Молодіжна збірна U-21 України у відборі на Євро-2023 здобула другу перемогу поспіль: відзначився сковородинівець Криськів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Молодіжна збірна U-21 України у відборі на Євро-2023 здобула другу перемогу поспіль: відзначився сковородинівець Криськів

Молодіжна збірна України з футболу, до складу якої входять п’ятеро сковородинівців, здобули вже другу перемогу у кваліфікації чемпіонату Європи-2023. Матч проходив вчора, 7 вересня 2021 року, у Ковалівці на стадіоні «Колос». Головним арбітром цього протистояння був призначений Крістоффер Карльссон зі Швеції. Раніше команда Руслана Ротаня уже здолала Сербію U21 з мінімальним рахунком 1:0 і взяли гору над своїми однолітками з Вірменії – 2:1.

Яким був хід матчу? Ще до перерви на гол півзахисника «синьо-жовтих» Дмитра Криськіва, який відзначився на 20-й хвилині, гості відповіли влучним ударом Арсена Галстяна (45+4). Перемогу українцям приніс Михайло Мудрик на 62-й хвилині матчу.

Які перспективи? Турнірне становище у групі Н: Україна – 6 очок (після 2-х ігор), Франція – 4 (2), Фарерські острови – 4 (3), Вірменія – 3 (3), Сербія – 0 (1), Північна Македонія – 0 (1).

Відомо, що дев’ять переможців груп і найсильніший володар другого місця за результатами матчів з першою, третьою, четвертою та п’ятою командами своєї групи вийдуть у фінальну стадію напряму. Решта володарів других місць у вересні 2022 року розіграють ще чотири путівки в стикових матчах.

Фінальний турнір молодіжного Євро-2023 приймуть Грузія і Румунія.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі пишаємося тим, що серед гравців молодіжної збірної України є представники Університету Григорія Сковороди в Переяславі: Максим Брагару (2 курс), Богдан Вюник (3 курс), Георгій Судаков (3 курс), Артем Бондаренко (студент року навчання ОР «Магістр»), Дмитро Криськів (студент року навчання ОР «Магістр»).

Щиро вітаємо наших футболістів. Нехай емоції від цього успіху зарядять вас позитивом і дадуть поштовх до нових звершень. Не зупиняйтеся на досягнутому, удосконалюйтеся, ніколи не падайте духом і завжди вірте у свої сили!

 

За матеріалами «Укрінформу»

Перейти до вмісту