середовищі нашої країни, який організовує та проводить Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України й Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Як і щоразу, починаючи з 2007 року, наш Університет Григорія Сковороди в Переяславі також представлений там своїми профорієнтаційним та мистецьким стендами, потужною делегацією на чолі з представниками приймальної комісії університету та викладачами й здобувачами кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва.

У свій тринадцятий раз захід спрямований на обговорення нагальних проблем, обмін практикою впровадження сучасних педагогічних інновацій і рішень, спілкування між виробниками засобів навчання і їх безпосередніми користувачами – це професійна платформа для ділових контактів і визначення шляхів інтеграції до європейського освітнього й наукового співтовариства.

Багато років поспіль роботу виставки супроводжують науково-практичні конференції, тематичні семінари, воркшопи, презентації, майстер-класи, тренінги за участю керівників, провідних фахівців і науковців МОН України, НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», керівників закладів освіти, педагогів-практиків, представників закордонних закладів освіти та міжнародних представництв, виробників і постачальників навчального обладнання, а також випускників, учнів, батьків і широкої громадськості. Майбутні здобувачі, колеги та поважні гості з України та близького зарубіжжя не оминали стенду профорієнтаційної діяльності Університету – до тринадцятої виставки силами Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю університету його було оновлено свіжими двомовними рол-апами з найактуальнішими даними про наш університет, які помітно зацікавлювали новими здобутками та новинами з життя альма-матер. Було тут і вдосталь роздаткового матеріалу.

За доброю традицією чи не найбільша увага учасників зібрання прикута до виставки студентів та викладачів спеціальності «Образотворче мистецтво» факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва. Нині вони презентували наш заклад новими планерними творчими роботами з живопису (куратор – Роман Мотузок), гобеленами, ляльками-мотанками, студентськими роботами (кураторка – Ольга Стрілець), майстер-класом з вибійки на тканині «Основи набивних тканин» (керівниця – Оксана Смірнова), двома майстер-класами «Зірка» та «Брошка з житньої соломи», а також виставкою робіт «Маска «Сонце»», капелюшками, оберегами (керівниця – Людмила Данилюк) й самчиківським розписом (кураторка – Тетяна Носаченко). Серед студентів, без яких навряд чи відбулися б означені майстер-класи і які вже не вперше допомагали у роботі сковородинівських виставок: Віктор Смірнов (ОМ-41), Руслана Реготун та Мирослава Льодова (ОМ-21).

Важливо й те, що у ході першого ж дня проведення зібрання Університет Григорія Сковороди в Переяславі вже додав новий трофей, адже, поза звичними для таких заходів дипломів «за активну участь» та подяки на адресу ректора які, орієнтовно, буде вручено завтра, нині здобув почесне звання «Лідер інновацій в освіті»кубок і грамоту.

Поки виставка набирає обертів ми вже вітаємо нашу делегацію та увесь колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі з новими звитягами і нагородами та щиро зичимо нам усім нових досягнень і щедрих ужинків на виставковій, освітньо-науковій та творчій нивах. Так тримати!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту