Ювілейна X Міжнародна студентська конференція «Домінанти студентського самоврядування: захист прав студентів та сприяння якості освіти»: реєстрацію відкрито

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Ювілейна X Міжнародна студентська конференція «Домінанти студентського самоврядування: захист прав студентів та сприяння якості освіти»: реєстрацію відкрито

Уже вдесяте Студентська рада Університету Григорія Сковороди в Переяславі готується прийняти на гостину представників органів студентського самоврядування, студентських профспілкових організацій, студентських об’єднань та активну студентську молодь з різних закладів вищої освіти України та (он-лайн) зарубіжжя. 5-7 листопада 2021 року в Університеті проходитиме X Міжнародна студентська конференція «Домінанти студентського самоврядування: захист прав студентів та сприяння якості освіти».

Як і у попередні роки метою цього традиційного заходу залишається розвиток неформальної освіти, підвищення ефективності діяльності органів студентського самоврядування, обговорення актуальних проблем студентської молоді та шляхів їх вирішення, створення сприятливих умов для самореалізації студентської молоді, розкриття її творчих ініціатив, налагодження співпраці та обмін досвідом між органами студентського самоврядуванням закладів вищої освіти.

Серед ключових напрямків роботи конференції: кращі практики в органах студентського самоврядування; адвокування інтересів студентів; перспективи розвитку органів студентського самоврядування у закладах вищої освіти – учасниках зібрання, а також  актуальні проблеми студентського самоврядування та способи їх вирішення.

Протягом трьох днів проведення гості університету проживатимуть у студентських гуртожитках та отримають унікальну нагоду ближче познайомитись з нашою альма-матер, презентувати свої навчальні заклади, пройти триденний курс по роботі в студентському самоврядуванні та відвідати екскурсії Переяславом та його музеями.

Усе що необхідно аби здійснити перший крок до участі –  до 29 жовтня 2021 року (включно) заповнити анкету за посиланням нижче та надіслати тези доповіді або статтю на електронну адресу studrada2017@gmail.com.

Згодом матеріали конференції будуть видані в електронному збірнику конференції, а по закінченню триденного зібрання студенти отримують сертифікат про проходження тренінгового курсу. Відбір учасників конференції відбуватиметься на конкурсній основі. Про результати відбору учасники будуть повідомлені індивідуально не пізніше ніж 1 листопада 2021 року.

Реєструйтесь для участі у конференції уже зараз за покликанням: https://forms.gle/LjAGc4MuLLXnbwTN8

Початок роботи конференції: 5 листопада 2021 року о 12:00.

Місце проведення заходу: Університет Григорія Сковороди в Переяславі (вул. Василя Сухомлинського, 30, м. Переяслав, Київська область).

Важливо! Участь у конференції можлива за умови наявності в учасників документа про отримання повного курсу вакцинації або документа, що підтверджує отримання однієї дози вакцини або негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який дійсний 72 години.

Контактна особа: Вадим Домарецький (голова Студентської ради університету),  тел.: +38 (066) 222-42-77.

Якщо студентське самоврядування – це вагома частина твого життя, ти хочеш покращити свої лідерські навички, та з користю провести вихідні в компанії активістів з усієї України, тоді тобі до нас. Переяслав чекає на кожного з Вас!

Пресслужба Студентської ради університету

Перейти до вмісту