Університет Григорія Сковороди в Переяславі співпрацюватиме з Малою академією наук Київщини: підписано договір

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Університет Григорія Сковороди в Переяславі співпрацюватиме з Малою академією наук Київщини: підписано договір

Сьогодні на гостину до Університету Григорія Сковороди у Переяславі завітали представники Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді» на чолі з директоркою Світланою Минзар. У ході зустрічі з в.о. ректора, доктором історичних наук, доцентом Віталієм Коцуром, проректорами з навчально-методичної роботи, кандидатом педагогічних наук, доцентом Вячеславом Різником та з наукової роботи та інноваційної діяльності, кандидатом історичних наук, доцентом Василем Дударем було підписано угоду про науково-освітнє партнерство та співпрацю.

Предметом угоди є співробітництво у сфері науково-дослідницької, навчально-методичної, організаційної та іншої діяльності в галузі спеціалізованої позашкільної освіти наукового спрямування. Слід зазначити, що обговорення планів на майбутнє було сповнене продуктивністю та пройшло надзвичайно жваво.

«Університет нині має високу честь підписати цю угоду, адже віднині він буде базовою установою для проведення першого туру Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України в регіоні, можливо й другого. Зокрема, мова йде про учнів з Яготина, Баришівки, Березані, Переяслава – тобто, переважно нинішньої Бориспільщини» коментує цей поступ Віталій Коцур.

«Водночас, свій плюс від того матимуть і викладачі нашого Університету – їх буде залучено до цієї роботи як наукових консультантів при підготовці робіт на конкурс. Крім того, що це додасть додаткові бали до їх професійної активності, така залученість стане чудовим майданчиком для профорієнтації» додає Василь Дудар.

Вітаємо колектив нашого та парнерського закладів з цією важливою домовленістю. Переконані, що наша співпраця має великі перспективи!

Поза тим ми закликаємо учнів шкіл, ліцеїв та гімназій та, сподіваємося, наших майбутніх студентів активно брати участь у наукових конкурсах!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту