Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Зголошуйтеся до участі в конкурсі «Молодий вчений року» – 100 номінацій чекають на Вас

З метою визнання визначних досягнень молодих вчених України у різних галузях знань Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України оголошується проведення щорічного конкурсу «Молодий вчений року». Він налічує 4 тематичні блоки, в які входять 100 різних номінацій. У кожну номінацію мають право подаватися як молоді вчені, так і колективи молодих вчених. Кількість номінацій на які подається номінант – необмежена.

Якщо серед безлічі номінацій молоді вчені нашого університету віком до 35 років включно, які мають вищу освіту не  нижче другого (магістерського) рівня та віком до 40 років включно, які мають  науковий ступінь доктора наук, впізнають себе, то навчально-науковий відділ університету запрошує їх до участі у конкурсі.

Усе що потрібно для участі у конкурсі – до 01 вересня 2021 року подати заявку в електронній формі за посиланням.

З Положенням Конкурсу, переліком номінацій, критеріями їх оцінювання та іншими деталями можна ознайомитись на сайті.

Результати конкурсу будуть оголошені 29.09.2021 року під час проведення Другого форуму Рад молодих вчених та на офіційному сайті Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України, а також на інших інформаційних ресурсах.

За виникнення додаткових питань організатори просять звертатися до координатора конкурсу (Дарина Кушерець +38 (068) 505-98-98) .

Пресцентр навчально-наукового відділу університету

Перейти до вмісту