Аспіранти та докторанти університету прозвітували про свої досягнення за рік

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Аспіранти та докторанти університету прозвітували про свої досягнення за рік

Життєплин кожного аспіранта направду складно уявити без щорічного звітування про виконання індивідуального плану наукової роботи за відповідний період. Звітні конференції дають змогу керіникам роботи, кафедрі та відділу аспірантури та докторантури вивчити представлені аспірантом чи докторантом матеріали, порівняти отримані досягнення із запланованими.

Учора, 9 вересня 2021 року, в 106 аудиторії І корпусу університету з метою активізації і стимулювання творчої науково-дослідницької роботи докторантів і аспірантів, поглиблення їх загальнотеоретичної і фахової підготовки, якості контролю і відповідальності за результати виконаної роботи відбулося щорічне засідання атестаційної комісії здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук.

На засіданні, до якого долучилися кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник, завідувачка відділу аспірантури та докторантури університету, кандидат педагогічних наук, професор кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи Антоніна Розсоха, а також гаранти освітньо-наукових програм заслухали звіти аспірантів І-IV років навчання та приймали рішення щодо стану виконання індивідуального плану наукової роботи кожного з аспірантів.

Після успішного звіту аспірантів невипускових курсів, який виявив те, що усі вони активно працюють над написанням дисертаційного дослідження, фахових статей, приймають участь у конференціях та готують тези, успішно складають іспити з навчальних дисциплін та захищають практики їх було переведено на наступний рік навчання. У свою чергу, майбутніх випускників аспірантури націлили на прискорення проведення фахових семінарів (попередніх захистів дисертацій).

Підводячи підсумки зібрання голова атестаційної комісії звернула увагу аспірантів на виконання індивідуального плану аспірантами і докторантами, наукову складову освітньо-наукової програми, апробацію наукових досліджень, публікацій в періодичних виданнях рівня «А» і «В».

Не забуваймо, що життя здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук – це не лише досліди і навчання, але й формування активної громадянської позиції, просвітницька діяльність, креативність. Ми закликаємо вас до активної життєвої позиції та активної праці. Успішного нового наукового року!

 

Інформацію надано Відділом аспірантури та докторантури університету

Перейти до вмісту