Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Королева університету – Мирослава Мельник

Годину тому у концертній залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі завершився гранд-фінал головного щорічного конкурсу краси серед здобувачок нашого закладу «Quenn Skovoroda University 2021». Королевою університету стала студентка IV курсу факультету фінансово-економічної і професійної освіти Мирослава Мельник.

«Мої перші слова після перемоги – слова подяки організаторам та спонсорам конкурсу за те, що дали мені змогу випробувати себе. Дякую моєму чоловікові Маркові та мамі, що попри мої сльози і істерики вони завжди мене підтримували, і говорили що я найкраща» – таким було перше слово новоспеченої Королеви університет, яку ми попросили прокоментувати свою перемогу.

Поза тим, конкурс який вп’яте відбувся за ініціативи Студентської ради університету та за підтримки низки спонсорів отримав таких переможниць: «Міс глядацьких симпатій» (додаткова номінація) та перша віце-міс – студентка ІІ курсу факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Марина Прокопенко; «Міс талант» (додаткова номінація) та «Міс грація» – студентка ІІІ курсу факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Аделіна Зиза; «Міс витонченість» – студентка ІІ курсу факультету історичної і соціально-психологічної освіти Світлана Середа; «Міс елегантність» – студентка ІІ курсу факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Валерія Охріменко«Міс грація» та друга віце-міс – студентка ІІ курсу факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Дарина Галенко; «Міс конгеніальність» – студентка І курсу факультету української та іноземної філології Діана Хмельницька.

Наша команда вже працює над великим репортажем з території краси та неймовірних талантів – чекайте його на нашому сайті найближчим часом!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту