«Ваша довіра – це мій великий обов’язок»: новообраний ректор університету висловив свою вдячність університетській родині

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Ваша довіра – це мій великий обов’язок»: новообраний ректор університету висловив свою вдячність університетській родині

Нещодавно було перегорнуто надзвичайно важливу сторінку в літописі життєдіяльності Університету Григорія Сковороди в Переяславі. У четвер, 23 вересня 2021 року, сковородинівці обрали нового ректора – ним став 34-річний доктор історичних наук, доцент Віталій Коцур, який набрав 90% голосів виборців, чого було достатньо для перемоги претендента.

У своїх соціальних мережах новий ректор подякував університетській родині за підтримку:

«Дорогі колеги, викладачі, працівники та здобувачі Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Висловлюю щиру вдячність за високий кредит довіри, який Ви надали мені під час виборів ректора 23 вересня 2021 року.

Ваша довіра – це мій великий обов’язок задля пошуку нових шляхів розвитку і процвітання нашого університету.

Маючи професійний досвід роботи в державних органах влади, максимально боротимуся за зміцнення матеріально-технічної бази й підвищення статусу університету як освітньо-наукового центру України та поза її межами.

Колектив університету – це велика, міцна й дружня освітянська родина, котра здатна протистояти викликам сьогодення. Єдність нашого колективу є основною рушійною силою поступу Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Щиро дякую Вам за підтримку і довіру!!! Впевнений, що спільними діями та згуртованою командою ми досягнемо великого успіху».

Висловлюємо найтепліші вітання Віталію Вікторовичу. Бажаємо нових успіхів у дуже нелегкій і багатогранній науковій та адміністративній діяльності. Нехай роки керівництва університетом будуть щедрими на нові ідеї, відкриття, мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені перед університетом завдання й здійснити задумані плани. Щиро бажаємо Вам наснаги, міцного здоров’я і невичерпної енергії!

Перейти до вмісту