У першокурсників урочистості й посвята, решта – до навчання: стало відомо яким буде 1 вересня в стінах Університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У першокурсників урочистості й посвята, решта – до навчання: стало відомо яким буде 1 вересня в стінах Університету

Погодьтеся, усі ми чекали цієї новини – навчальний рік в Україні розпочнеться 1 вересня у звичному режимі. Про це, за повідомленням Укрінформу, на брифінгу розповів міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, додавши, що Міністерство охорони здоров’я підготовлене до 1 вересня.

«Сьогодні, коли країна перебуває на зеленому рівні епідемічної небезпеки, ми розпочинаємо звичайний навчальний рік, коли усі підуть до навчальних закладів», – зазначив Ляшко та наголосив, що якщо в країні спостерігатиметься ускладнення епідемічної ситуації та фіксуватиметься зростання кількості випадків захворювання на COVID-19, Україна перейде на жовтий, помаранчевий або червоний рівень епідемічної небезпеки. Сподіваючись на більш позитивний варіант розвитку подій, обіцяємо вам тримати руку на пульсі розвитку подій. А втім те головне, що повинні зрозуміти для себе сковородинівці – прийдешній навчальний рік ми починаємо у такому звичному для всіх нас очному форматі.

Хто святкує, а хто вчиться? Наразі відомо, що для першокурсників він буде означений урочистостями та посвятою в студенти, решта ж студентів уже від середи буде поспішати до своїх аудиторій – для них цей день стане першим днем начитки лекцій. Розклад занять сковородинівців обіцяють оприлюднити вже найближчим часом.

Урочистості у стінах Університету Григорія Сковороди в Переяславі розпочнуться у середу, 1 вересня, о 10:00 на майданчику навпроти головного корпусу Університету.

Яким буде свято у 2021 році? На першокурсників та їх батьків, а всіх також всіх охочих долучитися до святкування, традиційно очікує урочиста частина, в ході якої відбудеться довгоочікувана посвята у студенти нового покоління сковородинівців. Також на усіх сковородинівців у цей день чекає кілька приємних сюрпризів, які значно «підсолодять» їх довгоочікуване повернення до студмістечка, але їх поки що тримають у секреті та анонсують на початку наступного тижня.

 Крім того, у рік 30-річчя відновлення Української Незалежності ми закликаємо всіх сковородинівців не зрадити славній традиції та одягнути на урочистості з нагоди Дня знань та початку нового навчального року вишиванки.

Ми скучили й неймовірно чекаємо зустрічі з усіма Вами!

Перейти до вмісту